• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss derdi

Helen_bm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
2.171
1.488
178
Selam kızlar..öncelikle kpss yi kazanıp atanmış arkadaşları tebrik ediyorum,hazırlananlara da allah zihin açıklığı versin..
Yaklaşık 3.5 aydır kpss ye hazırlanıyorum, yaklaşık 2 ay kaldı ve ben strese girdim çünkü evde çözdüğüm denemelerde netlerim artmıyor..Konu çalışıyorum eksiklerimi çalışıyorum sourda çözüyorum eskiye göre yol alıyorum ama denemelerde netlerim artmıyor,,bunu yaşayan var mı ,ne yapabilirim:14::14::14::14: artık o kadar strese girdim ki dersane sınavlarına girmeye korkuyorum. :5::5: bana çözüm önerin kızlar..umudum kaybetmek üzereyim :14::14:

canım bende 2 aydır çalışıyorum

dersane sınavları çok belirleyici olmuyor bazen fazla kasıyorlar bazende atıyorum coğrafya kolay oluyor mat zor oluyor o şekilde değişik bi sistemleri var
sen elinden geleni yap yap ki pişman olma
en azından elimden geleni yaptım diyebil sonunda
mevsim değişikliğinden sınav stresinden böyle depresyonlarımız çıkıyor işte
bölümün neydi canım

umudunu yitirme. denemelerde netim çok düşük oluyordu. ama gerçek sınavdan 81 almıştım. ve ozman atandım...

ya da bir yerde yanlış yapıyor olabilirsin
acaba konu nasıl çalışıyorsun
soru çözümün nasıl
günde kaç soru çözebiliyorsun ortalama ya da haftada bunlarıda konuşmak gerekir belki göremediğin bir durum vardır yani sadece paniğe kapılma olarak değerlendiremeyiz tabi
canım benm çıkmam lazım hastaneye gidicem gelince mutlaka yazacağım sana

umudunu yitirme. denemelerde netim çok düşük oluyordu. ama gerçek sınavdan 81 almıştım. ve ozman atandım...

nereye atandınız bölüm nedir ?
bölümünüzle ilgili bi yere mi atandınız ?
ve kaçıncı atamalar ay çok soru oldu biliyorum ama lütfen atlamayınız =)

Mühendisim canım 90 civarı almam gerekiyor. dersanede bazen Türkçe bazen başka dersler zor oluyor.ama insan çalışınca karşılığını almak isttiyor netlerim artsın istiyorum artık,tarihten 2 konu hariç bitirdim konuları ama yeterli değil sanırım :5::5:

ya da bir yerde yanlış yapıyor olabilirsin
acaba konu nasıl çalışıyorsun
soru çözümün nasıl
günde kaç soru çözebiliyorsun ortalama ya da haftada bunlarıda konuşmak gerekir belki göremediğin bir durum vardır yani sadece paniğe kapılma olarak değerlendiremeyiz tabi
canım benm çıkmam lazım hastaneye gidicem gelince mutlaka yazacağım sana

Teşekkürler helenacım. şu an bir set bitirdim bütün derslerden,geçmiş yıllar sorularını çözdüm on tanede deneme bitirdim. soru çözdüğümde üç dört kaynaktan çözüyorum,konu çalıştığım günlerde deneme çözmüyorum,konuyla ilgili soru çözüyorum.bi yerde yanlış yapıyorum ama bulamadım. :26::26:

ben de kpss ye çalışıyorum. Bol bol deneme çöz ve çözemediğin soruları ayrıntılı olarak tekrar tekrar çöz :16::16:

nasıl peki canım ilerleme kaydediyor musun..benim ilk başta gayet güzel ilerliyordu sonra bi yerde takıldı kaldı.

nasıl peki canım ilerleme kaydediyor musun..benim ilk başta gayet güzel ilerliyordu sonra bi yerde takıldı kaldı.

ben daha önceden okulda çalıştığım için derslere çok çalışamıyordum, işten ayrıldım yeni başladım sayılır ama şimdilik ilerleme kaydediyorum :16: belli bir seviyeden sonra duraklaması normal çünkü yavaş yavaş konu eksiğin azalıyor. En azından kolay öğrenilebilen konuları bitirmiş oluyorsun. Denemeler sayesinde nerde eksiğin olduğunu daha iyi görürsün. Doğrularından çok yanlışlarını niye yaptığına odaklan ve şunu unutma ki sınav denemelerden daha kolay ve net sorulardan oluşuyor:16::16:

Selam kızlar..öncelikle kpss yi kazanıp atanmış arkadaşları tebrik ediyorum,hazırlananlara da allah zihin açıklığı versin..
Yaklaşık 3.5 aydır kpss ye hazırlanıyorum, yaklaşık 2 ay kaldı ve ben strese girdim çünkü evde çözdüğüm denemelerde netlerim artmıyor..Konu çalışıyorum eksiklerimi çalışıyorum sourda çözüyorum eskiye göre yol alıyorum ama denemelerde netlerim artmıyor,,bunu yaşayan var mı ,ne yapabilirim:14::14::14::14: artık o kadar strese girdim ki dersane sınavlarına girmeye korkuyorum. :5::5: bana çözüm önerin kızlar..umudum kaybetmek üzereyim :14::14:

aynı kaynaklardan çalışıyor olabilrmisin
farklı yayın evleri ve farklı yazarların kitaplarından çalış

ya kpss deyince direk balıklama atlıyorum:17: yıllarca mağdur olduğum içinn:41: canım kesinlikle ve kes,nlikle ösymnin sitesinden geçmiş yıllara ait lisans kpss önlisans kpss(konular örtüştüğü için),polislik, kaymakamlık,jandarmalık,hatta ygs sınavlarını çıkart ve çöz ben son kırk gün süre vererek evde bunları çözmüştüm ve ösym dönüp dolaşıp aynı soruları soruyo vatabdaşlıkta matematikte ve diğerkısımlarda kaç tane soru yakaladım

benimde öyleydi net sayım çok düşüktü ama asıl sınavda 10 puan fazla getirdim evde öyle degildim hatta sonra hocama sordum evde rahat çözerken ya nasılsa cevap versem nolcak diye düşünüp dikkatsiz davranıyormuşuz o yüzden yanlış cevap veriyormuşuz ama asıl sınada daha dikkatli oldugumuz için psikolojik olarak daha fazla net getiriyoruz.. hiç korkma bende önlisans kpss 87 aldım :) inşallah sende yüksek alırsın :34:

ben daha önceden okulda çalıştığım için derslere çok çalışamıyordum, işten ayrıldım yeni başladım sayılır ama şimdilik ilerleme kaydediyorum :16: belli bir seviyeden sonra duraklaması normal çünkü yavaş yavaş konu eksiğin azalıyor. En azından kolay öğrenilebilen konuları bitirmiş oluyorsun. Denemeler sayesinde nerde eksiğin olduğunu daha iyi görürsün. Doğrularından çok yanlışlarını niye yaptığına odaklan ve şunu unutma ki sınav denemelerden daha kolay ve net sorulardan oluşuyor:16::16:

Aynen canım kpss daha net soruyo ama ordaki stresle gözümüzde zor gelebilir. değişik yayınların denemelerini alayım o zaman daha çok soru görmüş olurum

aynı kaynaklardan çalışıyor olabilrmisin
farklı yayın evleri ve farklı yazarların kitaplarından çalış

Doğru tespit canım elimde beyaz kalemin iki üç kaynağı var ilk onları çözüyorum bi süre sonra aynı soruları çözüyorum gibi geliyor hatta aynı da oluyo..pegem var bir de uzman kariyer

ya kpss deyince direk balıklama atlıyorum:17: yıllarca mağdur olduğum içinn:41: canım kesinlikle ve kes,nlikle ösymnin sitesinden geçmiş yıllara ait lisans kpss önlisans kpss(konular örtüştüğü için),polislik, kaymakamlık,jandarmalık,hatta ygs sınavlarını çıkart ve çöz ben son kırk gün süre vererek evde bunları çözmüştüm ve ösym dönüp dolaşıp aynı soruları soruyo vatabdaşlıkta matematikte ve diğerkısımlarda kaç tane soru yakaladım

bu söyledğin çok farklı bir taktikmiş canım mutlaka dedğin soruları indircem ales sorularını almıştm bunları da alayım..sen atandın mı peki inş haletmişsindr.

bu söyledğin çok farklı bir taktikmiş canım mutlaka dedğin soruları indircem ales sorularını almıştm bunları da alayım..sen atandın mı peki inş haletmişsindr.

çok şükür atandım 3 yıl önce bu şekilde 111 net yaptım ama dershaneyede gitmiştim ..bana kpss gerçek sorulara en yakın pegem gibi gelmişti özellikle tarih ve coğrafyada

benimde öyleydi net sayım çok düşüktü ama asıl sınavda 10 puan fazla getirdim evde öyle degildim hatta sonra hocama sordum evde rahat çözerken ya nasılsa cevap versem nolcak diye düşünüp dikkatsiz davranıyormuşuz o yüzden yanlış cevap veriyormuşuz ama asıl sınada daha dikkatli oldugumuz için psikolojik olarak daha fazla net getiriyoruz.. hiç korkma bende önlisans kpss 87 aldım :) inşallah sende yüksek alırsın :34:

Maşallah canım:nazar::nazar::nazar: darısı başıma ..inanki her türlü çalışıyorum..bazende yükselmeyince bıkıp bırakıyorum :31::31: cuma günü dersanede deneme var stres oldum hızlı hızlı konuları tekrar etmeye calışıyorum

Aynen canım kpss daha net soruyo ama ordaki stresle gözümüzde zor gelebilir. değişik yayınların denemelerini alayım o zaman daha çok soru görmüş olurum

Benim stres gibi problemim pek yok şimdiye kadar girdiğim bütün sınavlarda denemelerimden yüksek puanlar aldım, bu konuda şanslıyım:52::52: ne kadar çok farklı yayının denemesini alırsan o kadar iyi ben yediiklimi dershanede çözüyorum onun dışında pegem, ihtiyaç, yargı, körfez, daha bir kaç yayının daha denemesini aldım :16::16: üstelik ben sadece gk gy değil eğitim sınavına da gireceğim hakkımızda hayırlısı olsun, gönlümüzden geçen yerlere atanalım:16::16:

Back
X