KPSS için önereceğiniz kitaplar

tşk bendenizz umarım herkesin gönlünden geçen yerlere kadrolu olarak atanırız inş

Yarın için emek veren,hakeden herkese başarılar diliyorum.
Bu sene girmedim b tipi alınmaycak diye,pişmanım biraz..
Neyse hayırlısı..

Yarın için emek veren,hakeden herkese başarılar diliyorum.
Bu sene girmedim b tipi alınmaycak diye,pişmanım biraz..
Neyse hayırlısı..

yarın ki ve pazar gün ki sınavlar b tibi için değil zaten. sadece a tipi ve öğretmenlik için a.s

yarın ki ve pazar gün ki sınavlar b tibi için değil zaten. sadece a tipi ve öğretmenlik için a.s

biliyorum b tipi olmadığını,bu sebeple girmedim zaten.
ama pişmanım ne bileyim çalışıp puanımı yükseltseydim keşke seneye kullanmak için..

Kpss'den aldığınız her puan 2 yıl geçerli..
Bu sene girip diyelim 97 puan alsam,seneye de girip 87 alsam.
yüksek olan geçerli oluyor
.

iyide o zaman neden b tipi sınav iki senede bir yapılsın ki madem her seneki puan geçerliyse
bence senin o dediğin sınavı her sene olan öğretmenlik ve a tipi için geçerli
yani benim bildiğim kadarıyla böyle

çünkü b tipi alımlar az da olsa her yıl olur.ama sınavı olmaz.
mesela bu yıl 8000 b tipi alımı varmış lise+lisans+ortaöğretim..
bu kadrolara geçen sene ki puanla başvurulacak..

çünkü b tipi alımlar az da olsa her yıl olur.ama sınavı olmaz.
mesela bu yıl 8000 b tipi alımı varmış lise+lisans+ortaöğretim..
bu kadrolara geçen sene ki puanla başvurulacak..

yani bu b tipi kadrolara 2008 sınav puanı geçerli. yarın ki sınavın puanıyla başvurulamaz dimi?
bu alım olayı temmuzda olacakmış filan deniyo

ay bırakın şu yargıyı şekerlerrr
gk de data konu anlatım
gy de ise ihtiyaç yayınları

ay bırakın şu yargıyı şekerlerrr
gk de data konu anlatım
gy de ise ihtiyaç yayınları

datayı bilmiyorum ama ihtiyaç yayınları güzel gerçekten.

Arkadaşlar eğitim bilimleri soruları artık öyle hale geldiki piyasadAKİ HİÇ Bİ KİTAP TUTTURAMAZ OLDU BU SORULARA DENK SORULAR.
sAĞOLSUN SORULARI ÖYLE Bİ HAZIRLIYORLARKİ..
2008 DEN ÖNCE BÖYLE BİR DURUM YOKTU.
Çünkü gerçekten çok zor soru sormuyorlardı;
ama 2008’e gelindiğinde işler 180 derece değişti ve
ÖSYM amca öyle sorular sordu ki tabiri caizse girenlerin büyük çoğunluğunu oturtturdu.
İstikrarlı bir kurum olduğunda ısrar eden ÖSYM , bu oturtturma sistemine 2009’da da devam etti.
Bundan sonra ne olacağı belli değil.
GK-GY’ de olduğu gibi piyasadaki kaynakları önermek biyere kadar tabi ki çalışın o kaynakları eğitim bilimlerinde soru çözmek ve
yardımcı kaynak olarak kullanabilirsiniz; ama temel kaynak olarak kullanmamanızı tavsiye edeceğim.
O zaman hangi kaynaklara bakalım, diye soracaksınız.
Üniversitede öğretim üyesi olarak görev yapan ve bu alanda göz önünde olan kişilerin eğitim bilimlerinin çeşitli alanlarında çıkarmış oldukları kitapları edinin ya da var olnalrı kullanın.
Başka türlü bu iş olmayacak...
Ben daha girmedim sınava ama yakından takip ediyorum gelişmeleri. Allah hepimizin sonunu hayır etsin...

bu sene yargıdan çalışmıştım bu arada pegem ve ihtiyacıda arkadaşlarımdan alıp incelemiştim ama arkadaşlarında dediği gibi genel olarak soulan soruların kitaplarla artık bir ilgisi kalmadı ...
gk-gy de data gene birkaç soru tuttumuştu o nenedenle bu sene össye hazılık kitapları ve datadan gk-gy neği takip edeceğim ikisini harmanlayıp notlar çıkaracağım ...
genel kültür soruları için haberleri izleyeceğim ve not alacağım bu artık şart oldu çünkü nerden soru soracaklarını şaşırdılar

eğitim bilimlerinde ise pegem bana göre çok sade ve düz anlatmış ihtiyaçta aynı şekilde eksiklerle dolu gene yargı en iyisi sayılırdı ama tek başına yetmez bence eğitim bilimlerindende elimde olsa arkaadaşımızında dediği gibi akademik kitaplardan çalışmak en iyisi aslında ama insanın gözünü korkutuyor birde her eğitim bilimci farklı şekilde ele aldığı için konuları acaba kafam karışırmı diyip tam ve güvenilir bir kaynak bulmaktan korkuyorum bu nedenle yargı ve diğer kaynakları harmanlayıp çalışacağım en iyisi bu sanırsam ve bol test çözmek şart oldu artık özellikle eğitim vatandaşlık ve tarihten

aAllah hepimize sabır versin kızlar .. umarım istediğimizi elde eder ve bu illetten kurtuluruz

bende yargının gy-gk seti var, konu anlatımı bayagi ayrintili,ben 2009 kpss ye girmeden 2 ay once almistim.sinavdan 83 aldim,ben memnun kaldim,2010 icinde ordan calisacagim

data , uzman kariyer, ihtiyaç,irem,güvender çalış bide dersaneye gittinmi 90 dan aşağı almazsın.ama ciddi bi çalışma yaparsan tabi.başarılar

kıtapları ıstanbulda ısenız beyazıtta ozbek carsında ust katlardan alın ben;
yargı cozumlu soru bankası
data cografya-tarih-anayasa konu anlatımlı
akıllı tarıh-cografya-vatandaslık soru bankası
ıhtıyac genel kultur-yetenek soru bankası
yedı ıklım+ nobel kpss deneme sınavlarını toplam 90 tl ye aldım
ıclerınde en ıyısı ıhtıyacın akıılı soru bankaları ozellıkle genel kulturu kotu olanlara

benim arkadaslarım da ihtiyaçla pegemi tek geçti bilmiyorum bn ilk kez giricem bakalım hala araştırma evresindeyim :hulya:

arkadaşlar aranızda a grubundan girecek yok mu? a grubunda alan bilgisi için hangi yayınları tavsiye ediyorsunuz???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…