- Konu Sahibi JeuksDenfants
-
öncelikle allah kolaylık versin..bizim kpss ve söylediğn konularla alakalı şu topiklerimiz var..istersen bir göz at
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...ynak-kitap-calisma-stratejileri-onerelim.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...13-kpss-cafe-me-gelmek-isteyenler-buyrun.html
bennn.... o kadar iyi biliyorum ki bu konuyu sana yardımcı olabilirim:)
Canım teşekkür ederim şimdiden,yarın başlıyorum ..Dediğin topiklere bakarım tabiki,teşekkür ederim..Evdeyim şimdilik,elimden geldiğince çok çalışmak istiyorum
Tşk ederim canım,sen atandın mı ?Hala giriyor musun ?
ben fen ve teknoloji öğretmenliği okudum....
1 yılk pss çalıştım... doğal olarak çoğu şeyi biliyorum ... devlet değil dershanede çalışıyordm ama bu yıl kpss hazırlanmayı düşünüyorum çünkü fen alımı arttı...
ama atanma konusunda atanan devlette çalışan arkadaşlarımda var en başta öz ablam..ne sorun varsa ben cevaplayamasam da hemen onlara sorabilirim:)
Anladım canım,sana da kolay gelsin..umarım istediğin olur..Bundan sonrası için sorularım olabilir arada,tşk ederim ilgin için..Seni rahatsız ederim canım..Hele bi başlayayım daGörüşürüz
kızlar ben ing. öğretmenliği son sınıftayım bu yıl. ben de kpss'ye hazırlanıcam.
peki bu alan bilgisi kesin geldi mi artık?
off hiç istemiyorum ama yaa
Canım ben eğitim mezunu değilim...Ben İktisadi ve İdari Bilimler mezunuyum,bizim alan dersleri baya ağır,tüm hukuklar,iktisat,işletme,maliye çok konu var ,o yüzden öyle söyledim...Alanlarımızdan alan kurumlar da kpss den sonra,alan puanlarıyla ayrıca çağırıyorlar mülakata,onların da ayrı sınavları filan oluyor..Öyle işte canım..Hepimize kolay gelsin canım...tamam birlkte sorunlarımızı hallederiz ama benden sana tavsiye olsun ben çok pişman oldum eğitim çalışmadığıma ilk yıl
daha kesin değil bende istemiyorum(
Canım ben eğitim mezunu değilim...Ben İktisadi ve İdari Bilimler mezunuyum,bizim alan dersleri baya ağır,tüm hukuklar,iktisat,işletme,maliye çok konu var ,o yüzden öyle söyledim...Alanlarımızdan alan kurumlar da kpss den sonra,alan puanlarıyla ayrıca çağırıyorlar mülakata,onların da ayrı sınavları filan oluyor..Öyle işte canım..Hepimize kolay gelsin canım...
Alandan girmeyide düşünüyomusun? tekli yıllarda düz memurluuk alımı olmuyo. ben 2011 de girdim 48 aldım, dersaneye gittim orta düzeyde çalıştım (çocuktan dolayı) bu sene 73 aldım ama yeterli değil galiba bu puan 2014 e kadar geçerli. atanamassam 2014 te tekrar gircem.
2010 da 82 alan arkadaşım ocaktan itibaren günde 5 saat çalışmış ve başarılı oldu. kurstaki arkadaşlarım,aynı derslere defalarca giriyodu ve anca oturtmuşlardı.
çok zor ya özel sektörde çalışabilirim rahatlıkla mesleğim var ama çalışma saatleri yüzünden memurluk düşünmem lazım. çocucuğun yoksa olmadan hallet bu işi bence.Allah kolaylık versin...
İşte benim genel kültür ve genel yetenekte eksiklerim olduğu için alanı baştan düşünmedim,ama yetiştirebilirsem düşünür müyüm bilemiyorum..Çünkü sadece alan derslerime senenin tamamını versem bile çok zorlanırım,iyi bir puan alamam diye düşünüyorum...Bir de tek yıllarda düz memurluk alımı olmuyor da,zaten biz 2013 temmuz da girecez,ondan sonra birkaç arayla atama oluyor zaten,o arada 2014 e girmez miyiz sence Evet canım çocuğum yok haklısın,ben de iş durumları yüzünden düşünmedim zaten,düşünmüyorum da şimdilik..Senin mesleğin ne,özelde zor tabi haklısın..Ben de özeli hiç düşünmedim,iyi mi yaptım o da ayrı mesele ,işsizlik de zor
Canım ben eğitim mezunu değilim...Ben İktisadi ve İdari Bilimler mezunuyum,bizim alan dersleri baya ağır,tüm hukuklar,iktisat,işletme,maliye çok konu var ,o yüzden öyle söyledim...Alanlarımızdan alan kurumlar da kpss den sonra,alan puanlarıyla ayrıca çağırıyorlar mülakata,onların da ayrı sınavları filan oluyor..Öyle işte canım..Hepimize kolay gelsin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?