tarihin pusulası-tarih
haritalarla öğreniyorum-coğrafya
pegem-gy gk setleri iyi
eğitim bilimleri için pegem iyi.
bazı arkadaslar aldı bile 2015i.Teşekkür ederim cevap verdiginiz için tarihe tarihin pusulasindan çalışacağım bende 2014 var 2016 almam gerekir mi cok fark olur mu acaba coğrafyayı hic duymadım ona bakayım ihtiyac konu anlatımlı set siparis verdim malesef soru bankası olarak mutlaka pegeme bakacam tekrar tesekkurler :)
Malatyadayim ben 2014ü çok aramıştım ama bulamamıştım gecen yil bende fotokopi almak zorunda kaldım 2016sida eylul ekim gibi çıkar galiba o zamana kadar tarihe çalışmaya baslamazsam 2016 alırım ramazandan sonra baslarsamda mecbur 2014 le çalışırım artıkbazı arkadaslar aldı bile 2015i.
ama ben alsam mı almasam mı kararsızım.hangi şehirdesiniz.fotokopisini n10 tl ye satıyolar
kitabı tümden değiştirceklerini anmıyorum ama ufak tefek değişiklik olur mutlaka.dersaneye gtcek msin.orada arakadaslrdan bakarsın farklılıklar neler diyeMalatyadayim ben 2014ü çok aramıştım ama bulamamıştım gecen yil bende fotokobi almak zorunda kaldım 2016sida eylul ekim gibi çıkar galiba o zamana kadar tarihe çalışmaya baslamazsam 2016 alırım ramazandan sonra baslarsamda mecbur 2014 le çalışırım artık
Formasyon alırsam gidemem çünkü okul formasyon dershane kaldıramam diyorum ama sordum bilen birine iki soru ekleyip kapağı degistiryorlar her şey aynı yani bir farklılık olmuyor dedi bu yıl kpssye hazırlanan arkadaslarimda 2014 kitaplarindan çalışmışlarkitabı tümden değiştirceklerini anmıyorum ama ufak tefek değişiklik olur mutlaka.dersaneye gtcek msin.orada arakadaslrdan bakarsın farklılıklar neler diye
Evveliyat diye bi kitap var ramazan yetgin hocanin. Bu sene internete ucretsiz ders videolari da yukleyecekmis tarihten.
Ben daha almadim ama alicam bu sene. Mart ayinda astsubaylik sinavina hazirlanirken kesfetmistim ben de, bir ayda sadece ramazan hocanin videolari ile hazirlandim. Cok faydasini gordum. Tarihi sevdim resmen, bi merak olustu icimdeEvet duydum bende onu ve cok sevindim herkes memnun baya,onun anlattığı yerden çıkmış soruların bir kısmı:)
bende sevmezdim tarihi hakan dede yi izlemiştim youtube dan ama eskidi o videolarda anlatımı çok güzeldi sonra sevmeye başladım tarihi bu yılda ramazan hocanın videolarını izlerim ama fb de flas seklinde olacak isteyen satın alabilsin diye neti kotalı olanlar için demiş öyle olursa da alacağım mecbur çünkü kursa gitmycemBen daha almadim ama alicam bu sene. Mart ayinda astsubaylik sinavina hazirlanirken kesfetmistim ben de, bir ayda sadece ramazan hocanin videolari ile hazirlandim. Cok faydasini gordum. Tarihi sevdim resmen, bi merak olustu icimde
merhaba kızlar bn kpss girmiş biri olarak hakan dede tarih usb ve kitaplarını öneririm slaytları bende mevcut atabiliirim. vatandaşlık slaytlarımda var kpss onlarıda atarım isterseniz. ihtiyac yayınları tavsiye ediyorum soru yakalıyor.
merhaba kızlar bn kpss girmiş biri olarak hakan dede tarih usb ve kitaplarını öneririm slaytları bende mevcut atabiliirim. vatandaşlık slaytlarımda var kpss onlarıda atarım isterseniz. ihtiyac yayınları tavsiye ediyorum soru yakalıyor.
kankı kpss yemı hazırlancan?ufff bende mı hazırlansam yaaaEvveliyat diye bi kitap var ramazan yetgin hocanin. Bu sene internete ucretsiz ders videolari da yukleyecekmis tarihten.
Benim iş olmazsa hazırlancam kanka napim, boş oturulmuyor böylekankı kpss yemı hazırlancan?ufff bende mı hazırlansam yaaa