Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben açıköğretim iktisat okuyorum,daha doğrusu tek dersten bekleyenlerdenim,olursa bu sene kpss gireceğim,dersaneye yazılayım dedim maddi zorlulardan onada çalışamadım 2çocuklu ve uzun süre derslere ara verlmiş biri olarak ne yapacağım bilmiyorum buradan ders çalışanlara bakıp imreniyorum.Aslında sınav hakkında hiçbir bilgim yok şimdi lisanstan olunca genel kültür ve genel yetenekten çalışmak yeterlimi yoksa bölüm dersleri için kitap alınıp çalışılacakmısorunuza soruyla karşılık verdim ama bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim..
günaydın tatlım
bende ekliyim türkçe en az 25 en fazla 28 net
mat en az 23 en fazla 27 net arada bi kaç defa fulledim ama istisna
daha gk e geçmedim![]()
bu arada cnm sen B grubu kadrolarına gireceksn onda sadece g.kltr-g.ytnk soruyolar.. bölüm soruları kpss A kadroları için açılan A grubu kpss sınvnda soruluo.... A grubu kpss her yıl ypılıo.. hani kaymaklk hakimlk vs. gibi sınavlara başvuru yamk için girilen kpss A......
B grubu ise düz memurluklar için o da çift yıllarda yapılıo.. 1 yıl arayla... onda sadece g.ytnk-- gnl. kltür soruyolar cnm.. yaşın fazla geç değiilse pes etme ama önce şu terch kodları meselesni öğrnmk lazım cnm..
Günaydn cnm .. ya sen süpersn.. seni kıskanıyorum![]()
tatlım bişey düzeltiyim kaymakamlık hakimlik sınavı başkadır.kpss a grubu bakanlıklarda müf yrd iç kont denetçisi olarak çalışmak için yapılan sınav.lisans b için illa çift yılları beklemeye gerek yok.tek yıllarda sadece gk gy girilsede olur puan hesaplanır atanma yapılmaz sadece![]()
günaydın tatlım
bende ekliyim türkçe en az 25 en fazla 28 net
mat en az 23 en fazla 27 net arada bi kaç defa fulledim ama istisna
daha gk e geçmedim![]()
valla ben hiç memnun değilim tarih sıkıntı bende çünkü![]()
inşallah canım yaparsın sendeooo mat çok güzell maşşallahh bende 20 ye yakın çıkarıyomm:)) inaşşallah bende 25 çıkarırımm
Ahh cnm ahhh ben de matematkten senn gibi nett çıkarsam tarihten hiç korkmazdm.. ama bnm korkacak çok dersm var:18: aöf,kpss+temelden matematk öğrenmksıkıldım valla
![]()
cnm iyi sağol düzlttnyanlş biliyormuşm..
inşallah canım yaparsın sendeben lisede ve dershanedeki mat hocama yatıp kalkıp dua ediyorum :13:
rica ederim canım
sen mattan nasıl sıkılıyosan aynen bende öle tarihten sıkılıyorum işte![]()
bu arada cnm sen B grubu kadrolarına gireceksn onda sadece g.kltr-g.ytnk soruyolar.. bölüm soruları kpss A kadroları için açılan A grubu kpss sınvnda soruluo.... A grubu kpss her yıl ypılıo.. hani kaymaklk hakimlk vs. gibi sınavlara başvuru yamk için girilen kpss A......
B grubu ise düz memurluklar için o da çift yıllarda yapılıo.. 1 yıl arayla... onda sadece g.ytnk-- gnl. kltür soruyolar cnm.. yaşın fazla geç değiilse pes etme ama önce şu terch kodları meselesni öğrnmk lazım cnm..
MRB CNM.. bende ikitisat okuyorum açıktan... 3. sınftayımm.. ama ben ön lisandan giricem kpss ye... cnm genel kültür genel yetenek kitapları al çalşmak için.. dersn azmş mezun olursun inş. bu yıl.. kpss ye gir öbür yıl terch yaparsn nasl olsan 2 yıl geçerli oluyor notun cnm... hem 2. yıl ki terchlerde taban puanlar biraz daha düşüyor.. bence bir an önce kitap al ve başla cnm.. sana yargı ve ihtiyaç yayınevlernn kitaplarını önerrrm tek kaynaktan çalşma en az 2 kaynağın olsunbu verdğm 2 yayın evi çok iyi... Ayrıca cnm açık öğretm mezunlarınn terch kodları örgün eğtimden farklı.. mesela örgün iktisat 4421 ile tercih yapıyormuş ,,, açık iktisat ise 4102 ile...
ben internetten 2011/1 tavan ve taban puan sorgulama motoruna iktisat açık kodunu yazdığım da hiç yrleşen bir 4102 kodlu açıköğretm iktisat mezunu birisini göremedm.. sıfır sonuç çıkıyor... kafam allak bullak o yüzden ders bile çalışasım gelmio:44: öyleyse ben örgün önlisans mezunuyum.. örgün önlisanstan girmk daha mantklı.. benm bölümmde önlisans 3001 ile terch yapıyorum herhangi bir önlisans mezunu olma şartı aranan yerleri yazablyorumo yüzden de önlisans 3001 den fazla alım yok
ben de açıktan iktisat okumaya başladım.. onda da böyle bişi duydum bi forum sitesinde:44: kafam karştı... KPSS 2011/1 Yerleştirme Sonuçları Taban ve Tavan Puan Sorgulama Motoru
bak bu linkten bakablrsn... lisans bölümüne 4102 yazınca hiç bişi çıkmıyo... ama örgün iktisatın kodu 4421 yazınca epey yer çıkıyo cnm:44:... bi de merak ettiğim herhangi bir lisans mezunu olma şartıyla yanı 4001 ile terch ypablyor mu aöf mezunları
sen çevrendekilere bi sor cnm.. aöf mezunu olup kpss ye giren varsa bldğn.. hangi kodla terch yapmşlar.... bunu bi öğrenmk lazım yoksa boşa kürek çekmş olcaz
![]()
Tekrardan merhaba ayrıntılı bilgilerin için teşekkürler canım,yaşım 33malesef ama hala umudum var dıbudurumda naparım bilemiyorum..Tanıdığımın biri denizbank a girdi onun çalışmak için aldığı kitapları bana gönderecek karacan yayınları galiba,bende murat yayınlarından çözümlü soru bankası aldım ama dedim ya başlayamıdım:26:internetten en son taban tavan puanlarına bakmıştım şansım var demiştim demekki o örgün iktisat mezunları içinmiş
bunca yıldan sonra okumaya kalkarsan böyle oluyormuş demek ya..okul yıllarında matematiğimde iyiydi şimdi bakıyorumda durum vahim
aslında güzel bir hoca tutmam lazım gece gündüz çalışmalı ama onada maddi gücüm yok.. çocuklar birtanesi 2yaşında naparım bilemiyorum kendi kendime çalışmak yeterli olacakmı hadi bana moral:44:inşallah herşey istediğimiz gibi olur