KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

slm kızlar

ben bugün tr paragraf tamamlama- mat sayı problemleri- geo eşkenar ve ikiz kenar üçgen ve vatandaşlık yargı testleri çözdüm

merhaba canım nasıl gidiyor çalışmalar?
Ben bir türlü yoğunlaşamıyorum.. Tarihten çok çabuk unutmam ve netlerimin hep 8-10 net civarında gelmesi moralimi bozuyor. önerebileceğin bir şey var mı?

Bugün iş gitme din mi canim ?
işteyim kuzum :)

merhaba canım nasıl gidiyor çalışmalar?
Ben bir türlü yoğunlaşamıyorum.. Tarihten çok çabuk unutmam ve netlerimin hep 8-10 net civarında gelmesi moralimi bozuyor. önerebileceğin bir şey var mı?

merhaba, benim iyi gidiyor, senin nasıl diyeceğim ama iyi gitmiyor belli ki, sana şu taktiği önereyim kendim de yeni başladım buna, mesela osmanlı devletindesin dimi ilk 2 yada 3 konuyu tek tek çalışıp soruları çözdün, sonra gerileme dönemine geldin diyelim, gerileme dönemine başlamadan hemen önce o çalışıp soru çözdüğün 3 konudan aynı anda 2 şer yada 3 er test çözüp diğer konuya geç bu bir

ikincisi, sana göre önemli notları- açıklamaları- anlamları-kavramları- işte bilim adamları- tarihi eserler- falan filan, bunları a4 kağıdına düzenli olarak yaz ve her hafta 1-2 sayfayı sadece sürekli oku :) bak bu çok işe yarıyor..ben bu şekilde bilim adamlarının çoğunu biliyorum artık..

bunun dışında önerebileceğim pek bişey yok

Dilbilgisinden 140 soru çözdüm
Yazım yanlışlarından 45. Bu konuyu tekrar etmem gerek çok yanlışın cikti

Bugün matematikten 1 vatandaşlıktan 1 video izledim, çarpanlara ayırma oran orantı çözdüm.. benim kadar yavaş matematik sorusu çözen var mı acaba oran orantıdan 1 testim daha kaldı, onu çözüp sonra vatandaşlık çalışırım herhalde.. Matematik çok zamanımı alıyor ama önceliği ona vermem gerekiyor sanırım.. bu ay coğrafya ve tarih tekrarımı halledersem, matematikte konuları ilerletirsem (şu an problemelere yeni geçtim) benden mutlusu yok..

Söylediklerini dikkate alacağım canım.. KPSS gerçekten yorucu bir süreç özellikle sözel ağırlıklı dersler çok emek istiyor ama bir şekilde halledeceğiz. Ben de bugün tarihten 5 test, matematik genel tekrar testlerinden 3 test çözdüm. Biraz tarih tekrarı yapıp uyuyacağım. Herkese iyi geceler :)

Tarih konu tekrari yapildi 224 soru cozuldu.matematik 2 saat ozel ders alindi :) koklu sayilara son noktayi koydum baya baya cozuyorum artik sira carpanlara ayirma :).yarin turkce gunu ilan etttiimmm :)

Canim ben de matematikten çok zaman harcıyorum. Bundan sonra hatta kronometre alıp zamanlı matematik çözüp hızlanma istiyorum

Günaydın
Iyilesemiyorum bir türlü bugün çok daha k otuyum
Dış erlerim vücudum her yerim ağrıyor
Calisabilirsem dilbilgisi çalışacağım yine

Selam herkese günlük soru hedefiniz kaç arkadaşlar ne kadar çözmeliyiz sizce

Çok geçmiş olsun canım, bugün video izleme de yapabilirsin uzandığın yerden.. önce iyileşmen önemli
Tesekkyler canim.
Paragraf kitabımı aldım hastaneye gittim serum yerken test çözerim diye ama yatacak yer yoktu acil de. Serum attırıp eve geldik. Evde serum alarak ders çalışmaya çalışıyorum.

kızlaar selam
dün gece 2.40 gibi yattım sabah bi kalktım 11.30 (
İşte şimdi de anca kahvaltı falan. Matematik çözdüm epey. Çıkmış soruları çözdüm.
Bugün tarih günü....
Çok yorgunum anaam...

ama bu instagramda falan lüks tatilleri, muhteşem sahilleri görünce it gibi çalışasım geliyor. Bi atanayım da tatillerde gezeyim diye

Tesekkyler canim.
Paragraf kitabımı aldım hastaneye gittim serum yerken test çözerim diye ama yatacak yer yoktu acil de. Serum attırıp eve geldik. Evde serum alarak ders çalışmaya çalışıyorum.
çok geçmiş olsun üzülme çalışamadım diye iyileşince telafi edersin canım sağlık herşeyden önemli

Ben de bugün biraz geç kalktım. 2 paragraf testi, 5 coğrafya nüfus testi ve 4 kurtuluş savaşı hazırlık dönemi testi çözdüm.. dinlenip matematikten konu dinleyeceğim :)

bugün modum düştü ya azıcık mat çalıştım sorularımı bitirdim.

tarih var daha. onu da çalışıp vakit kalırsa mata bakıcam.

Matematiği fullemek istiyorum ya. 27+ net olsun istiyorum.

Bende 100 soru dilbilgisi çözdüm özet çıkardım.
Kızım uyuduktan sonra noktalama sorusu çözeceğim 60 tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…