KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Teşekkür ederiz hoşgeldin.
Sen de yaz buraya birlikte motive olalım.
Bölümün nedir ?

Hafta sonuna eşimin kardeşi kuzeni falan yatıya gelecek sinir beni boğuyor. Her hafta her hafta bıktım ya bi hafta sonunuda bırakın boş geçsin bi başbaşa bırakın bizi hem çocuk hem ders çalıştığımı biliyolar az anlayışlı olsalar.. en son pazartesi akşamı gittiniz bizden bugün cuma bi az 10 gün girsin araya bi insan der ki müsait misiniz. Nerdee. Arıyorlar eşimi biz geliyoz

Cok cok sinir oldugim bir durum benim de
Rabbim sabir versin
En iyisi bu hafta karsina al konus
Basimin ustunde yeriniz var her zaman ama sinava az kaldi, bo donem kendi duzenimd ders calismam gerek de.
Bunda da sen yizsuzluk yap

Kolumun agrisi hala geçmedi kızla ya moralim bozuk ciddi anlamda...
Bize de misafir gelmişti annemin akrabalari, annemin huyu vardır kapıyı herkese açmaz yani her çaldığında zaten gelen gidenimiz belli ararlar yani.
Annem de camdan bakmış çaktırmadan gormus iste. benim de en sevmediğim kişilerdi kapıyı açmadık
Kaç kere çaldılar zili annem acicakti sonradan, actirmadim çok dedikoducular ve de çok konuşuyorlar zaten, iyi oldu boşver dedim ders calisamazdim onlar varken.

Ben de bu ağrılı kolumla tarih çalışacağım şimdi... yapabilirsem matematik ve coğrafya da var... bi de türkçe. ..

Anneni görmüşlerse asıl o zaman bak sen dedikoduya

Hoşgeldin kuzum aramıza inşallah amin

bugün hiç motivasyonum yok kızlar hiç çalışamadım .. konular iyice birikti biri bana yardım etsin!!!

Hosgeldin canim
Haftasonu kampina baslayor musun
evetttt şuan ona hazırlık yapıyorum
bugün 2 hafta sonrası dinlenme yapıyorum...

Hoşgeldin ve bana güle güle :) gideyim biraz tarih çalışayım gece görüşürüz :))

güle güle cnm iyi çalışmalar

bugün hiç motivasyonum yok kızlar hiç çalışamadım .. konular iyice birikti biri bana yardım etsin!!!

bugün mü yok yoıksa uzun zamandır mı yok?

bugün ben de hiç bişey yapmadım :)

Bugun komsum kahveye geldi, o gitti baska komsum geldi derken ogleden sonram verimli gecmedi. Ben de aksam yemegi yapmayip ona ayordigim saato de test cozerek gecirdim. Disardan yemek yedik geldik. Ve kalan 5 testimi cozdun.

Kurtulus savasi hazirlik donemi 19 testi de cozmus oldum. Programimi tamamladim cok sukur.

Hafta sonu deneme cozecek misin, ben cozecegim insallah bu hafta.
Ama cunartesi mi pazar mi bilemiyorum musaitlik durumuma gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…