evet evet baktım şimdi, benim kafa ağustosa gitti, o zaman yds için sıkıntı yokCanım taleplerin toplanması Ağustos ayına kadarmış. Yani kurumların memur ihtiyacını belirlemek için taleplerin toplanması. Atama Aralık'ta olacakmış.
Bahsettiğiniz bu mu yoksa ben mi yanlış baktımayy pardon kızlar 11 aralıkmışbenim aklımda neden o kaldı acaba
evet cnm ben başka bişeyle karıştırmışımBahsettiğiniz bu mu yoksa ben mi yanlış baktım
O zaman İlk atama 31 ağustos mu :)evet cnm ben başka bişeyle karıştırmışımtşkler
Ben dun deneme cozemedim pofu hatta hic ders calisamadim sabah ayri aksam ayri misafirim geldi ve aksam gelen misafir gece 2.30 da gittigünaydın kızlar, geç oıldu ama olsun :) gününüz aydın olsun...
ben bugün yeni bir deneme daha yapacağım, kimler katılıyor?????
konu eksiğim var demeyin, yada bilmiyorum napsam demeyin, zaman daraldı, deneme yapmamız lazıımm... hesapladığım kadarıyla her haftasonu 1 er deneme yaparsam sınava 1 hafta kalaya kadar 50 deneme yapıyor..bu benim için geçerli malum haftaiçi deneme yapma lüksüm yok :) bu sadece genel deneme sayısı... branş denemelerini saymıyorum :))
saat 12 gibi deneme yapacağım...bakalım bu sefer neler olck
O zaman İlk atama 31 ağustos mu :)
Ben dun deneme cozemedim pofu hatta hic ders calisamadim sabah ayri aksam ayri misafirim geldi ve aksam gelen misafir gece 2.30 da gittiuykususzluktan oluyorum simdi oglum ogle uykusuna yatti ben de mi yatsm bi kahve icip ders mi calissam suan onu dusunuyorum.denemeyi de aksam yapmayi düşünüyorum
Yok pofu simdi dayanip aksam erken yatip gece uykumu almaya karar verdim simdi yatcam gece uyuyamayacagim yarin yine erken kalkacagim kisir dongu simdi kahvemi yaptim derse basliyorumyanlış bilmiyorsam o 2016 için geçerli ama hiç emin değilim..aklım karıştı zaten bu atama muhabbetine
eğer uykusuzsan bence yatıp dinlen yoksa ders çalışmak sana yarar getirmez
peki cnm sen nasıl diyorsan.. :)Yok pofu simdi dayanip aksam erken yatip gece uykumu almaya karar verdim simdi yatcam gece uyuyamayacagim yarin yine erken kalkacagim kisir dongu simdi kahvemi yaptim derse basliyorum
maşallah baya iyibu sonuçlara göre, benim biraz daha tarih ve vat çalışmak gerekiyor
Maşallah canım.kızlar deneme sonuçlarıma bakıyordum, herşeyi ortaya döküyorum.. bu sefer dünden daha iyiydi :)
başlama saatim 12.00- bitiş 13.10
tr 28 d- 2 y
mat 30 d
tarih 23d-3y-1b
coğrafya 17d-1y
vat 11d-3y-1b :)))
maşallah baya iyi
hangi yayınevi denemesini çözdün? tavsiye vereceğin bi yayınevi var mı? Bir de coğrafyaya nasıl çalışıyorsun ya? benim sevmediğim bi ders yok gibi ama coğrafyada şu plato, ova, baraj, göl, akarsu, baraj falan yapılarına göre vs. ezberleniyor ya nasıl ezberledin? hepsini ezberledin mi?
Maşallah canım.
Masallah canim tebrik ederimkızlar deneme sonuçlarıma bakıyordum, herşeyi ortaya döküyorum.. bu sefer dünden daha iyiydi :)
başlama saatim 12.00- bitiş 13.10
tr 28 d- 2 y
mat 30 d
tarih 23d-3y-1b
coğrafya 17d-1y
vat 11d-3y-1b :)))
ayy olur mu öyle şey, yaz cnm en azından neyden ne kadar eksiksin görelim.. asla çekinme.. benim ilk denemem yerlerdeydiBen de deneme yaptim senden sonra yazmaya utaniyorum
Benim de yerlerde hatta yerin bi kac kat altinda