- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.131
Ben de anayasayla ilgili alacağım sanırım. yasama ve yurutme bitti. Yargi ve idare hukuku kaldi. Elimdeki kitaptan pek emin değilim. Uzman kariyerin cozumlu coğrafya soru bankasini alacağım. Pegem de alacağım yine. Net ten alican çünkü burda kitapçılarda yok. Çok komik ya, en belli başlı yayınlar yok; 1-2 tane var.cekirdekcik bende anayasa ve cografyayla ilgili kaynak alacagim. Pusula almaya karar verdim komi anlatimlilari ve soru bankalarini
Burda da 5-6 lira daha pahalilarBen de anayasayla ilgili alacağım sanırım. yasama ve yurutme bitti. Yargi ve idare hukuku kaldi. Elimdeki kitaptan pek emin değilim. Uzman kariyerin cozumlu coğrafya soru bankasini alacağım. Pegem de alacağım yine. Net ten alican çünkü burda kitapçılarda yok. Çok komik ya, en belli başlı yayınlar yok; 1-2 tane var.
Kararsızım bende alcaktım ama yanlış cewap anahtarından dolayı almak istemiyorumEvet, çok moralim bozuluyordu ya özellikle kpss sorularını yanlış yapıyordum. Ama sanırım kitap cevapları yanlış. 1 değil, 2 değil kaç defa oldu... Yine de bitiricem gerçi ama yarın da çözümlü soru bankası alırım diyorum ya da netten mi alsam bilemedim ama.
deneme de alıcam.
Su soruyu bilen biri var mi aramizda?
Benim attigim ciziklerden etkilenmeyin... :/
Gecmisim ben 1-2 netle senimerhabaa kızlarrr :)
denememi yapıp geldim
hemen sonuçları yazıyorum
toplam 1 saat 38 dakka sürdü
tr 21d-5y-4b
mat 25d-2y-3b
tarih 21d-3y-3b
coğrafya 14d-3y-1b
vatandaşlık 8d-2y-5b
toplam net
genel yetenek: 44.25
genel kültür: 41
tr deki boşlar dilbilgisi soruları artık ona da çalışmaya başlamam lazım
vatandaşlıktakiler de tamamen günceller
o yüzden takılmıyorum
Geomwtri benim de hep bostuSelam kızlar:) bugün Ankara’da hava o kadar güzeldi ki kendimi dışarı attım dışarıda coğrafya çalıştım :):) az önce tarihten bir deneme yaptım, hala istediğim verimi alamıyorum sonuçlardan. Genel kültür kısmında başlamadığım tek ders vatandaşlık.. Tek başıma çalıştığım zaman verim alamıyorum diye dershaneyi bekliyorum :) matematikte de geometri hep boş...
Geometriden soru çözen var mı aranızda?
Bir dahaki kitap siparisimde ben de alacagim su pegem denemesiniGeçenlerde pegemin denemesini yaptım, gerçekten zor bir denemeydiilk defa coğrafya sorularında bile zorlandım.. 74 netim var, 90ları hiç göremeyeceğim galiba
Geçenlerde pegemin denemesini yaptım, gerçekten zor bir denemeydiilk defa coğrafya sorularında bile zorlandım.. 74 netim var, 90ları hiç göremeyeceğim galiba
ahahahGecmisim ben 1-2 netle seni
Haftaya kapisalim yine
üzülme cnm, ben de hala göremedimGeçenlerde pegemin denemesini yaptım, gerçekten zor bir denemeydiilk defa coğrafya sorularında bile zorlandım.. 74 netim var, 90ları hiç göremeyeceğim galiba
Bugun ne yaptin pofuahahahtamam kapışalımmm cnmmm, ama benim önce dilbilgisi çalışmam lazım
yaa valla dışardaydımBugun ne yaptin pofu
Gecmis olsun canimyaa valla dışardaydımşuan başımın ağrısı geçsin diye uğraşıyorum migrenim tuttu gene :S dilbilgisi + vatandaşlık çalışcam
ben de sadece deneme yaptım, sonra dışarı çıktım, ama pişman oldum çünkü ççoookk kalabalıktı, başım ağrıdı maalsef neyse kendime kolye küpe falan aldımGecmis olsun canim
Ben bugun deneme cozebildim sadece
Kizimi uyutacam simdi, sonra da roman okuyacam, cok gerginim nedense, ders cakismak icimden gelmiyor.