KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Bitti....... sonunda zor oldu ama bitti....... tüm gün oturarak çalıştım şu saate kadar ama sanki fabrikada çalışmış kadar yorgunum....
Sen ne çalışıyorsun?
ben fabrikada çalışıyorum, inan ders çalışmak daha kolay

bugün tarih günüm, çağdaş dünya tarihine başladım, ilk üniteyi bitirdim, şimdi eski konulardan test çözüyorum, gün içinde çağdaş dünyaya devam edeceğim.

birazdan ales çıkmış mat ve tr soruları çözeceğim

çağdaş dünya tarihi 1. ünite çalışıldı
osmanlı devleti kültür medeniyet ve kurtuluş savaşı hazırlık dönemi test çözüldü
ales mat ve tr çıkmış sorular çözüldü.

Gunaydin kizlar
Dun gec yattim yazamadim
Anayasa-yasama konu anlatimi calisildi 11 test çözüldü( cozumlu soru bankasi olarak datayi cok begendim hem soru kalitesi hem de aciklamalari cok guzel)
Matematik 2 saat ozel ders alindi-carpanlara ayirma calisildi

Gece yatmadan yatakta anayasa cozdum sabaha kadar ruyamda da anayasa calistim uyuyorum uyaniyorum uyuyorum tekrar ayni sabaha kadar TBMM milleyvekili 2/3ler secimler danistaylar sayistaylar gen soru guven oyu... sabah kadar hepsini tekrar ettim sanirim 

günaydın
alemsin ya çok güldüm sabah sabah

Kızlar çıkmış soruları alacağım ama yayın evii olarak ne alsam kararsızım

benim hocam almıycm kesinlikle
pegem-yargı-yediiklim var sizce hangisini alayım?

Canim ben de yatak odasına biraz daha aydınlatıcı gece lambası aldım. Kitap okuyabilecek kadar. Kızımı beşiği koyup masalını okuyorum, onun uyulmasını beklerken, ki bu en az yarım saatlik bir süre soru cozuyorum yatakta yada kitap okuyorum. Yatmadan hemen önce okunan lar da akılda banya kalıcı oluyor

Ben önümüzdeki hafta karakutu setini alacahim.

Sen de aslana canim birlikte çözelim.

Gunaydinlar
Bugün dilbilgisi sorularini çözeceğim dün çalıştığım yerlerdeki
Bu hafta banya verimsiz geçti
Yarın sanırım dersanenjn deneme sınavı var bildirim için mesa gelmedi ama.
Planında cuma denemeye giderim diye boş bırakmıştım.
Deneme varsa denemeye giderim
Yoksa bu hafta planimda yetistiremediklerimi yetiştirmeye calisirim.

Kolay gelsin herkese

Yediiklim iyi bi yayin ben memnunum gerci saydiklarinin hepsi iyi :)
Tesekkur ederim canim
Boğaz ağrım ve garibim iyi eskiye göre
Ama yüzündeki şişlik inmedi daha, gözündeki indi, görüş açım açıldı hiç olmazsa :)
O zaman calismaya devam :)
Gercekten faydasi oluyor uyurken ders calismis gibi hissediyorum kendim :)
Hamgi dershaneyle anlasmistin canim.suan deneme araliklari ne kadar haftalik denemeye basladilar mi? Ben de duaunuyorum bj yandanda mayis gibi annemin yanina gidicem ders calismak icin 1.5 ay olmayacagim cok deneme kacirir miyim ya da sadece tek deneme ucretini verip girebiliyor muyuz acaba

Ben önümüzdeki hafta karakutu setini alacahim.

Sen de aslana canim birlikte çözelim.

karakutu varsa alayım cnm

Yediiklim iyi bi yayin ben memnunum gerci saydiklarinin hepsi iyi :)

çıkmış sorular olunca tereddüt ediyorum
artık hepsinde teredütlüyüm
kozmik oda iyi mesela hem sorular güzel rahat hem de ösymnin yaptığı sınavlardan serpmişler içine

Canim ben 30 denemeye 200 tl ye anlaştım. Şu an ayda bir yapıyorlar, son aylar haftada bire düşecek. Gittiğim dersane beyaz kalem.

Hatta ek denemeler de yapacak. Sınava yakın 20 deneme ek ücretle yapacak. Onu da alırım mutlaka. Sörf o dersane de 50 denemeye girmiş olacağım evdekiler hariç. Bu iyi bir rakam.

Bazı dersaneler dışarıdan almıyoröğrenci . Bu dersane ise deneme başı öğrenci almıyor, böyle toplu satıyor.

Anladm cnm ama ben de ösymnin sunavları var, kpss yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…