KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Canım taleplerin toplanması Ağustos ayına kadarmış. Yani kurumların memur ihtiyacını belirlemek için taleplerin toplanması. Atama Aralık'ta olacakmış.
evet evet baktım şimdi, benim kafa ağustosa gitti, o zaman yds için sıkıntı yok korktum bi an

günaydın kızlar, geç oıldu ama olsun :) gününüz aydın olsun...

ben bugün yeni bir deneme daha yapacağım, kimler katılıyor?????
konu eksiğim var demeyin, yada bilmiyorum napsam demeyin, zaman daraldı, deneme yapmamız lazıımm... hesapladığım kadarıyla her haftasonu 1 er deneme yaparsam sınava 1 hafta kalaya kadar 50 deneme yapıyor..bu benim için geçerli malum haftaiçi deneme yapma lüksüm yok :) bu sadece genel deneme sayısı... branş denemelerini saymıyorum :))

saat 12 gibi deneme yapacağım...bakalım bu sefer neler olck

gunaydin kizlar :) ben bir hafta boyunca gece gunduz nerdeyse ders calismistim.

dun bi baktim yuzum berbat olmus. ( hemen yuzume bakim, kendime bi bakim yaptim valla Hafta boyunca asiri yorulmustum calismaktan.

Aksamustu her seyim bitti. Egitim bilimlerinden gelisim psikolojisini bitirdim, gece 2 ye kadar sorularini cozdum. sabah kalktim hemen kitaba yapistim yine:) gelisim den kalan sorularimi yapiyorum.

bugun de bi konu bitirecem egitimden, sorularını çözücem geceye de matematikten çıkmış problemleri çözmeye devam... ama disariya cikip, bi seyler mi yesem diyorum ya bugün.. cok sıkıldım tüm hafta çalış çalış...

denemelere de nisandan sonra her gün 1 tane son iki ay 2-3 deneme yaparak yüklenmeyi hedefliyorum ama nasip bakalım

Ben dun deneme cozemedim pofu hatta hic ders calisamadim sabah ayri aksam ayri misafirim geldi ve aksam gelen misafir gece 2.30 da gittiuykususzluktan oluyorum simdi oglum ogle uykusuna yatti ben de mi yatsm bi kahve icip ders mi calissam suan onu dusunuyorum.denemeyi de aksam yapmayi düşünüyorum

O zaman İlk atama 31 ağustos mu :)

yanlış bilmiyorsam o 2016 için geçerli ama hiç emin değilim..aklım karıştı zaten bu atama muhabbetine

eğer uykusuzsan bence yatıp dinlen yoksa ders çalışmak sana yarar getirmez

yanlış bilmiyorsam o 2016 için geçerli ama hiç emin değilim..aklım karıştı zaten bu atama muhabbetine

eğer uykusuzsan bence yatıp dinlen yoksa ders çalışmak sana yarar getirmez
Yok pofu simdi dayanip aksam erken yatip gece uykumu almaya karar verdim simdi yatcam gece uyuyamayacagim yarin yine erken kalkacagim kisir dongu simdi kahvemi yaptim derse basliyorum

kızlar deneme sonuçlarıma bakıyordum, herşeyi ortaya döküyorum.. bu sefer dünden daha iyiydi :)

başlama saatim 12.00- bitiş 13.10

tr 28 d- 2 y

mat 30 d

tarih 23d-3y-1b

coğrafya 17d-1y

vat 11d-3y-1b :)))

bu sonuçlara göre, benim biraz daha tarih ve vat çalışmak gerekiyor
maşallah baya iyi

hangi yayınevi denemesini çözdün? tavsiye vereceğin bi yayınevi var mı? Bir de coğrafyaya nasıl çalışıyorsun ya? benim sevmediğim bi ders yok gibi ama coğrafyada şu plato, ova, baraj, göl, akarsu, baraj falan yapılarına göre vs. ezberleniyor ya nasıl ezberledin? hepsini ezberledin mi?

kızlar deneme sonuçlarıma bakıyordum, herşeyi ortaya döküyorum.. bu sefer dünden daha iyiydi :)

başlama saatim 12.00- bitiş 13.10

tr 28 d- 2 y

mat 30 d

tarih 23d-3y-1b

coğrafya 17d-1y

vat 11d-3y-1b :)))
Maşallah canım.

ben de pegem ve yargı var şuan, yargının mat kısmı biraz zor ama pegem daha rahat, benim önerim genel olarak ne kadar çözersek o kadar iyi bazında.. bu ikisi dışında benim hocam yayınlarının branş denemesi var, onlarda güzel..

aslında ben bi kaç sayfa öncesinde nasıl çalıştığımı yazmıştım, ezberden çok görsel kullandım, haritalarla, soru çözerken de hep o haritalar gözüme geliyor.. daha kalıcı oluyor, ezber bi yerden sonra unutluyor maalesef..
biraz da mantıkla yaklaşıyorum olaya, bu buysa bundandır diyorum ve cvplarda onu arıyorum genelde böyle yapınca doğru oluyoır :)

bir de herkesin deneme çözme stili vardır, mesela ben üniye hazırlanırken de ilk 10 paragraf sorusu ile başlardım sonra mat çözerdim.. şimdi de aynen bu şekilde devam ediyorum, gk kısmı daha hızlı geçiyor çünkü soru tipleri ve soru uzunluğu belli..

genel olarak böyle cnm
Maşallah canım.

tşk ederim tatlım, daha iyisi sizin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…