- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
- Konu Sahibi Mistik Kedi
hoşbulduk buraya da takılırız işte kuzum bakalım ramazandan sonra hurraaa diyeceğim sıkı çalışacağım kendi adıma diyorummerhaba canım hoşgeldin konuma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk buraya da takılırız işte kuzum bakalım ramazandan sonra hurraaa diyeceğim sıkı çalışacağım kendi adıma diyorummerhaba canım hoşgeldin konuma
bende bugün uyudum fazlaca akşam bikaç tane kelime çıkardım bir tane daha çıkarayım bari : )) sana kolay gelsinTamam canım çok iyi olur
Mesela ben bugün aldığım çıktıları daha yapmadım
Bugün full dışardaydım işlerim vardı. Yeni geldim eve
Ama yatmadan kesin bir kere okuyup kelime çıkaracağım
Canım ben kelimeleri kendim çıkarıyorum. Çünkü onu sözlükten ya da internete yazıp ararken öğreniyorum zaten. Ama sen benim için kolaylık olur dersen ordan okursun Makale okumak paragraf sorularında çok iyi oluyor.mistik bi site buldum kelimeleri kendi çıkarıyor ama bilimsel makaleler şeklinde değil sence yararlı olur mu?
tamam canım zaten oradaki upper-intermediate yazılarını bitirdim dün gece advanced kelimelerini de bitirip bilimsel makalelere geçeceğim:)Canım ben kelimeleri kendim çıkarıyorum. Çünkü onu sözlükten ya da internete yazıp ararken öğreniyorum zaten. Ama sen benim için kolaylık olur dersen ordan okursun Makale okumak paragraf sorularında çok iyi oluyor.
evet gireceğim mistik bir an önce işe girmem lazım bekleyemem : /
tamam canım zaten oradaki upper-intermediate yazılarını bitirdim dün gece advanced kelimelerini de bitirip bilimsel makalelere geçeceğim:)
evet gireceğim mistik bir an önce işe girmem lazım bekleyemem : /
YDS YE BEN DE GİRECEĞİM ALANA GİRMEK İSTEDİĞİMDEN AMA SONUNCU OLMASAM BARİ BURAYI TAKİP EDERİM BEN DE SİZ İNGİLİZCE ÇALIŞIRKENBenim daha Kpss yok ortada Nisan Yds ye 267 Kpss ye 358 gün kaldı.
Sen de makale okusana internetten. Çok iyi olur senin için alana gireceksen.YDS YE BEN DE GİRECEĞİM ALANA GİRMEK İSTEDİĞİMDEN AMA SONUNCU OLMASAM BARİ BURAYI TAKİP EDERİM BEN DE SİZ İNGİLİZCE ÇALIŞIRKEN
ya canım İngilizce sıfır oldu neredeyse kelimeleri de unuttumSen de makale okusana internetten. Çok iyi olur senin için alana gireceksen.
takip ettiğiniz yerler varsa bilgilendir beni canımİste okuya okuya yeniden oturtacaksın
Sevdiğim konulardan okumalar yapıyorum simdilik. İlginç seyler bulursam paylaşırımtakip ettiğiniz yerler varsa bilgilendir beni canım
tamam canımSevdiğim konulardan okumalar yapıyorum simdilik. İlginç seyler bulursam paylaşırım
ben de tembellikbende tüm gün iş yaptım
oh sefan olsunben de tembellik
yokkkk olmaz ama bayramı geçirelim çok hızlı giriş yapacağım yine matematikte kümelerdeydim zatenoh sefan olsun
BEN ingilizce kelime çalışıyorum şu an yds ile alese ağırlık verecemyokkkk olmaz ama bayramı geçirelim çok hızlı giriş yapacağım yine matematikte kümelerdeydim zaten