KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

huhuuu ben geldiim kızlarrr :)

bugün erken uyumuycam çünkü yarın cuma :) enn sevddiiğimm günn :KK70: yarın akşam eve gelince çalışacağım o yüzden bu gece uyumak istiyorum :KK70:

şimdi soru çözme zamanııı :KK76::KK76::halay::halay::halay::spor::KK55::KK55::KK55:

Benim de boynum elim üst kolum özellikle nasıl ağrıyor var ya calisamadım çok fena agriyor ya napicam diye kara kara düşünüyorum yazmaktan oldu bu kesin deli gibi tarihi yetistirecem diye şimdi sol elle test cozuyorum çok korkuyorum sinir sıkışması falan olmasın :dua::KK17::KK17: dersim de kaldı... :kızgın::KK43:

Kolay gelsin canim

tşk ederim tatlım, ben de artık kaç soru çözüyorum not alcam :KK70: bakalım kaç olucak sadece mrk :KK70:
Benim de boynum elim üst kolum özellikle nasıl ağrıyor var ya calisamadım çok fena agriyor ya napicam diye kara kara düşünüyorum yazmaktan oldu bu kesin deli gibi tarihi yetistirecem diye şimdi sol elle test cozuyorum çok korkuyorum sinir sıkışması falan olmasın :dua::KK17::KK17: dersim de kaldı... :kızgın::KK43:

kaç saat yazıyorsun ki öyle o_Oo_O

Çok geçmiş olsun
Yazmaktan bileğim ağrısını günleri ben de bilirim
Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin

tşk ederim tatlım, ben de artık kaç soru çözüyorum not alcam :KK70: bakalım kaç olucak sadece mrk :KK70:

kaç saat yazıyorsun ki öyle o_Oo_O
Benhaftalik plan yapıyorum ya, ordan belli oluyor kaç soru cozdugum. Başladığımdan beri planla ilerliyorum, ondan kayalıklarda topladım.
Haftada 300 soru çözüyormusum mesela ilk başladığımda tüm derslerin videosunu izlerken

Sinir sıkışmasi agri yapamaz uyusukluk yapar ben de oldugu icin biliyorum sen cok zorladigin icin olmustur biraz dinlendirirsen gececektir

Kas gevşetici hap varsa iç yada kas gevşetici krem . Şimdi nasıl oldun kuzum

Aynısı üç gündür bende de vardı çok boynun ve başım ağrıyordu, "dinlen geçer dediler sürekli masa başındasin" 3 gün ders calisamadim bende baktım böyle olmiycak kas gevşetici ağrı kesici krem aldım eczaneden ilk gün kullanımdan sonra geçti hemen halada kullanıyorum, vakit kaybetme bence

Selam arkadaşlar, rahatsızlara çok geçmiş olsun, dikkat edin kendinizee ara sıra egzersiz yapın, iyi gelir, benim de boynum ve sırtım ağrıyor bazen ders çalışmaktan, hatta dik durmak için korse bile aldım ama takmıyorum :KK70:
Evet gelelim günün özetine, bugün de okuldaydım pek çalışamadım o yüzden, 63 mat 18 coğrafya çözdüm sadece.. coğrafyadan göller ve madenler konuları tekrar edildi.. bu ara düzensizim ama pek elimde de değil bu durum maalesef:KK43: ama moral bozmuyorum, elimden geleni yapmaya çalışıyorum boşa geçirdiğim vakit yok denecek kadar az..
Neyse şimdi permütasyon konusuna çalışmak istiyorum, toplam 4 video, 2 sini şimdi izlesem cumartesiye yetiştirirsem belki denemede sorularını da çözebilirim artık dimii.. haftasonu da tarihten baya ciddi bi tekrar yapmam lazım, artık denemelerdeki rezalet tarih netlerimden utanıyorumm, neyse iyi geceler herkese :KK200:

Günaydın arkadaşlar
Bugün tarih günüm
Günlük 60 türkçe matematik rutinimi cozup
Hazırlık dönemi 290 sorum var.
Inşallah yetişir.
Bugün rutinimi dışına çıkıp 500 kadar soru çözeceğim çünkü.
Kolay gelsin herkese

Annem gitti hap aldı sabah jel sürdüm ama hiç fayda etmedi bakalım hap inşallah geçirir ya :/ konularım sarkar yoksa depresyona girerim valla :KK43: Zaten astım hemen dersi...

Aynısı üç gündür bende de vardı çok boynun ve başım ağrıyordu, "dinlen geçer dediler sürekli masa başındasin" 3 gün ders calisamadim bende baktım böyle olmiycak kas gevşetici ağrı kesici krem aldım eczaneden ilk gün kullanımdan sonra geçti hemen halada kullanıyorum, vakit kaybetme bence
Bakalım bende hap etki edecek mi:)) krem etki etmedi

Selam arkadaşlar, rahatsızlara çok geçmiş olsun, dikkat edin kendinizee ara sıra egzersiz yapın, iyi gelir, benim de boynum ve sırtım ağrıyor bazen ders çalışmaktan, hatta dik durmak için korse bile aldım ama takmıyorum :KK70:
Evet gelelim günün özetine, bugün de okuldaydım pek çalışamadım o yüzden, 63 mat 18 coğrafya çözdüm sadece.. coğrafyadan göller ve madenler konuları tekrar edildi.. bu ara düzensizim ama pek elimde de değil bu durum maalesef:KK43: ama moral bozmuyorum, elimden geleni yapmaya çalışıyorum boşa geçirdiğim vakit yok denecek kadar az..
Neyse şimdi permütasyon konusuna çalışmak istiyorum, toplam 4 video, 2 sini şimdi izlesem cumartesiye yetiştirirsem belki denemede sorularını da çözebilirim artık dimii.. haftasonu da tarihten baya ciddi bi tekrar yapmam lazım, artık denemelerdeki rezalet tarih netlerimden utanıyorumm, neyse iyi geceler herkese :KK200:
Şu tarihe asıldığımız kadar mat.a asılsak fulleriz belki :KK70:

Annem gitti hap aldı sabah jel sürdüm ama hiç fayda etmedi bakalım hap inşallah geçirir ya :/ konularım sarkar yoksa depresyona girerim valla :KK43: Zaten astım hemen dersi...

Bakalım bende hap etki edecek mi:)) krem etki etmedi

Şu tarihe asıldığımız kadar mat.a asılsak fulleriz belki :KK70:
Hap etki eder inşallah canim, kremi daha etkili olur.
Bu dönem sen okuyarak yap yekrarlarini bileğini çok yorma yine de

Meraba kızlar çalıştıktan sonra test çözerken tekrar notlara bakmak baya sinir bozucu. Bende kızımı krese gönderip dersin başına oturuyorum. Motivasyon um düşünce yazdıklarınızı okuyorum gaz geliyo insallah emeklerimiz boşa çıkmaz hepimizin atanması dileğiyle iyi çalışmalar

X