Kpss den tercih yaptım..umudum var

Behamer

tontin tinton
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.393
13
358
Adana
bugun itibari ile 25 il tercihi yapmış dogunun nadide illerini yazmıs (zaten zorunlu batı hiç yok) bir ögretmen adayıyım... ihtmal düşük ama tercih olayı güzel olmazsada üzülmicem..... varmı arkadaslar bnm gibi 3 subatı bekleyen :18::18::18::18::18:

Tskler cnm inşallah gelir ama pek umudum yokkk sdece sansımı deneyim dedim bölüm beden egtmi ögtr mnligi cnm

anladım cnm belli de olmaz hayırlısı hakkında
bende fen bilgisi öğrt. 83aldım bu yıl. tercih yapmadım ben
boş yere kandırıyorum her seferinde

83 Ne demek biliyomusun beden egitimi içinn Sen şimdi o puanı bana versen ne kadar büyük sewap kazanırsın

[ı]inşallah hakkkınızda hayırlısı olur, atanmanız hayırlı ise can-ı gönülden atanmanızı istiyorum..[/ı]

2009da ben bu illetten kurtuldum ve atandım çok şükür darısı sizlerin başına olsun inşallah. dilerim en kısa sürede hayırlısıyla atanırsınız. Benimde abimin eşi ve kuzenim tercih yaptı sabırsızlıkla bizde 3 şubatı beklıyoruz.

çok sanslısın maşallah valla kurtulmak imkansız gibi ama kurtulanları görünce ümdim oluyo... bakalım yarın neler olacakkk hayırlısı olsun hepimiz için insallah

sagol cnm benm sende hazırlanıyorsun sanırım basarılar dilerimm tüm kalbimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…