• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss hazırlık+evlilik+çalışmak..??

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
812
288
103
34
Merhabalar arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve kısmetse bu yıl kpssye hazırlanacağım bebek yok hani olursada kısmet malum özel sektör zor ve ben kpss sıkı çalışıp kazanmak istiyorum ve inşallah kazanacağım da inşallah hani ayrıca çalışmamda gerek biraz yorucu bir süreç olcak ama bence memur olunca bütün yorugnluğum geçer eminim hani hem iş hem kpssye hazırlık hem de evlilik vs hepsi bi arada kpss kazanmam mümkün mü?

Ben öğretmenim canım cevremde de birçok arkadaşım var coluklu çocuklu olduğu halde hem üniversite okumuş hem atanmış , sen azim ettikten sonra Rabbim de nasip ederse neden olmasin .

Huzur kalplerde Huzur kalplerde
Eşiniz çalışıyor ve siz çalışmıyorsanız, çocuğunuz da yoksa tüm koca gününüz size kalıyor. Zamanı güzel bir şekilde değerlendirirseniz neden kazanamayasınız ki?

Bir de özel sektör zor dermişsiniz. Neden zor olsun ki?

Benim bebeğim bir yaşındaydı ama çalışmıyodum evdeydim. O oyun oynarken ders çalıştım emzirirken telden okudum falan bir sene de kazandım ve memurum çok şükür. Özel sektörden tabiki rahat ama tercih edeceğiniz kurum çok önemli . Şu an iş iki kişilik iş yapıyorum ben ve Gayette yıpratıcı bir ortam da çalışıyorum

Bende 3 yıllık evliyim bu yıl girdim sınava ama bölümümden alım az puanım iyi olsa da guvenemiyorum tekrar başlayacgım bayram sonrası inşallah bu sene birde iş ekleyecegim biran önce çalışmak da istiyorum evde çok planlı ders çalışsam da skkıldım artık iş hayatınad a giriş yapıp bir yandan dersi götüreceğim tabi çocuğum yok yoksa çok zordu çalılmak sanırım dışarda artı ders

Benim bebeğim bir yaşındaydı ama çalışmıyodum evdeydim. O oyun oynarken ders çalıştım emzirirken telden okudum falan bir sene de kazandım ve memurum çok şükür. Özel sektörden tabiki rahat ama tercih edeceğiniz kurum çok önemli . Şu an iş iki kişilik iş yapıyorum ben ve Gayette yıpratıcı bir ortam da çalışıyorum
Canim tebrik ederim benimde çocuğum var beni nasil motive ettin anlatamam gunde kaç saat calisiyordun

Sabahtan iki saat çalışıyordum sonra öğle yemek hazırla birde eşim yemeğe geliyordu yemek ye kaldır kızım öğle uykusu yaptığı sırada en verimli çalışabiliyordum 3 ten 5e kadar mesela onun dışında bölük pörçük plansız bir çalışma oldu ;D alt değiştir iki test çöz . Emzirirken yat bir iki konu bak öyle

Yalnız çalışmaya şöyle başladım. Önce Türkçe yavaş yavaş beynim ısınsın diye ;D sonra matematik . En son tarih coğrafya falan ezber yapıp sınava girdim ki zaten sınav sonrası üç ayda tüm bilgileri unutmuşumdur büyük ihtimal. Öğrencilik hayatım boyunca sınavlara son hafta çalışan biri olduğum için öğrenmekten çok ezbere bilgilerle girdim sınava ben pek örnek olacak bir öğrenci değilim anlayacağın ;D Yalnız aşırı hırs yapmıştım. Kayınvaldemlerle çok yakın yerde oturuyordum . Onlardan kaçmak adına oldu biraz :Ddddd

Yalnız çalışmaya şöyle başladım. Önce Türkçe yavaş yavaş beynim ısınsın diye ;D sonra matematik . En son tarih coğrafya falan ezber yapıp sınava girdim ki zaten sınav sonrası üç ayda tüm bilgileri unutmuşumdur büyük ihtimal. Öğrencilik hayatım boyunca sınavlara son hafta çalışan biri olduğum için öğrenmekten çok ezbere bilgilerle girdim sınava ben pek örnek olacak bir öğrenci değilim anlayacağın ;D Yalnız aşırı hırs yapmıştım. Kayınvaldemlerle çok yakın yerde oturuyordum . Onlardan kaçmak adına oldu biraz :KK70:dddd
Canim bende yayinlarin cikmasini bekliyorum bana cok iyi örnek oldun peki kaç puan aldin ve nereye atandin canım

87 puanla atandım üniversiteye ben atanırken çok kurum kadro açmamıştı üniversiteye kaldık mecbur

bölüm nedir ortam nedir ben kendimi anlatım önlisans muhasebe mezunuyum aynı zamanda aöf ceko ve aöf isg okuyorum bir işte calısıyorum evliyim 1 yıllık bilmiyorum ins yapabilirim çalışmalara baslamadım henüz

Back
X