- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıkanmış topraklar, en fazla yağış olan bölgemiz doğu Karadeniz.Türklere ait en yeni ve gelişmiş olan kültür merkezi neresidir? :)
Türkiyede yıkanmış topraklar hangi bölgemizde mevcuttur ve yıkanmamış topraklar nelere sebep olur? ( bu soruyu tamamen uydurdum )
soruyu yineliyorum :)Türkiyede yıkanmış topraklar hangi bölgemizde mevcuttur ve yıkanmamış topraklar nelere sebep olur? ( bu soruyu tamamen uydurdum )
12 miydiAnayasa mahkemesinin üye sayısı ? Kimler kaç üye seçer ?
adana diye hatırlyrmEn fazla pamuk üreten bölgemiz ?
Ben de bugün o yanılgıya düştüm, Çukurova bölgesi dedimadana diye hatırlyrm
15 :)
12 Cumhurbaşkanı
3 tbmm
Ben de bugün o yanılgıya düştüm, Çukurova bölgesi dedim
Ama cevap Güney Anadolu Şanlıurfa imiş.
Ben de idare hukukundan çok zorlanıyorum.aklımda 15 yada 12 vardı vatandaşlık beni benden alıyor
hııı saol cnm :)
İdare hukukunu 2. Sınıftayken görmüştüm en çok zorlandığım hukuk dersiydi diğer hukuk dallarına göre. Bi kaç kez iyice tekrar et oku. En keyifli yanıda sorular sonra çerez gibi gelecekBen de idare hukukundan çok zorlanıyorum.
Idare hukukunu bir de özgür hocadan dinleyeyim canim teşekkürlerMerhaba kızlar, bugün hiç ders çalışamadım evde değildim.. şimdi 1 matematik videosu 2-3 vatandaşlık videosu izlemeyi düşünüyorum.. yarına da güzel bi sisteme geçmek istiyorum artık, hergün matematik ve ayrıca bir sözel ders.. soru çözümü çok önemli, çalıştığım konularla ilgili test çözerim ama 300-400 olmaz herhalde.. hızlıca bi konuları halletmek istiyorum önce..ha bu arada vatandaşlıktan zorlanan arkadaşlar, özgür özkınık hoca bence bu konuda süper.. şimdilik test çözmeden videolarını izliyorum, kalan ayrıntıları testlerle oturturum inşaallah vatandaşlıkta.. haftasonu 2 deneme fikrine ben de varım bu arada:) o kadar denemem yok ama, satın almam lazım.. öneriniz var mı, çözümlü? haftasonu 2 deneme, ve haftaiçinde çözemediğim sorulara yoğunlaşmayı düşünüyorum.. böyle bakalım şimdilik.. hepinize iyi geceler ve güzel haftalar
Kolay gelsin canim.Gunaydin kizlar dun erken yattim oglum da gece 2 kere kalkti sabah da gec kalkti bugun cok guzel uykumu aldim bugun baya bi calismayi dusunuyorum bakalim :)
Ne guzel pofu valla vaktinizin kiymetini bilin ben daha kapak acamadim aksama kadar da acamamslm kızlar
ben bugün tr paragraf tamamlama- mat sayı problemleri- geo eşkenar ve ikiz kenar üçgen ve vatandaşlık yargı testleri çözdüm
cnm benim de çok zamanım yok :)Ne guzel pofu valla vaktinizin kiymetini bilin ben daha kapak acamadim aksama kadar da acamam
Bugün iş gitme din mi canim ?slm kızlar
ben bugün tr paragraf tamamlama- mat sayı problemleri- geo eşkenar ve ikiz kenar üçgen ve vatandaşlık yargı testleri çözdüm