Teşekkürler. Herhangi bir alandan hazırlanmıyorum. Düz memurluk çabasıKolay gelsin
Alanınız sayısal mı sözel mi
Tarihe dün gece başlayabildim.Hayırlı olsun canım günlüğünBir programda ben yapabilsem iyi olacak. Tarih bakmıyosun sanırım. Çalışma azmin daim olsun
onu anladım da asıl mezuniyetinin olduğu lisans bölümü sayısal ağırlıklı mı sözel ağırlıklı mıTeşekkürler. Herhangi bir alandan hazırlanmıyorum. Düz memurluk çabası
Tarihe dün gece başlayabildim.
Çok teşekkürler.
Başlanmamış ders kalmamalı artık bence. Güncel bilgiler kitabı ince bi kitap onu son aylara saklıyorum.Ben de tarihle başladım bugün coğrafyayı da aramıza katmayı planlıyorum bakalım
Ben eşit ağırlıktan girmiştim vakti zamanında bunu soruyorsanız.onu anladım da asıl mezuniyetinin olduğu lisans bölümü sayısal ağırlıklı mı sözel ağırlıklı mı
örneğin ben sözel ağırlıklı bir bölüm mezunuyum ama mühendisler sayısal
Ben eşit ağırlıktan girmiştim vakti zamanında bunu soruyorsanız.
Ben daha yeni başladım canım. O yüzdenyavaş yavaş ilerliyorum şimdilik. Bayramdan sonra hızlanmayı planlıyorum.Başlanmamış ders kalmamalı artık bence. Güncel bilgiler kitabı ince bi kitap onu son aylara saklıyorum.
Benim de sizin gibi çokça pratiğe ihtiyacım var. Küçük hatalar yaptığımı fark ediyorum.Aslında şunu söylemeye çalışıyorum işlem vs yapmaya yatkın mısınız değil misiniz
Ben de lisede eşit ağırlık okudum eşit ağırlık ile üniversite sınavı kazandım ama 17 yıldır iş alanında ve okulda hiç matematik işlem vs yapmadım
O nedenle 2014 te girdiğimde işlem yaparken çok zaman kaybettim hız için çok soru çözmek gerekiyor
Ama mühendisler vs o yetilerini kaybetmiyor onlar hep işlem vs ile okuyorlar
hangi kaynaktan yararlanıyorsunuz? (videolar)Ve nihayet Türk-İslam tarihi de biter. 4 gündür videolarını izliyorum bitirdi beni..