Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fiyatlar hkkında bilgisi olanlar var mı arkdşlar ?
Selamlar,
Avcılar Murat konusunda bilgisi, görgüsü, fikri, tavsiyesi, deneyimi olan var mı? Dershaneye gitmek motivasyon açısından şart görünüyor. Yardımlarınızı rica ediyorum bizzat deneyimleyen ya da deneyimleyen arkadaşından malumatı olanlarınızdan. Desteğiniz için şimdiden çok teşekkürler.
Avcılar murata gitmek üzereyken son anda feme döndüm.
gittim görüştüm pazarlık da yaptım ama bildiğiniz ticarethane.
ünlerinin arkasına sığınmış gayet ciddiyetsiz bir şekilde davranıyorlar.
30 kişilik sınıflar hocalar hmmm fazla arkadaş canlısı.
bilemiyorumbir karar vermem gerekiyordu ve avcılarda femi seçtim.
deneyimlere gelince farklı farklı ortamlarda burası da dahil 5-6 kişiyle görüştüm.
etüdlerdeki kalabalıktan şikayetçi insanlar.
dersin anlatılıp geçildiğinden ,hocanın görevini yapıp ötesine karışmadığından şikayetçiler.
Bu ticarethane mantığı çok sinir bozucu Ama dershanelerin geneli artık bu kafada, ne yazıkki. Yalnız 30 kişilik sınıf demişsin, şok oldum. Ben SMMM Staj başlama kursuna hafta için giderken 14 kişi olmamıza rağmen o sayı bile fazla geliyordu, 30 kişiyle verimli ders nasıl yapılırki??? Fem'in ücreti ne kadar?
Ve seçme nedenin? Deneyimlerim derken bahsettiklerin Murat'la ilgili sanırsam. Senin adına hayırlı bir karar olmasını dilerim. Allah muvaffakiyetler nasip eylesin.Paylaşımın için teşekkürler.
ankaradakine gidiyorum memnunum ben :)yedi iklim nasıl acaba bilen giden var mıı ?
Sevindiimm Bende kayıt yaptırdım bekliyorum inş bir an önce başlardaankaradakine gidiyorum memnunum ben :)