KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Anladim canim gidip bi gorusmek lazim bana en yakin yediiklim var en yakin zamanda goruseyim

Anladim canim gidip bi gorusmek lazim bana en yakin yediiklim var en yakin zamanda goruseyim
Yediiklimin de denemeleri güzel oluyor
Önce yediiklime kayıt olmak için gittim, benim de eski dershane m zaten. Ama bazı aksilikler oldu oraya kaydolmadim.

Bende yediiklim yayını cozmedigimi farkettim bu sene hiç. Zamanı olsa da karakutu dan sonra setini alıp cozsem

Kızlar burada matematikte karakök ygs kitabını çözen var mı? Ben bazı sorularında aşırı zorlanıyorum ve moralim alt üst oluyor. Sadece beni mi zorluyor yoksa başkalarını da zorluyor mu merak ediyorum açıkçası.

Ben liseye başladığımda çözmüştüm örnek soru veriyordu yukarısında aşağıda benzer soruları sorup pekiştiriyordu. Bence güzeldi... Yeni basımı bilmem ama temelin yoksa temel oluşturmak için güzel bi kitap...

Fiyatı 3 tl olduğuna göre sadece kpss nin çıkmış soruları var

Kitaplar güzel canim hepsi. Al
aldım aldım öbür ay gene alcam
şimdilik bunlar yeter
Alacaklarindan bir tek kozmik oda cografya var elimde gayet memnunum kitaplari alinca yorumlarini da beklerim icinde almayi dusunduklerum var cunku

bende tarih ve vat vardı, coğrafyayı da alayım dedim
yarın gelir büyük ihtimalle, akşam yazarım detayları

hangisi ama?
0-1-2 var, ben de hepsi mevcut

bende kitap aldım isemin evveliyat vatandaşlığını, bir de çözümlü soru bankasını, bir tane de çek kopar tarih testi aldım data'nın. Çok pahalı kitaplar, netten alıcam kitaplarım bitince.

Coğrafya tüm çıkmış soruları da bitirip türkçe dil bilgisi, sözel mantık çalışıcam bu akşam. :)

napıyoruzz bakalım kızçelerim :) ben osm lı kültür mediniyet kalan testlerimi bitirip, ösymnin çıkmış sorularını da yapmayı planlıyorum, yarın sadece mat ve tr çözücem aksilik olmazsa

UNESCO Tarafından 2017 Yılı Yükselen Yetenekler Ödülünü kazanan Türk Bilim Kadını Kimdir?
A Doç. Dr. Semiha Akköz
B Doç. Dr. Elif Dayıoğlu
C Doç. Dr. Bilge Demirköz
D Doç. Dr. Rabia Saraç

güncel bilgi sorusu 2018 :)

kızlar kendime yapamadığım sorular için defterler hazırlıycam, yapamadığım ya da yanlış yaptığım soruları o defterlere yazıcam, arada bir okumak için, işe yarar mı sizce?

kızlar kendime yapamadığım sorular için defterler hazırlıycam, yapamadığım ya da yanlış yaptığım soruları o defterlere yazıcam, arada bir okumak için, işe yarar mı sizce?

bunu ben de yapmayı düşünüyorum. Olabilir bence. Ben şöyle yapıyorum bazen yanlış yaptığım sorunun doğrusunu öğreniyorum ya; o şekilde yazıyorum not kağıtlarıma. Şunun şunun sebebi şu yüzdendir diye. etkili oluyor mu dersen, daha dikkat ediyorum ona ve bi daha unutmuyorum.

ben de; şu an konuları gerçekten programıma uyarak bitirmeye çalışıyorum, not çıkarıyorum. soru çözüyorum. hatalarım çıkıyor ama önemli değil.
Önce bi hepsini bitiricem konuların, yazarak; özellikle coğrafya ve vatandaşlık için, sorularla beraber. konular bitince soru bankalarım da bitmiş olacak; bu sefer paso o çıkardığım notları çok sıkı tekrar edip, yeni soru bankalarıyla soru çözücem. tekrar et+soru abanıcam.

tarihe emin değilim hala, yazıp da çalışabilirim diye de düşünüyorum.

Ben de yazıyorum ama hiç okumuyorum.. ama okunsa akılda kalır herhalde, zararını görmezsin, vaktin varsa yap bence..

Dün coğrafya tekrara başladım, tarih tekrarı yapıyordum sözde tarih beni bunaltı biraz coğrafyaya başladım.. coğrafya bitince tarihi en baştan alıcam.. coğrafi konum çalışıyorum daha konu bitmedi sorularını çözmedim, dün matematikten test çözdüm.. yüzde problemlerini bitirdim.. bugün vakit kalırsa coğrafyadan sonra matematikten yeni konuya geçerim.. ben pek test çözmüyorum, konu eksikliklerimi bitiriyorum önce çünkü testler benim çok vaktimi alıyor, doğru mu yapıyorum sizce.. yazın tarihle coğrafyayı bitirdiğimde birer soru bankası bitirmiştim ama şimdi öyle değilim, konulardan kurtulmaya çalışıyorum en baştaa.. sizin hep test çözdüğünüzü görünce bi suçlu hissediyorum kendimi kızlar

Bilge Demirköz..
Bilge olduğu için yükselmiş ve unescodan ödül almış diye hafıza kodlaması yapalım

Tüik verileri de açıklandı, onlara da bi bakmak lazım..

Bunda örnek soru yok, direkt testler var. Aslında temelim vardı, şimdi eskisi kadar iyi değilim; ama idare eder derecesinde yapıyorum şu anlık. Çözemediğim sorulara da şöyle çözülüyordu bu tip sorular diyorum; ama konuların hepsine hakim olmadığım için yapamıyorum. Bak mesela aşağıya bir soru bırakacağım, kombinasyonla çözüleceğini düşünüyorum; ama çözemiyorum soruyu.

hangisi ama?
0-1-2 var, ben de hepsi mevcut
Fotokopi şeklinde aldım ben, 0-1-2 olanın da fotokopisi vardı; ama onları almadım. Bu kitapta sanırım kolay, orta, zor karışık. Adı ne diye geçiyor tam bilmiyorum aslında. Ygs matematik soru bankası yazıyor üstünde sadece. Dur kapağını atayım.

Eklentiler

• 20180208_212335-1-min.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 32
  • 20180207_201409-1.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 37
tarih için bence yazıp çalışma
önmli yerleri not al
ben öyle yaptım
tarih zaten sürekli tekrar edilmesi gereken bi ders
mesela ben bu haftadan sonra başa dönüp 1-2 ünite tekrar edicem yine
unutuluyor napalım?
ve bol soruuu

pek vaktim yok, kitapları da yırtmak istemyrm açıkcası ama başka nasıl olur bilemedim
hayır yanlış yapıyorsan, test çözmezsen hız kazanamazsn değşik soru göremezsin
geldiğin yerlere kadar olan bölümleri çöz
ben öyle yapardım konu çalışırken

Bilge Demirköz..
Bilge olduğu için yükselmiş ve unescodan ödül almış diye hafıza kodlaması yapalım

Tüik verileri de açıklandı, onlara da bi bakmak lazım..

güncelleri napcaz bakalım bi de onlar var

cnm sen soru bankasını almışsın, bendekiler mat0-mat1-mat2 mps diye geçiyor, içinde çözümlü örnekler var

kızlar bu haftasonu gene deneme yapıyoruz ona göre!!
eksiğim var bilmiyorum yapamam demeyin
ctesi sabah dışarda olabilirim ama akşam muhakkak yapacağım ben
pazar gündüz yapcam inş sıkıntı çıkmazsa
herkesi bu sefer bekliyorum, lütfen

Bende geometri 0 olan var canım. Daha pek.cozmedim ama çözümlü olmaması hoşuma gitmedi

ben bugün 3 de gelcem sanırım eğer uyanabilirsem...
Ya gece 3 te felan yazmışın şaşırdım ben de. Kaçta ise gidip kaçta geliyorsun canım sen ?

Bunu yapanlar gördüm canım ise yarar mutlaka. Sen de denemelerde yapamadığım soruları yapmak için başladım ama kes yapıştır zamanımı alıyordu bıraktım yapmayı belki sonra devam ederim

Dersanem mesaj atması yarın deneme yok sanırım. Hafta sonu ben de yaparım canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…