KPSS için önereceğiniz kitaplar

genel olarak yargı, ihtiyaç, data,pegem,yediiklim dergilerini önerilmiş netteki araştırmama göre.bende alıcam bir tanesini bakalım fiyatlarına göre...gerçi geç kaldım herhalde nese hiç bişe çözmedim demem en azından gamyoncuiremsu

Ben sadece yargıdan çalışıyorum. Ama konuların mantığı iyi kavranılırsa ben tek kaynağın bile yeterli olacağını düşünüyorum.

kriter yayınlarını kesinlikle tavsiye ediyorum.yargı gibi dolandırmadan anlaşılır ve sıkmadan anlatıyor...

ales fırtınası geçti...bende bu hafta kpss için soru çözmeye başlayanlardanım yargının deneme sınavları setini aldım
konu filan çalışamıycam sadece soru çözcem...bende geç kaldım...

ben de ana kaynak olarak yargının modüler setini kullanıyorum.ayrıca ihtiyaçın akıllı soru bankasını yaprak testi yedi iklimin deneme sınavlarını ve kavram haritalarını pagemakademinin soru bankasını bilgi nin deneme sınavlarını aldım bunlara çalışıyorum memnunum tavsiye ederim.

sınava 20 gün kala ne kadar yardımcı olur bilemiyorum ama bahsettiğiniz yayınların çoğundan çalıştım..(pegem,ihtiyaç,yargı,data,yediiklim) ama tek geçerim diyebileceğim ve daha önce aldığım kitaplara verdiğim paralara acıdığım tek bir yayın var UZMAN KARİYER YAYINLARI..tamamen uzman bir kadro tarafından hazırlanmış,yazarlarının adının önünde(dr) olan ve bu işi sıfıra yakın hatayla ciddiye alarak yapıyorlar..
sevgiler..
kolay gelsin..

merhaba arkadaşlar.benim bi sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim. matematik mezunuyum 2010 da ilk defa sınava gireceğim. sözel bilgim sıfır hiç yok yani. evde çok sayıda öss hazırlık dergileri var. tarih coğrafya ve türkçeyi konu anlatımı olarak onlardan çalışsam sizce yeterli olur mu? yoksa illaki kpss konu anlatımlı kitap almam şart mı? soru bankası bi kaç kaynak almayı düşünüyorum zaten

merhaba arkadaslar
2010da kpssye gireceğim...
makina muhendisiyim... hangi derslere çalışmam gerekiyor...

cnm küçük el kitapları var 5 ytlye, tarih-coğrafya-anayasa olarak, çok pratik ve kapsamlılar ayrıca yolda falan da gözatabiliyorsun
+ çözümlü açıklamalı genel kültür- gn yetenek soruları var pegem'in 10 ytl,
bence bu kaynaklardan edin mutlaka, hem pratik hem bütçene yük olmaz,
bir de gazeteler deneme veriyorlar belli günlerde, onları al çöz,
istanbuldaysan beyazıttaki sahaflar çarşısında bu kaynaklar çok ucuz,
değilsen netten de alabiliyorsun bu kaynakları kitapçıdan çok çok daha ucuza,
ilgileniyorsan bana msj at el kitaplarının yayınevini tam hatırlamadım şimdi bakarım,
ama standart bi yayınevi çıkarıyor,

b

Olalacanım sana çoooook teşekkür ederim. günlerdir cevap bekliyordum. allah razı olsun senden :Saruboceq:
canım ben kitap alacağım ama yeni basım olsun istiyorum.malum sınav soru tiplerinde değişmeler olabiliyor. yeni kitapların basılmasıda eylül gibi olur sanırsam. yazın da boş oturmak istemiyorum. o dergilerden çalışsam yeterli olur mu acaba demiştim. senden de anladığım kadarıyla yeterli olmaz.
şimdi sınavın eylül ekim gibi yapılma ihtimali çıktı ne yapacağımı şaşırdım. şimdi kitap almak istesem piyasadakiler 2009 sınavına göre hazırlanmış kitaplar olacak.zaten nasıl yetiştireceğim onca konuyu bilmiyorum :bbo:

şekerim sevindim, yetiştirirsin kitaplar ufacık hap gibi ama yeter yani, kral kızı serisi diye geçiyor, cep kitaplarından konu çalış, bu kadar ince eleyip sık dokuma git al kitaplarını hemen sonra da otur çalış, o kadar abartacak bişi yok yani.. eylülü beklemene hiç mi hiç gerek yok.. maliyeti de epi topu toplam 25 ytl...

pegemin KPSS çözümlü sorularını da çöz yeter sana bir de gazete denemelerini.. hem kocaman kitaplarla boğuşmak zorunda kalmazsın psikolojisi bozuluyor insanın kafası dağılıyor onlarla insanın..

Son düzenleme:
olala söylediklerin moral oldu çok sağol
yanlız benim sözel bilgim sıfır hatta eksilerde. o cep kitapları yeter mi bana :uhm:

yeter güzelim sen başla yeter ki merak etme ben bu sene çalıştım üstelik üniversiteyi bitireli 7 sene olmuştu.. zaten fenciydim.. bişi de hatırlayamıyordum...

haftasonu kpssye giriyorum, bi daha kesin girmeyecek olduğuma inansam verirdim sana kitapları da,

Son düzenleme:
gözümde çok büyütüyorum galiba :kedi:
olala sen memursun galiba? kaç almıştın sınavdan?

şekerim bu sene giriyorum,

ben de gözümde çok büyütmüştüm, a grubu için kaynak ararken.. en büyük hatamda gözümde büyütmek oldu çok gereksiz stres yaratıyor insanı aptal ediyor çünkü.. al kitaplarını başla çalışmaya tembellik yapma :umursamaz:

yaz geldi rehavet bastı derse başlamak zor olacak kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
tarih için data yayınlları muhteşem türkçe matematik için geçmiş yıllardaki öss sorularını çözün bence herkese başarılar arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…