- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 34
Kaç puan almıştınız ve dershaneye gittiniz mi acaba ben orta düzeyde pahalı olmayan bir dershaneye yazılıp hafta sonu onunla kendimi şartlandırmak istiyorum onun dışında şimdiden turkçe ve matematikle yavaş yavaş başladım ama sizin kadar çözemiyorum daha tabi 80almam gerek ilk defa giricem hırs yaptım bakalımBen eylül ayında başladım canım(1 ay sadece matematik çözdüm kendimi kasmadım rahat gçirdim bu ayı.. ekim ayında kasarak başladım)
İnşallah canım güzel dileklerin iiçin çok teşekkür ederim..
okulum var zaten bu yıl hocam kütüphaneden çıkmam herhalde bırakmayacağım kesinlikle tekrar çok teşekkürler :)bence bırakırsam olayını aklınızdan çıkarın ve kesinlikle bırakmayacağım deyin hocam.. (Allah bir zarar mani vermesse tabi)
birde bulunduğunuz yerde ders çalışabileceğiniz kütüphane ve etüt merkzlerind çalışmayı deneyin yani naçizane fikrim..
dediğim gibi evde olunca kopmalar ister istemez oluyor..
Kaç puan almıştınız ve dershaneye gittiniz mi acaba ben orta düzeyde pahalı olmayan bir dershaneye yazılıp hafta sonu onunla kendimi şartlandırmak istiyorum onun dışında şimdiden turkçe ve matematikle yavaş yavaş başladım ama sizin kadar çözemiyorum daha tabi 80almam gerek ilk defa giricem hırs yaptım bakalım
Puanınız çok güzelmiş teşekkür ederim inşallah herkes için hayırlısıP3:86 P10:90
dershaneye gitmedim. Kendim çalıştım takıldığım yerlerde video izledim..
İnşallah hedefinize ulaşırsınız.. Başarılar dilerim..
canım cografyadan konu anlatımı için hangi hocayı dınlemelıyız netten bana tavsiye verirmisin?Arkadaşlar 2016 da kpss ye girecek olanlara konu anlatımlı ve soru bankası kitap önerileriniz nelerdir?Memnun kaldığınız,beğenmediğiniz yayınları bizimle paylaşabilir misiniz?Kitap alacaklara fikir olur yorumlarınız bende araştırayım dedim ama işin içinden çıkamadım o kadar çok yayın var ki sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Tavsiyelerin ve araştırmalarımın sonucunda şöyle bir liste hazırladım;
KONU ANLATIM KİTAPLARI
#Tarih:Tarihin pusulası,Data,Cahide Bolat,Tarihin Arka Odası
#Coğrafya:Evveliyat,Data
#Türkçe:İhtiyaç
#Vatandaşlık:Anayasanın Pusulası,Data(ayrıntı isteyenler için)
#Matematik:temeli iyi olmayanlar Antremanlarla Matematik 1-2,iyi olanlarda Pegem
#Eğitim Bilimleri:Yediiklim,Pegem,İhtiyaç
SORU BANKASI
#Soru bankası olarak yayın ayırt etmeyin hepsini çözün her yayının sorularını görmek lazım deniliyor ama yinede yazmak gerekirse genel yetenek genel kültür için #Evveliyat(Tarih,Coğrafya),İhtiyaç,Yeniiklim,Uzman Kariyer,Beyaz Kalem..
#Eğitim Bilimleri: Pegem,Yargı 5555 soru bankası
DENEMELER
Tarih: Pegem,Cahide Bolat,Evveliyat
Coğrafya:Evveliyat
Eğitim Bilimleri: Pegem,İhtiyaç,Yediiklim,Beyaz Kalem
canım cografyadan konu anlatımı için hangi hocayı dınlemelıyız netten bana tavsiye verirmisin?
tamam canım bakayım cok tesekkur ederım:)canım youtube daki videoların hepsi eski isem yayıncılık 2016 videoları yüklüyor her hafta şimdilik tarih coğrafya vatandaşlık var ama sonra türkçe de eklenecekmiş kesinlikle öneririm coğrafya hocasınıda tarihide çok beğendim ben bir bak istersen hocanın adı Engin Eraydın
tamam canım bakayım cok tesekkur ederım:)
sanada canım artık bende buralardayım sık sık gorusuruz:)rica ederim :) kolay gelsin
sanada canım artık bende buralardayım sık sık gorusuruz:)