• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss hazırlıkta yardım

hmyrali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
1.630
1
116
Kocaeli
arkadaşlar kpss/b ye hazırlanmaya çalışıyorum. Herhangi bir kursa gitmiyorum ama bu aylarda başlamayı düşündüm çünkü evde bir türlü konsantre olup çalışamıyorum :(
ama etrafımda ki herkes kursa gitmenin bi anlamı yok b'ye hazırlık evde de gayet iyi yapılır diyor sizce de öyle mi?
kendimi bir türlü motive edemiyorum :(
bir de konu anlatım videolarında,soru çözümlerinde... vs bana yardımcı olup yol gösterebilir misiniz?

Son düzenleme:
arkadaşlar kpss/b ye hazırlanmaya çalışıyorum. Herhangi bir kursa gitmiyorum ama bu aylarda başlamayı düşündüm çünkü evde bir türlü konsantre olup çalışamıyorum :(
ama etrafımda ki herkes kursa gitmenin bi anlamı yok b'ye hazırlık evde de gayet iyi yapılır diyor sizce de öyle mi?
kendimi bir türlü motive edemiyorum :(
bir de konu anlatım videolarında,soru çözümlerinde... vs bana yardımcı olup yol gösterebilir misiniz?

bende kpss b ye giricem çalıstıgım ıcınn mecburr evde hazırlanıyorumm yeterlımı bılmıyorumm ama elımden gelenı yapıyorum
ıhtıyacın setını aldımm gayet memnunumm sımdılıkk sende bı set alıp baslayabılırsın nette de bı suru kaynak var sten konu anlatımlı sorular cozumler vs:31::31:

Neden olmasın canım iyi bir konu anlatım kitap bir de soru bankası seti ilk başlangıç için tamamdır.
Videolar izle tekrar yap soru çöz.
Matematiğin iyise gerek bile yok dersaneye.
Bizim topiğe katılabilirsin.

bende kpss b ye giricem çalıstıgım ıcınn mecburr evde hazırlanıyorumm yeterlımı bılmıyorumm ama elımden gelenı yapıyorum
ıhtıyacın setını aldımm gayet memnunumm sımdılıkk sende bı set alıp baslayabılırsın nette de bı suru kaynak var sten konu anlatımlı sorular cozumler vs:31::31:

bende de ihiyacın konu anlatım seti var aynı zamanda yargının yaprak testi ikisinden götürmeye çalışıyorum ama yeterli olur mu bilmiyorum.

Neden olmasın canım iyi bir konu anlatım kitap bir de soru bankası seti ilk başlangıç için tamamdır.
Videolar izle tekrar yap soru çöz.
Matematiğin iyise gerek bile yok dersaneye.
Bizim topiğe katılabilirsin.

canım matematiğim orta seviyede öss ye hazırlandığım yıllarda mat1 netim oldukça iyiydi fakat biraz körelmişim
daha çok sıkıntım tarihte
tarihte konu anlatım videoları var mı? varsa nerden temin edebilirim

Back