• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS dersane tavsiyesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi jean
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben araştrıdım ankara'da yediiklim diyorlar genelde. ankara'da siz hangi dershaneyi öneriyorsunuz gk gy ve eğitim bilimleri için?

:51:bende istanbulda kpss kursuna yazilmayi dusunuyorum ...deneyim ve murat ikilemi arasinda kaldim...egitim bilimleri ve gk. gy ten giricem ben .tavsiyesi olan varmi

Ben Fem'e yazıldım..
İçim rahat şimdilik kendimi iyi hissediyorum elbette zamanla göreceğiz.
16 ekimde başlıyor..

Bir arkadaş fiyat sormuş istanbul'da fiyatlar 600'den başlar 2000'e kadar gider.

Selamlar,

Avcılar Murat konusunda bilgisi, görgüsü, fikri, tavsiyesi, deneyimi olan var mı? Dershaneye gitmek motivasyon açısından şart görünüyor. Yardımlarınızı rica ediyorum bizzat deneyimleyen ya da deneyimleyen arkadaşından malumatı olanlarınızdan. Desteğiniz için şimdiden çok teşekkürler.

Selamlar,

Avcılar Murat konusunda bilgisi, görgüsü, fikri, tavsiyesi, deneyimi olan var mı? Dershaneye gitmek motivasyon açısından şart görünüyor. Yardımlarınızı rica ediyorum bizzat deneyimleyen ya da deneyimleyen arkadaşından malumatı olanlarınızdan. Desteğiniz için şimdiden çok teşekkürler.

Avcılar murata gitmek üzereyken son anda feme döndüm.
gittim görüştüm pazarlık da yaptım ama bildiğiniz ticarethane.
ünlerinin arkasına sığınmış gayet ciddiyetsiz bir şekilde davranıyorlar.
30 kişilik sınıflar hocalar hmmm fazla arkadaş canlısı.
bilemiyorumbir karar vermem gerekiyordu ve avcılarda femi seçtim.
deneyimlere gelince farklı farklı ortamlarda burası da dahil 5-6 kişiyle görüştüm.
etüdlerdeki kalabalıktan şikayetçi insanlar.
dersin anlatılıp geçildiğinden ,hocanın görevini yapıp ötesine karışmadığından şikayetçiler.

Avcılar murata gitmek üzereyken son anda feme döndüm.
gittim görüştüm pazarlık da yaptım ama bildiğiniz ticarethane.
ünlerinin arkasına sığınmış gayet ciddiyetsiz bir şekilde davranıyorlar.
30 kişilik sınıflar hocalar hmmm fazla arkadaş canlısı.
bilemiyorumbir karar vermem gerekiyordu ve avcılarda femi seçtim.
deneyimlere gelince farklı farklı ortamlarda burası da dahil 5-6 kişiyle görüştüm.
etüdlerdeki kalabalıktan şikayetçi insanlar.
dersin anlatılıp geçildiğinden ,hocanın görevini yapıp ötesine karışmadığından şikayetçiler.

Bu ticarethane mantığı çok sinir bozucu:( Ama dershanelerin geneli artık bu kafada, ne yazıkki. Yalnız 30 kişilik sınıf demişsin, şok oldum. Ben SMMM Staj başlama kursuna hafta için giderken 14 kişi olmamıza rağmen o sayı bile fazla geliyordu, 30 kişiyle verimli ders nasıl yapılırki??? Fem'in ücreti ne kadar?
Ve seçme nedenin? Deneyimlerim derken bahsettiklerin Murat'la ilgili sanırsam. Senin adına hayırlı bir karar olmasını dilerim. Allah muvaffakiyetler nasip eylesin.Paylaşımın için teşekkürler.

Bu ticarethane mantığı çok sinir bozucu:( Ama dershanelerin geneli artık bu kafada, ne yazıkki. Yalnız 30 kişilik sınıf demişsin, şok oldum. Ben SMMM Staj başlama kursuna hafta için giderken 14 kişi olmamıza rağmen o sayı bile fazla geliyordu, 30 kişiyle verimli ders nasıl yapılırki??? Fem'in ücreti ne kadar?
Ve seçme nedenin? Deneyimlerim derken bahsettiklerin Murat'la ilgili sanırsam. Senin adına hayırlı bir karar olmasını dilerim. Allah muvaffakiyetler nasip eylesin.Paylaşımın için teşekkürler.

Evet 30 kişi dediğinde bende şok geçirdim.
Dersane sahibine ki kendisi dr sıfatını almış bir eğitimciymiş sizce 30 kişi çok değil mi dersane için dedim.
Ben liseyi 24 kişilik bir sınıfta okudum.Gittiğim dersanelerde sınıf öğrenci sayısı 15 i geçmezdi ve bu özenle korunurdu.
Bu doktoralı dersnae sahibi 31. kişi müsaade etsek sandalye verin kenarda sessiz sedasız otururum diyor ama biz izin vermiyoruz dedi.
adamın gözünü para bürümüş.. 31. kişiye izin verecek sınıf büyüklüğü olmadığını için aklı gidiyor.
femin ücreti 1000 lira 8 e böldüler.
anlattıklarımın hepsi muratla ilgili,fem benim için şu an bir hmm karadelik ama niyeyse mutluyum :)
üniversite sınavına girmek üzere hazırlanırkende aynı grubun dersanesine gitmiştim
soru çözme,ders takibi vs konusunda çok ciddiler.
çok devamsızlıklık yaparsan dershaneden atıyorlar mesela ?
parasını verdi gelmesin bize ne demiyorlar.
şu an ki hava iyi ama elbette derslere girdikçe ortaya çıkar gerçekler.
inşallah arkadaşım ,hepimiz başarılı oluruz,atanırız,emek verip karşılığını alırız ..

istanbulda ihtiyaç akademiye giden varmı? özellikle matematik hocasının anlatımı nasıl öğreticimi onu merak ediyorum

ESKİŞEHİRDEYSENİZ Hangi kursa giderseniz gidin fakat inci anadolum & süremere asla gitmeyin. Öğrencileri sadece yürüyen paralar olarak görüyorlar. Öğretmenleri genelde stajer diye sınıflandırabileceğimiz konumdalar. deneyimsizler. siz öğretmen diye derse girenlerden daha çok şey biliyorsunuzdur emin olun. kayıt olurken size bütün garantileri veriyorlar beğenmezseniz derse devam etmezsiniz diye. ben başladım beğenmedim. grup değiştirelim başka hoca dersinize girsin dediler. kabul ettim fakat amaç orda senin bütün yasal süreçlerini tamamlamak. beni 2.5 ay bu şekilde oyaladılar. daha sonrasında senediniz var vazgeçemezsiniz. bize gelsenizde gelmesenizde bu parayı vermek zorundasınız dediler. almadığım bir hizmetin faturasını ödettiler. kimse ben gibi bu oyunlara gelmesin.

Back