90panda Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2013 60 0 0 İzmir 8 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 90panda #1 Arkadaşlar 6-7 temmuz sınavına girdim A grubu için hedef belirlemiştim ama yds yi kaçırmışım normal düz memurluk için tercih yapabilirmiyim bu durumda??
Arkadaşlar 6-7 temmuz sınavına girdim A grubu için hedef belirlemiştim ama yds yi kaçırmışım normal düz memurluk için tercih yapabilirmiyim bu durumda??
gadjo dilo ben aslında yoğum Kayıtlı Üye 6 Ocak 2012 10.357 9.245 198 8 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 90panda #2 a grubu için de yapabilirsin ama girebileceğin yerler daha sınırlı olur. b grubu için zaten yapabilirsin.
a grubu için de yapabilirsin ama girebileceğin yerler daha sınırlı olur. b grubu için zaten yapabilirsin.
90panda Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2013 60 0 0 İzmir 8 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 90panda #3 jooker .!.: a grubu için de yapabilirsin ama girebileceğin yerler daha sınırlı olur. b grubu için zaten yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cevabın için
jooker .!.: a grubu için de yapabilirsin ama girebileceğin yerler daha sınırlı olur. b grubu için zaten yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cevabın için