kpss çalışma günlüğüm lisans .. sihirbaz set

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
1)Geometri konularını bitirdim sihirbaz setinden soru bankamdan sorularimi cozdum ve notumu çıkardım ...
2)

Eklentiler

• P_20151014_161701.jpg
    P_20151014_161701.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 266
Son düzenleme:
Dün kitaplarım elime ulaştı matematik 1 den başladım çalışmaya bu kitap 188 sayfa su anda 20. Sayfaya geldim bebek ev isleri çok yavaş ilerliyorum ama artik yapabildiğim kadar :KK39:

kolay gelsin başarılar öncelikle :)bölümünüz nedir acaba bu sihirbaz set denilen şey ne çok cahil kalmışım bu konularda o_O

İhtitaç yayınlarının valla you tube den izledim beğendim aldım öyle ne özelliği var bilmiyorum bende :)

Bölümüm hemşirelik bu arada ama sağlık lisesinde öğretmen olmak için çalışıyorum

Öğretmen yüksek canım ya ankara 2 sene önce 83 le kapattı bi daha almadi

sağlık liseleri dönüştü ya artık alıyolarmı öğretmen hala ?eskisi gibi almazlar yada

Alıyorlar canım çünkü öğrenci garanti meslek diye hala tercih ediyor

Matematik 1 kitabimdan 48. Sayfadayım doğal sayılarda bölme konusu bebegimi hazır unutmuşken tabi uyanmazsa çalışmaya baslayacagim iyi geceler günlük o_O

60. Sayfadayım konum bölünebilme kuralları bugün misafirim vardı sabahtan beri ancak oturabildim ve simdide gece nöbetim minik bebegimle basliyacak sanirim aralarda uyudugunda çalışmaya calısıcam yatılı misafirim var bu yüzden daha yavaş ilerlicem sevgili günlük... ve sevgili eşim azıcık karını düşünüp daha az misafir cagirsan ne güzel olurdu zaten alışık değilim birde bebeğim 40 günlük dikişlerim acıyor artik... ve evet eşimi affettim evime geri döndüm bi daha yapmicakmis :KK51:

116. Sayfaya kadar geldim bugün mutlak değer konusundayım ama çok yavaş ilerliyorum bu hızla kpss kazanilirmi hic daha çok hizlanmaliyim :KK55:

Matematik 1 kitabini daha yeni bitirdim fakat hep ayaküstü hızlı hızlı çalıştığımdan sanki bazı bilgiler havada kaldı bu yüzden kitabı önemli yerlerini not alıp sonra matematik 2 kitabına geçicem :KK73:

Matematik 2. Kitaba daha dün baslayabildim 46. Sayfadayım inşallah bir an önce bitirip 3. Kitaba gecebilirim:KK200:

Mat 2. Kitabimin 94. Sayfasindayim konum hareket probelemleri bu kitap toplamda 236 sayfa

Mat 2. Kitabimin 130. Sayfasindayim konum grafik problemleri bu 2 gün çok işim var fazla calismicam yinede azda olsa çalışmalıyım tabiki

Kümeler konusuna geldim 156. Sayfadayım bugün hastane islerim var yinede va kit buldukça calısıcam elbette

X