- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.621
Vallaha canım herkes kendisini çalışkan sabırlı sıkıntı çekmiş görüyor ben sinirden ağlamışım üzülmüşüm kimin umrunda bana burs veren insan işten çıkarsan daha ablan yok beni sakın arama bile dedi daha ne diyimburadan bize yazdığın ilk mesajda ben hemen anlamıştım o işin sana uygun olmadığını. ama işte insanlar... şefin sana bağırıp gururunu incitirken egosunu şişirir, burs veren abla sana dayanıksızsın etiketi yapıştırıp kendisinin dayanıklı olduğu imasıyla yine egosunu şişirir. ama olan sana olur sen üzülürsün, ağzında sinirden yaralar çıkar.
tabii üzülmezsen eğer ikisinin de egosunu söndürmüş olursun. belki egolarını şişiremediklerinden haberleri olmaz, ama sen kendini çok iyi hissedersin o yüzden çalışmaya devam
sonra kendi msj attı yine de bugün de yine içini döktü msjlarıyla ben de evet ben dayanıksızım tüm suç benim hatamın cezasını çekeceğim dedim de hayırlısı diyor tepki vermiyor demek ki bunları söyletmekti amacı insanlar gerçekten de kötü ya iyiliği de sırf egoları için yapıyorlarsa bilemem ama herkes kendi için iyilik yapıyor bu dünyaya kazık çakmayacağız ALLAH yukarda biliyor ben de yetim ya da öksüz bir kız okutmak istiyorum yani en azından harçlık yollarım ama beni ne tanısın ne bilsin gerek yok eğer böyle kafaya kakacaksak o iyiliği hiç yapmayalım daha iyi...
kalktıgımdan beri derslere bakamadım sinirimden mistik ooo öyle iş bana çok bile canım öyle iş de zaten bulamazmışım daha artık bulamazsam da ne yapayım taseronlara kadro verecekler ya hani sanki tüm kurumların taşeronlarına kadro verecekler en büyük kadro yine sağlık kuruluşlarının olur yani kafam sebze çorbası gibi oldu ama benim akıllı olup daha çok hırslanmam lazım yazık ya şu insanlara kendimi ezdiriyorum