- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 36
Alacaklarindan bir tek kozmik oda cografya var elimde gayet memnunumEki Görüntüle 2108094
kızlar bunları onaylıycam size de danışmak istedim
Safransari karakutu yoktu cnm
Anladim canim gidip bi gorusmek lazim bana en yakin yediiklim var en yakin zamanda goruseyimCanim ben 30 denemeye 200 tl ye anlaştım. Şu an ayda bir yapıyorlar, son aylar haftada bire düşecek. Gittiğim dersane beyaz kalem.
Hatta ek denemeler de yapacak. Sınava yakın 20 deneme ek ücretle yapacak. Onu da alırım mutlaka. Sörf o dersane de 50 denemeye girmiş olacağım evdekiler hariç. Bu iyi bir rakam.
Bazı dersaneler dışarıdan almıyoröğrenci . Bu dersane ise deneme başı öğrenci almıyor, böyle toplu satıyor.
Yediiklimin de denemeleri güzel oluyorAnladim canim gidip bi gorusmek lazim bana en yakin yediiklim var en yakin zamanda goruseyim
Kızlar burada matematikte karakök ygs kitabını çözen var mı? Ben bazı sorularında aşırı zorlanıyorum ve moralim alt üst oluyor. Sadece beni mi zorluyor yoksa başkalarını da zorluyor mu merak ediyorum açıkçası.
aldım aldımFiyatı 3 tl olduğuna göre sadece kpss nin çıkmış soruları var
Kitaplar güzel canim hepsi. Al
Alacaklarindan bir tek kozmik oda cografya var elimde gayet memnunumkitaplari alinca yorumlarini da beklerim icinde almayi dusunduklerum var cunku
Kızlar burada matematikte karakök ygs kitabını çözen var mı? Ben bazı sorularında aşırı zorlanıyorum ve moralim alt üst oluyor. Sadece beni mi zorluyor yoksa başkalarını da zorluyor mu merak ediyorum açıkçası.
ben bugün 3 de gelcem sanırımSimdi basliyorum anayasa yasama ozet cikaracagim.gece bildirime gelirim
kızlar kendime yapamadığım sorular için defterler hazırlıycam, yapamadığım ya da yanlış yaptığım soruları o defterlere yazıcam, arada bir okumak için, işe yarar mı sizce?
kızlar kendime yapamadığım sorular için defterler hazırlıycam, yapamadığım ya da yanlış yaptığım soruları o defterlere yazıcam, arada bir okumak için, işe yarar mı sizce?
UNESCO Tarafından 2017 Yılı Yükselen Yetenekler Ödülünü kazanan Türk Bilim Kadını Kimdir?
A Doç. Dr. Semiha Akköz
B Doç. Dr. Elif Dayıoğlu
C Doç. Dr. Bilge Demirköz
D Doç. Dr. Rabia Saraç
güncel bilgi sorusu 2018 :)
Bunda örnek soru yok, direkt testler var. Aslında temelim vardı, şimdi eskisi kadar iyi değilim; ama idare eder derecesinde yapıyorum şu anlık. Çözemediğim sorulara da şöyle çözülüyordu bu tip sorular diyorum; ama konuların hepsine hakim olmadığım için yapamıyorum. Bak mesela aşağıya bir soru bırakacağım, kombinasyonla çözüleceğini düşünüyorum; ama çözemiyorum soruyu.Ben liseye başladığımda çözmüştüm örnek soru veriyordu yukarısında aşağıda benzer soruları sorup pekiştiriyordu. Bence güzeldi... Yeni basımı bilmem ama temelin yoksa temel oluşturmak için güzel bi kitap...
Fotokopi şeklinde aldım ben, 0-1-2 olanın da fotokopisi vardı; ama onları almadım. Bu kitapta sanırım kolay, orta, zor karışık. Adı ne diye geçiyor tam bilmiyorum aslında. Ygs matematik soru bankası yazıyor üstünde sadece. Dur kapağını atayım.hangisi ama?
0-1-2 var, ben de hepsi mevcut
tarih için bence yazıp çalışmabunu ben de yapmayı düşünüyorum. Olabilir bence. Ben şöyle yapıyorum bazen yanlış yaptığım sorunun doğrusunu öğreniyorum ya; o şekilde yazıyorum not kağıtlarıma. Şunun şunun sebebi şu yüzdendir diye. etkili oluyor mu dersen, daha dikkat ediyorum ona ve bi daha unutmuyorum.
ben de; şu an konuları gerçekten programıma uyarak bitirmeye çalışıyorum, not çıkarıyorum. soru çözüyorum. hatalarım çıkıyor ama önemli değil.
Önce bi hepsini bitiricem konuların, yazarak; özellikle coğrafya ve vatandaşlık için, sorularla beraber. konular bitince soru bankalarım da bitmiş olacak; bu sefer paso o çıkardığım notları çok sıkı tekrar edip, yeni soru bankalarıyla soru çözücem. tekrar et+soru abanıcam.
tarihe emin değilim hala, yazıp da çalışabilirim diye de düşünüyorum.
Ben de yazıyorum ama hiç okumuyorum.. ama okunsa akılda kalır herhalde, zararını görmezsin, vaktin varsa yap bence..
Dün coğrafya tekrara başladım, tarih tekrarı yapıyordum sözde tarih beni bunaltı biraz coğrafyaya başladım.. coğrafya bitince tarihi en baştan alıcam.. coğrafi konum çalışıyorum daha konu bitmedi sorularını çözmedim, dün matematikten test çözdüm.. yüzde problemlerini bitirdim.. bugün vakit kalırsa coğrafyadan sonra matematikten yeni konuya geçerim.. ben pek test çözmüyorum, konu eksikliklerimi bitiriyorum önce çünkü testler benim çok vaktimi alıyor, doğru mu yapıyorum sizce.. yazın tarihle coğrafyayı bitirdiğimde birer soru bankası bitirmiştim ama şimdi öyle değilim, konulardan kurtulmaya çalışıyorum en baştaa.. sizin hep test çözdüğünüzü görünce bi suçlu hissediyorum kendimi kızlar
Bilge Demirköz..
Bilge olduğu için yükselmiş ve unescodan ödül almış diye hafıza kodlaması yapalım
Tüik verileri de açıklandı, onlara da bi bakmak lazım..
cnm sen soru bankasını almışsın, bendekiler mat0-mat1-mat2 mps diye geçiyor, içinde çözümlü örnekler varBunda örnek soru yok, direkt testler var. Aslında temelim vardı, şimdi eskisi kadar iyi değilim; ama idare eder derecesinde yapıyorum şu anlık. Çözemediğim sorulara da şöyle çözülüyordu bu tip sorular diyorum; ama konuların hepsine hakim olmadığım için yapamıyorum. Bak mesela aşağıya bir soru bırakacağım, kombinasyonla çözüleceğini düşünüyorum; ama çözemiyorum soruyu.
Fotokopi şeklinde aldım ben, 0-1-2 olanın da fotokopisi vardı; ama onları almadım. Bu kitapta sanırım kolay, orta, zor karışık. Adı ne diye geçiyor tam bilmiyorum aslında. Ygs matematik soru bankası yazıyor üstünde sadece. Dur kapağını atayım.
Ya gece 3 te felan yazmışın şaşırdım ben de. Kaçta ise gidip kaçta geliyorsun canım sen ?ben bugün 3 de gelcem sanırımeğer uyanabilirsem...
Bunu yapanlar gördüm canım ise yarar mutlaka. Sen de denemelerde yapamadığım soruları yapmak için başladım ama kes yapıştır zamanımı alıyordu bıraktım yapmayı belki sonra devam ederimkızlar kendime yapamadığım sorular için defterler hazırlıycam, yapamadığım ya da yanlış yaptığım soruları o defterlere yazıcam, arada bir okumak için, işe yarar mı sizce?
Dersanem mesaj atması yarın deneme yok sanırım. Hafta sonu ben de yaparım canım inşallah.kızlar bu haftasonu gene deneme yapıyoruz ona göre!!
eksiğim var bilmiyorum yapamam demeyin
ctesi sabah dışarda olabilirim ama akşam muhakkak yapacağım ben
pazar gündüz yapcam inş sıkıntı çıkmazsa
herkesi bu sefer bekliyorum, lütfen