- 28 Mayıs 2011
- 852
- 478
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.721
ben en son eklenen listeden devam ediyorum hep kendimin eklediği listeden devam ediyorum anlayamadım eski liste yeni liste mi var ki 28 aralık yazandan itibaren devam ettim
en son eklenende de benim eklediğim soru sayılarım o zaman gözükmüyor herkes kendi listesini tutar gibi olsun yoksa en son listede benim eklediğim sorularım gözükmüyor o zaman ben listeye eklemiyorum karışıklık oluyorsa sadece yazarım sayıları o da olur
Ama o zaman hafta sonunda kim ne cozdu diye 10 kisiysek 10 listeyi de bulmak gerekmez mii ? bilemedim
bilmem karışıklık oluyorsa canım ben yazarak da eklerim sorun çkmaz yani benim için farketmezAma o zaman hafta sonunda kim ne cozdu diye 10 kisiysek 10 listeyi de bulmak gerekmez mii ? bilemedim
bilmem karışıklık oluyorsa canım ben yazarak da eklerim sorun çkmaz yani benim için farketmez
ben şimdi en son kendi listemden ekleyince seninkiler gözükmüyormuş aslında en son mesela ben eklemişim değil mi en son sen de o listeye ekleyeceksin öyle devam edecek ama en son listedekinden devam edilmediğinden sanırım benim de eklediğm sorularım gözükmüyor aslında düzelterek gidilecek çok bir şey yok aslındaYani ozaman bu listenin anlami olmaz rekabet gibi olmayacaksa kendi listemizi evde de tutabilirzz
ben şimdi en son kendi listemden ekleyince seninkiler gözükmüyormuş aslında en son mesela ben eklemişim değil mi en son sen de o listeye ekleyeceksin öyle devam edecek ama en son listedekinden devam edilmediğinden sanırım benim de eklediğm sorularım gözükmüyor aslında düzelterek gidilecek çok bir şey yok aslında
herkes en son sayfadakinden devam edersen en son onun üzerine eklenmiş olur o zaman karşıklık çıkmaz sanırımValla bende en son 78 yaptim ama kimisinde 78 kimisinde 48 gorunuyor..
herkes en son sayfadakinden devam edersen en son onun üzerine eklenmiş olur o zaman karşıklık çıkmaz sanırım
belki ben de en son kendi eklediğimden devam ediyordum mesela orada doğru sayı gözükyordu herkes en son listeden devam ederse sorun çıkmaz sanırımCnm ben hep oyle yapiyorum ama ekleyenler de genelde benimki hep farkli gorunuo anlamadim
sonuncu benpazartesine az kaldı bakalım haftanın birincisi kim olacak
mistik de eklemedi onun soru sayılarını da merak ediyorum sen neden çalışamadın canımsonuncu ben
vizelerim var canım. onun yanında extra rapor sunum falan oluyor. bakamıyorum hiç kpss ye. şimdide finaller başlıyor yine çalışamıcam. zaten artık çok yoruluyorum yatakta, otururken. çok ağırlaştım. her yerim ağrıyormistik de eklemedi onun soru sayılarını da merak ediyorum sen neden çalışamadın canım
oy kuzum benim az kaldı canımcımvizelerim var canım. onun yanında extra rapor sunum falan oluyor. bakamıyorum hiç kpss ye. şimdide finaller başlıyor yine çalışamıcam. zaten artık çok yoruluyorum yatakta, otururken. çok ağırlaştım. her yerim ağrıyor