- 18 Şubat 2010
- 15.838
- 19.773
:) ha bi gayret o halde..beeeeeeen ölüyorum yorgunluktan ya. Yatıcam diyorum ama az kaldı konum biticek, bitirmeden yatmicam. (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) ha bi gayret o halde..beeeeeeen ölüyorum yorgunluktan ya. Yatıcam diyorum ama az kaldı konum biticek, bitirmeden yatmicam. (
Bitti....... sonunda zor oldu ama bitti....... tüm gün oturarak çalıştım şu saate kadar ama sanki fabrikada çalışmış kadar yorgunum....:) ha bi gayret o halde..
ben fabrikada çalışıyorum, inan ders çalışmak daha kolayBitti....... sonunda zor oldu ama bitti....... tüm gün oturarak çalıştım şu saate kadar ama sanki fabrikada çalışmış kadar yorgunum....
Sen ne çalışıyorsun?
günaydınGunaydin kizlar
Dun gec yattim yazamadim
Anayasa-yasama konu anlatimi calisildi 11 test çözüldü( cozumlu soru bankasi olarak datayi cok begendim hem soru kalitesi hem de aciklamalari cok guzel)
Matematik 2 saat ozel ders alindi-carpanlara ayirma calisildi
Gece yatmadan yatakta anayasa cozdum sabaha kadar ruyamda da anayasa calistim uyuyorum uyaniyorum uyuyorum tekrar ayni sabaha kadar TBMM milleyvekili 2/3ler secimler danistaylar sayistaylar gen soru guven oyu... sabah kadar hepsini tekrar ettim sanirim 
Tesekkur ederim canimSafransari nasil oldun merak ettim
Canim ben de yatak odasına biraz daha aydınlatıcı gece lambası aldım. Kitap okuyabilecek kadar. Kızımı beşiği koyup masalını okuyorum, onun uyulmasını beklerken, ki bu en az yarım saatlik bir süre soru cozuyorum yatakta yada kitap okuyorum. Yatmadan hemen önce okunan lar da akılda banya kalıcı oluyorGunaydin kizlar
Dun gec yattim yazamadim
Anayasa-yasama konu anlatimi calisildi 11 test çözüldü( cozumlu soru bankasi olarak datayi cok begendim hem soru kalitesi hem de aciklamalari cok guzel)
Matematik 2 saat ozel ders alindi-carpanlara ayirma calisildi
Gece yatmadan yatakta anayasa cozdum sabaha kadar ruyamda da anayasa calistim uyuyorum uyaniyorum uyuyorum tekrar ayni sabaha kadar TBMM milleyvekili 2/3ler secimler danistaylar sayistaylar gen soru guven oyu... sabah kadar hepsini tekrar ettim sanirim 
Ben önümüzdeki hafta karakutu setini alacahim.Kızlar çıkmış soruları alacağım ama yayın evii olarak ne alsam kararsızım
benim hocam almıycm kesinlikle
pegem-yargı-yediiklim var sizce hangisini alayım?
Yediiklim iyi bi yayin ben memnunum gerci saydiklarinin hepsi iyi :)Kızlar çıkmış soruları alacağım ama yayın evii olarak ne alsam kararsızım
benim hocam almıycm kesinlikle
pegem-yargı-yediiklim var sizce hangisini alayım?
O zaman calismaya devam :)Tesekkur ederim canim
Boğaz ağrım ve garibim iyi eskiye göre
Ama yüzündeki şişlik inmedi daha, gözündeki indi, görüş açım açıldı hiç olmazsa :)
Gercekten faydasi oluyor uyurken ders calismis gibi hissediyorum kendim :)Canim ben de yatak odasına biraz daha aydınlatıcı gece lambası aldım. Kitap okuyabilecek kadar. Kızımı beşiği koyup masalını okuyorum, onun uyulmasını beklerken, ki bu en az yarım saatlik bir süre soru cozuyorum yatakta yada kitap okuyorum. Yatmadan hemen önce okunan lar da akılda banya kalıcı oluyor
Hamgi dershaneyle anlasmistin canim.suan deneme araliklari ne kadar haftalik denemeye basladilar mi? Ben de duaunuyorum bj yandanda mayis gibi annemin yanina gidicem ders calismak icin 1.5 ay olmayacagim cok deneme kacirir miyim ya da sadece tek deneme ucretini verip girebiliyor muyuz acabaGunaydinlar
Bugün dilbilgisi sorularini çözeceğim dün çalıştığım yerlerdeki
Bu hafta banya verimsiz geçti
Yarın sanırım dersanenjn deneme sınavı var bildirim için mesa gelmedi ama.
Planında cuma denemeye giderim diye boş bırakmıştım.
Deneme varsa denemeye giderim
Yoksa bu hafta planimda yetistiremediklerimi yetiştirmeye calisirim.
Kolay gelsin herkese
Ben önümüzdeki hafta karakutu setini alacahim.
Sen de aslana canim birlikte çözelim.
Yediiklim iyi bi yayin ben memnunum gerci saydiklarinin hepsi iyi :)
Canim karakutu, ösym nin yaptığı tüm sınavlar var içerisinde. (Kpss, ekpss, ales, dgs, askeri sinavlar vs gibi) Bunlar da sadece kpss çıkmış sorular mi var bilemedim.Eki Görüntüle 2108094
kızlar bunları onaylıycam size de danışmak istedim
Safransari karakutu yoktu cnm
Yediiklim iyi bi yayin ben memnunum gerci saydiklarinin hepsi iyi :)
O zaman calismaya devam :)
Gercekten faydasi oluyor uyurken ders calismis gibi hissediyorum kendim :)
Hamgi dershaneyle anlasmistin canim.suan deneme araliklari ne kadar haftalik denemeye basladilar mi? Ben de duaunuyorum bj yandanda mayis gibi annemin yanina gidicem ders calismak icin 1.5 ay olmayacagim cok deneme kacirir miyim ya da sadece tek deneme ucretini verip girebiliyor muyuz acaba
Anladm cnm ama ben de ösymnin sunavları var, kpss yokCanim karakutu, ösym nin yaptığı tüm sınavlar var içerisinde. (Kpss, ekpss, ales, dgs, askeri sinavlar vs gibi) Bunlar da sadece kpss çıkmış sorular mi var bilemedim.
Karakutu set şeklinden kitappatik sitesinde satiliyor
Fiyatı 3 tl olduğuna göre sadece kpss nin çıkmış soruları varAnladm cnm ama ben de ösymnin sunavları var, kpss yok
Bu soruyu memurlar.net forumda da paylasmissin sanırım yakaladım senikızlar şu soruya bi bakar mısınız?
Eki Görüntüle 2107918