• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss hazırlık+evlilik+çalışmak..??

Arkadadlar hepinize kolay gelsin . Bende evli ve hamile iken ögretmen olarak atananlardanim. Macerami anlatmak istiyorum.
Öncelikle interneti aktif kullanin. Herseyden haberdar olun arastirin illaki sizin bolumlerden grup olup çalişanlar vardir . Kpss calisma platformlarina üye olup oradan cesitli dokümanlar edinin.
Sonra internetten konu anlatimkitap siparişleri ve soru bankalari siparisleri verin.(ne kadar cok cesitli soru o kadar iyi puan getirir)
Önce konu anlatimi arfindan konu ile ilgili 4yada 5 kaynaktan soru çozün. Anlamaz iseniz internetten konu anlatim videolarini izleyin.
Güncel konulara hakim olmak adina haber sitelerini de takip edin.
Ben yapamam demeyin. Kendinize inanin ve mutlaka basardiginiz gunleri hayal edin.
Ben eylül gibi evlenip eşimin işi dolayisiyla şirnak a gittim. Orda ücretli ögretmenlige basvurdum . Yarim donem calistim sabah dokuz ogleden sonra 3. Okulda tenefuslerde bile ezber yaptim. Cok fazla kitap siparis verip her kaynaktan soru cozdum( pegem. Yediiklim, zirve.final.fem.beyaz kalem... ve daha niceleri)
Ama inanin kendi yuvamda daha rahat çalistim. Esim sabah 8de cikar aksam 5 te gelir. Sabah kahvalti ederdik o işe ben işe giderdik. 3 gibi gelir biraz dinlenir yemek yapar oturup sohbet ettikten sonta ben derse gecerdim (eşim de anlayisliydi)
Ilk dönen yani şubata kadar sadece konu anltimi calistim. Sonra işi biraktim.
Sabah eşimi yollardim sonra otururdum mis gibi kahvemi çerezimi alirdim baslardim soru çozümlwribe . Disarda bembeyaz kar yagar ben ders calisirdim.(bu arada 2aylik ta hamileymisim)
Zamanlar su gibi gecti sinava girdim sinavimda süper gecti yuksek puanla ilk tercihime atandim.
Darisi sizlere olsun
Hakkinizda hayirlisi olsun
Allahim zihin acikligi ve kolayliklar versin

Ben de bekarken atananlardanım ama sabah 7 öğleden sonra 3 arası işimdeydim hep. Sonra dershaneye kaçar 7'ye kadar harıl harıl çalışırdım. Sonra haftasonları zaten sabah 8 akşam 7 full dershanedeydim. Dershane olmasının tek avantajı moda sokması tempomu düşürmemesi oldu.

Bende evliyim ve çalışıyorum bu sene 81 aldım p10 dan ama tekrar başlıyorum 2018 için bölümüm zor ataması olan bir bölüm şimdi işten gelince 7 yi geçiyor ve dinlenmek istiyorum ama yapmam lazım yeniden..

Merhaba aranıza yeni katılıyorum. Özel bir gümrük şirketinde çalışıyorum . O kadar psikolojimi yoruyorlar ki bende KPSS çalışmaya karar verdim kursa yazıldım. Çalışırken KPSS kazanabilir miyim iktisat mezunuyum düz memurluk istiyorum :/

Bu arada yaşlat
Arkadadlar hepinize kolay gelsin . Bende evli ve hamile iken ögretmen olarak atananlardanim. Macerami anlatmak istiyorum.
Öncelikle interneti aktif kullanin. Herseyden haberdar olun arastirin illaki sizin bolumlerden grup olup çalişanlar vardir . Kpss calisma platformlarina üye olup oradan cesitli dokümanlar edinin.
Sonra internetten konu anlatimkitap siparişleri ve soru bankalari siparisleri verin.(ne kadar cok cesitli soru o kadar iyi puan getirir)
Önce konu anlatimi arfindan konu ile ilgili 4yada 5 kaynaktan soru çozün. Anlamaz iseniz internetten konu anlatim videolarini izleyin.
Güncel konulara hakim olmak adina haber sitelerini de takip edin.
Ben yapamam demeyin. Kendinize inanin ve mutlaka basardiginiz gunleri hayal edin.
Ben eylül gibi evlenip eşimin işi dolayisiyla şirnak a gittim. Orda ücretli ögretmenlige basvurdum . Yarim donem calistim sabah dokuz ogleden sonra 3. Okulda tenefuslerde bile ezber yaptim. Cok fazla kitap siparis verip her kaynaktan soru cozdum( pegem. Yediiklim, zirve.final.fem.beyaz kalem... ve daha niceleri)
Ama inanin kendi yuvamda daha rahat çalistim. Esim sabah 8de cikar aksam 5 te gelir. Sabah kahvalti ederdik o işe ben işe giderdik. 3 gibi gelir biraz dinlenir yemek yapar oturup sohbet ettikten sonta ben derse gecerdim (eşim de anlayisliydi)
Ilk dönen yani şubata kadar sadece konu anltimi calistim. Sonra işi biraktim.
Sabah eşimi yollardim sonra otururdum mis gibi kahvemi çerezimi alirdim baslardim soru çozümlwribe . Disarda bembeyaz kar yagar ben ders calisirdim.(bu arada 2aylik ta hamileymisim)
Zamanlar su gibi gecti sinava girdim sinavimda süper gecti yuksek puanla ilk tercihime atandim.
Darisi sizlere olsun
Hakkinizda hayirlisi olsun
Allahim zihin acikligi ve kolayliklar versin

Harika mükemmel tebrik ederim ne mutlu size. Yaş kaç bu arada ? Kpssde yaş sınırı var mı ben işten eve gelince yorgun oluyorum ama bakalım şartları zorlamaya çalışacağım

Korktutur ama bi yerden başlamak lazim. Benim işletme iktisat oñlisans okuyan arkadaslarinm vardi hepsi atandi ama sıkı calistilar. Dershaneye gittiler

Önceki mesajınızı okudum,tebrik ederim bende.Bal bebek de büyümüştür şimdiye,tam yemelik :kk77: :nazar: Ben de hamileyim şu an 27haftalık. Evde olduğum için pek zor olmuyor çalışmak ama doğumdan sonra nasıl yaparım bilemiyorum.Önlisans mezunuyum, sınav 2018 Kasım'da.Doğuma kadar konuları bitirip sonra fırsat buldukça test çözmeyi planlıyorum.

Önceki mesajınızı okudum,tebrik ederim bende.Bal bebek de büyümüştür şimdiye,tam yemelik :kk77: :nazar: Ben de hamileyim şu an 27haftalık. Evde olduğum için pek zor olmuyor çalışmak ama doğumdan sonra nasıl yaparım bilemiyorum.Önlisans mezunuyum, sınav 2018 Kasım'da.Doğuma kadar konuları bitirip sonra fırsat buldukça test çözmeyi planlıyorum.
Calismayi birakmayin. Ben atandiktan sonfa bir de dil sinavina girdim karnim burnumda 80 aldim 1 saat erken ciktigim icin. Simdi dil tazminati aliyorum maasima ek 60tl. 5 yil boyunca. Sonra tekrar girecegim insallah

Calismayi birakmayin. Ben atandiktan sonfa bir de dil sinavina girdim karnim burnumda 80 aldim 1 saat erken ciktigim icin. Simdi dil tazminati aliyorum maasima ek 60tl. 5 yil boyunca. Sonra tekrar girecegim insallah

Bravo dil tazminatına 60 tl az bile daha fazlasını hakediyorsunuz. Bende dersaneye gidiyorum ama iyi bir program yapmam gerek zaman sorunum var :( evli değilim seneye düşüyoruz inşallah.

Bravo dil tazminatına 60 tl az bile daha fazlasını hakediyorsunuz. Bende dersaneye gidiyorum ama iyi bir program yapmam gerek zaman sorunum var :KK43: evli değilim seneye düşüyoruz inşallah.

Evli olmamanız avantaj,seneye evlenecek olmanızsa iyi bir motivasyon. Bunları iyi değerlendirirsiniz inşallah. Kolay gelsin

Sizlere tavsiyem cok çalisin bir an once atanin. Hem maddi hem manevi kayip yasiyorsunuz.
Satlar maaslar özlük haklari hicbirsey devlet gibi degil
Özelden kurtulun

Gerçekten de öyle.Ülkedeki sayılı firmalardan birinin kalite laboratuvarında çalıştım.Dışardan her sey güzel ama çalışma saatleri,maaş,vardiyalar vs. çok yıpratıcıydı.Simdi bir de çocuk sorumluluğu eklenince başka çıkış yok kendi adıma.

Back
X