kpss için torpil şart mı ??

mystery34

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
20
1
16
İstanbul
arkadaşlar :

2 ay öncesine kadar lise mezunlarının gireceği kpss sınavına deli gibi hazırlanıyordum. ama ta ki çevremdekilerin boşuna çalışma torpil şart demesine kadar sürdü.torpil olmadan atanamazsın ya da soruları fule yakın yaparsan bir ihtimal diyor herkes. hatta kimisi barajı geçememesine rağmen atanmış torpil sayesinde. ben napıcam hiç bir fikrim yok ama kazanmayı çok istiyorum fakat artık bunları duyduktan sonra içimde heves denen hiç bir şey kalmadı. sizin de fikrinizi almak istiyorum torpil gerekten şart mı ?? eğer şartsa nasıl bir torpil gerekli ?? lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum ??? çünkü ona göre bir ders çalışma programı yapıcam.

arkdasım sen kim ne derse kafana takma atanmanı istemedıklerı için öyle diyorlardır bölümün ney bilmiyorum ama 80 üzeri puan alırsan yerleşebileceğini umuyorum sen çalış elinden geleni yap allahtan hayırlısı iste olmazsa eğer bilki o senin hayırlı olmayacaktır ben hem ömssye hem kpssye giricem vede ortopedik engelliyim herkes çok şey söyledi boşver napcan okuma annen baban bakar sana bu işler zor falan filan dediler ilkokulu normal okudum ortaokul lise üniversite dışardan okudum dersaneye gitmeden kimseden yardım almadan şimdide hem kpssye hem ömssye gircem sana tavsiye azimli ol çalış çalış vede dua ederek hayırlısını iste unutma mevlam neyler neylersede güzel eyler

sen yüksek bi puan aldıktan sonra (85 ve üstü) hangi torpil sana engel olabilir ki?
torpil oldugu bi gercek ama genelde torpilli kişi 70 alır yarıştığı kişide 73 -74 ayrıca merkezi atamada torpil olduğuna inanmıyorum ki geçen sen kpss skandalları yüzünden daha dikkatli olunacağına inanıyorum

yani anlıyacağın çalışmaya devam 2 milyon kişiyle yarışıcaksın unutma !
sevgiler :)

evet ya bu torpil olayı benimde kafamı cok karıstırdı.
bende hazırlandıgım sırada ; bosver falan ancak torpilin olursa oluyor dediler
sonra arastırdım eger yüksek puan alırsak böyle birseye ihtiyac da kalmazmıs.
bunun için elimden gelerek daha cok calısmaya
o yüksek puanı almaya calışıcammm

umarım basarırız..
söyledikleri gibi degildir inşallah :26:

arkadaşım öncelikle azmini içten kutluyorum Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun bende tm öğrencisiyim ve bu sene bitiyor lise inşllh. ve doğal olarak hem ünv ye hemde kpss ye hazırlanıyorum ama bu yıl ki düşüncem kpss üzerine çünkü bu son şansımız malum, ünv hedefim ise yüksek kazanana kadar pes etmiyicem ama kpss yi kazanırsam en azından elimde kendime ait bir gelirim olsun istiyorum. ama dediğin gibi ben çalışıyım barajı geçiyim de atanmak hakkımda hayırlıysa zaten olur.

söyledikleri gibi olduğuna eminim çünkü birebir araştırdım malesef torpil var ama dediin gibi yüksek puan alırsak ve de hakkımızda hayırlısı oysa olur zaten hepimize bol şans ve başarılar pes etmek yok yola devam.

haklısın canım çok kişiyle yarışıcaz malum sınavlar ülkesinde yaşıyoruz ben yine de çalışıcam dediğin gibi. Hayırlısı neyse o olsun.

bana da aynısını diyorlar o yüzden bende hedef koydum 120 NET :)))
120 net yaparsam ve atanamazsam keserim herkesi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…