arkadaşlar :
2 ay öncesine kadar lise mezunlarının gireceği kpss sınavına deli gibi hazırlanıyordum. ama ta ki çevremdekilerin boşuna çalışma torpil şart demesine kadar sürdü.torpil olmadan atanamazsın ya da soruları fule yakın yaparsan bir ihtimal diyor herkes. hatta kimisi barajı geçememesine rağmen atanmış torpil sayesinde. ben napıcam hiç bir fikrim yok ama kazanmayı çok istiyorum fakat artık bunları duyduktan sonra içimde heves denen hiç bir şey kalmadı. sizin de fikrinizi almak istiyorum torpil gerekten şart mı ?? eğer şartsa nasıl bir torpil gerekli ?? lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum ??? çünkü ona göre bir ders çalışma programı yapıcam.
şehir efsanesi böyle şeylere inanmayın.
yeterince çalışmayıp başarılı olamayanların kılıfı.
siz çalışın,iyi bir puan alın,mutlaka atanırsınıxz
Ösym nin yaptığı atamalarda torpil olmaz ama mülakat ile alınan yerlerde torpil olabilir.
Sen söylenilenleri kafana takma ve çalışmana odaklan.
arkadaşlar :
2 ay öncesine kadar lise mezunlarının gireceği kpss sınavına deli gibi hazırlanıyordum. ama ta ki çevremdekilerin boşuna çalışma torpil şart demesine kadar sürdü.torpil olmadan atanamazsın ya da soruları fule yakın yaparsan bir ihtimal diyor herkes. hatta kimisi barajı geçememesine rağmen atanmış torpil sayesinde. ben napıcam hiç bir fikrim yok ama kazanmayı çok istiyorum fakat artık bunları duyduktan sonra içimde heves denen hiç bir şey kalmadı. sizin de fikrinizi almak istiyorum torpil gerekten şart mı ?? eğer şartsa nasıl bir torpil gerekli ?? lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum ??? çünkü ona göre bir ders çalışma programı yapıcam.
ben önlisans mezunuyum kadrolu olarak ösym nin atamasıyla kaymakamlığı aatandım.ösym de torpil kkesinlikle yok.zaten puanınıza göre sistem atıyor sizi.ama açıktan alımlarda torpil ciddi manada oynuyor.siz şimdi lise mezunusunuz.girebileceğiniz açıktan atamalar adliye gibi zabıt katıpliği ya da gardiyanlık olabilir.ama bunun için de yüksek puanlar almanız sizin için faydalı olacaktır.aynı zamanda ösym nin atamalarında ise bölümünüz nedir bilmiyorum ama düz lise iseniz atamanın ciddi manada çok zor.90 ile kaloriferci,şoför ya da hizmetli alınır.o da en düşük puanla 95 alırsanız işte hizmetli olarak atıyorlar .meslek lisesi mezunu olmanız da puan oynamasını çok fazla değiştirmiyor.önlisans mezunu olmanızı öneririm.ben 85 ile kaymakamlığa atandım.gönlünüze göre verir inşaalah
cnm memurlar.nette kpss terch robotu var onunla aratttırablrsn cnm.. memurlar.net ortaöğretim 2011 kpss terch robotu yaz arat google da cnm.. 2012 yayınlanmadğı için bi önceki yılları aratıp bakablrsnarkadaşlar kafam çok karışık
pek bilgi sahibi olmadığımdığım için
mesele şu ben düz lise mezunuyum hangi kadrolarda yer bulabirim ne kadar puan gerekli hiç bilmiyorum veya hangi sertifikaları almam lazım bilmiyorum
bilginiz varsa lütfen bana yardım edebilir misiniz
cnm memurlar.nette kpss terch robotu var onunla aratttırablrsn cnm.. memurlar.net ortaöğretim 2011 kpss terch robotu yaz arat google da cnm.. 2012 yayınlanmadğı için bi önceki yılları aratıp bakablrsn
bu hayatta torpil çok onemli ne yazık ki bunu biliyoruz. ben kpss ye girenlere "boşuna girme torpilin varsa girersin" derdim amma velakin.......
geçen yıl bir arkadaşım ki 27 yaşında kpss ye girdi lise mezunu ve adliyede katip oldu şu anda kadrolu. ki ben onada demiştim girme boşuna diye. iyiki beni dinlememiş onun adına çok sevinmiştim. demem o ki mutlaka girin ama çok çalışın arkadaşlar. hakedin ki bizim gibi özel sektörde sürünmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?