- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Hangi mühendislikti ?her şekilde rahat atanabilmem için en 90 + yds de lazım bana, mühendisim
anayasaya başlamadım ama ona da başlarım bu hafta, rahat çözülüyor olması güzel..en azından insanın sinirini bozmuyorBende anayasa ve coğrafyasını çözdüm. Güzeldi. Fırsatım olursa tarih ve matematikte çözmek istiyorum
makina müh :) elini sallasana her yerdeHangi mühendislikti ?
İnşallah olur
Mühendislikte en rahat atanan ziraat mühendisliği sanırım. 70 li puanlarla atabiliyor.makina müh :) elini sallasana her yerde
anayasaya başlamadım ama ona da başlarım bu hafta, rahat çözülüyor olması güzel..en azından insanın sinirini bozmuyor
Mühendislikte en rahat atanan ziraat mühendisliği sanırım. 70 li puanlarla atabiliyor.
Ben anayasayı bu hafta bitirdim. Coğrafya kadar güzel değildi baya zor sorular da vardı hiç duymadığım terimler ama güzel sorular da vardı.
Geçen hafta tarihin pusulasını bitirdim. Onu da çok beğendim.
Tavsiye ederim tüm arkadaslara
Canım.bunu alma. Gereksiz zorlukta. Diğerlerini bilmiyorum. Bendeki son viraj, normal olanına da aşırı kolay diye okumuştum. Diğer kitaplarini bilmiyorum.valla bnm bölümüm zor atandığını biliyorum ama ziraat hakkında fikrim yok
hıımmm kozmik odanın anayasısı mı?
ben de pusulayı 2. kez çözdüm cnm.. ama konu anlatımıyla paralel farklı sorusu yok içinde, he arada tek tük çıkıyor. çözülebilir tabiki
doktrin falan var mı sende? ben bu aydan sonra yeni kitap alacağım sanırım doktrin olabilir ama işin komik tarafı doktrinin kelime manası değişime açık olmayan demekacaba bu ismi koymalarında ki amaç neydi
ben aldım kozmik oda olanları, baya oldu alalı, şubat full soru çözümü yapacağım için mart gibi yeni kitaplar almam lazım. o yüzden sordumCanım.bunu alma. Gereksiz zorlukta. Diğerlerini bilmiyorum. Bendeki son viraj, normal olanına da aşırı kolay diye okumuştum. Diğer kitaplarini bilmiyorum.
Bende kitap alacağım. Karakutu yayinlarini
Canım geçen seneki puanın neydi ve kaç nete o puan geldi acaba, ben ilk defa lisanstan gireceğim, netlere gelen puan önlisans tan çok farklivalla bnm bölümüm zor atandığını biliyorum ama ziraat hakkında fikrim yok
hıımmm kozmik odanın anayasısı mı?
ben de pusulayı 2. kez çözdüm cnm.. ama konu anlatımıyla paralel farklı sorusu yok içinde, he arada tek tük çıkıyor. çözülebilir tabiki
doktrin falan var mı sende? ben bu aydan sonra yeni kitap alacağım sanırım doktrin olabilir ama işin komik tarafı doktrinin kelime manası değişime açık olmayan demekacaba bu ismi koymalarında ki amaç neydi
hııı anladımm, tmm cnm çok saolResim yüklenmedi. Alma.dedigum kitap coğrafyanın doktrini son viraj
ben geçen sene girmedim, keşke girseydim, çok kolaymış :SCanım geçen seneki puanın neydi ve kaç nete o puan geldi acaba, ben ilk defa lisanstan gireceğim, netlere gelen puan önlisans tan çok farkli
Mezun mu değildin canım niye girmedinben geçen sene girmedim, keşke girseydim, çok kolaymış :S
devlete giremem diye düşünüyordum o sebepten :)Mezun mu değildin canım niye girmedin
ben boştayken başlamıştım ama kpss ile yürümedi, yoruldum, nisan gibi başlamayı düşünüyorum ama online kurs alacağım, sen nasıl bi yol düşünüyorsun?pofu kpssden sonra ydsye baslayalim ben de girecegim sinava :)
ya bu atama takvimine baktınız mı?pofu kpssden sonra ydsye baslayalim ben de girecegim sinava :)
Canım taleplerin toplanması Ağustos ayına kadarmış. Yani kurumların memur ihtiyacını belirlemek için taleplerin toplanması. Atama Aralık'ta olacakmış.ya bu atama takvimine baktınız mı?
sınav 22 temmuz, ilk atama 5 ağustos mu ben mi öyle okudum...eğer öyle ise yds tam sıkıntı