KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Türklere ait en yeni ve gelişmiş olan kültür merkezi neresidir? :)

Türkiyede yıkanmış topraklar hangi bölgemizde mevcuttur ve yıkanmamış topraklar nelere sebep olur? ( bu soruyu tamamen uydurdum :KK70: )
Yıkanmış topraklar, en fazla yağış olan bölgemiz doğu Karadeniz.
Yikanmamis topraklar en az yağış alan, iç Anadolu bolgesi

Merhaba kızlar, bugün hiç ders çalışamadım evde değildim.. şimdi 1 matematik videosu 2-3 vatandaşlık videosu izlemeyi düşünüyorum.. yarına da güzel bi sisteme geçmek istiyorum artık, hergün matematik ve ayrıca bir sözel ders.. soru çözümü çok önemli, çalıştığım konularla ilgili test çözerim ama 300-400 olmaz herhalde.. hızlıca bi konuları halletmek istiyorum önce..ha bu arada vatandaşlıktan zorlanan arkadaşlar, özgür özkınık hoca bence bu konuda süper.. şimdilik test çözmeden videolarını izliyorum, kalan ayrıntıları testlerle oturturum inşaallah vatandaşlıkta.. haftasonu 2 deneme fikrine ben de varım bu arada:) o kadar denemem yok ama, satın almam lazım.. öneriniz var mı, çözümlü? haftasonu 2 deneme, ve haftaiçinde çözemediğim sorulara yoğunlaşmayı düşünüyorum.. böyle bakalım şimdilik.. hepinize iyi geceler ve güzel haftalar :KK200:

Merhaba kızlar, bugün hiç ders çalışamadım evde değildim.. şimdi 1 matematik videosu 2-3 vatandaşlık videosu izlemeyi düşünüyorum.. yarına da güzel bi sisteme geçmek istiyorum artık, hergün matematik ve ayrıca bir sözel ders.. soru çözümü çok önemli, çalıştığım konularla ilgili test çözerim ama 300-400 olmaz herhalde.. hızlıca bi konuları halletmek istiyorum önce..ha bu arada vatandaşlıktan zorlanan arkadaşlar, özgür özkınık hoca bence bu konuda süper.. şimdilik test çözmeden videolarını izliyorum, kalan ayrıntıları testlerle oturturum inşaallah vatandaşlıkta.. haftasonu 2 deneme fikrine ben de varım bu arada:) o kadar denemem yok ama, satın almam lazım.. öneriniz var mı, çözümlü? haftasonu 2 deneme, ve haftaiçinde çözemediğim sorulara yoğunlaşmayı düşünüyorum.. böyle bakalım şimdilik.. hepinize iyi geceler ve güzel haftalar :KK200:
Idare hukukunu bir de özgür hocadan dinleyeyim canim teşekkürler
Denemeyle ilgili
Yargi, beyaz kalem, pegem, murat yayınları, uzman kariyer, benim hocam

Bunların hepsini cozebikirsin. Ben yargının 5 li denemesini bitirdim ve murat yayınlarını aldım onu cozuyorum fırsat buldukça. Ikisi de orta halli şimdilik.

Günaydın kızlar
Sabah dr a gittim antibiyotik yazdırmak için ama yazmadı, kullandı gün ilaçlara devam et dedi. Dersin başına oturmakta zorlanıyorum, burnum doluyor hemen :hasta:
Bugün cozevildigim kadar türkçe çözeceğim.

Kolay gelsin herkese

X