İstikrarlı olamamaktan korkuyorum gerçekten sınavın zorluğuda beni cok korkutuyor emeklerımın karşılığını alamaz cocuğumu ihmal edersem dıyorum ama bir yerden başlamalıyım çok teşekkür ediyorumMezun olalı 12 yıl olmuştu üniversiteden… 2 çocukla hazırlandım. Biri 1,5 yaş diğeri 7 yaşındaydı. 1,5 yıl sonra atandım. Erken sıkılacaksanız, baştan pes edecekseniz başlamayın. Çok sıkı ve düzenli çalışmanız lazım. Allah yardımcınız olsun.
Gecen sene 1 ay bakma fırsatım olmustu muhtemelen onlarla calısacağım coğu dershaneden vs daha verimli olduğunu düşünüyorum bende önemli olan başlaayıp sonunu getirebilmek sanırım sağolunBenim hocam ekibini takip edebilirsiniz. Ben onları çok beğeniyorum youtube videoları var. Ders kitapları da var. Adan zye her şeyi anlatıyorlar zaten. Konu çalışıp bol bolda deneme çözerseniz hazırlanmış olursunuz inşallah
Bölümünüz neydi acabaMezun olalı 12 yıl olmuştu üniversiteden… 2 çocukla hazırlandım. Biri 1,5 yaş diğeri 7 yaşındaydı. 1,5 yıl sonra atandım. Erken sıkılacaksanız, baştan pes edecekseniz başlamayın. Çok sıkı ve düzenli çalışmanız lazım. Allah yardımcınız olsun.
İibf düz memurluk için calısmayı düşünüyorum alan olarak değilBölümünüz neydi acaba
Kpss b den mi atanmış oldunuz acabaUluslararası ticaret ve işletme iibf yani
Daha atanmadım sınava bile girmedimKpss b den mi atanmış oldunuz acaba
Radyo tv. Alımı oldukça kıt bir bölümdür. Benim girdiğim sene sadece tek kadro açıldı. Ona da ben yerleştim. Branş sıralamasında 3. İdim. Önümde 2 kişi vardı. Onlar tercih etmeyince ben yerleştim.Bölümünüz neydi acaba
Başlamayın kelimesini kesinlikle bu cümleye yakıştıramadım siz yaptiysanjz baskasi neden yapamasin.Denemek lazım önce demiMezun olalı 12 yıl olmuştu üniversiteden… 2 çocukla hazırlandım. Biri 1,5 yaş diğeri 7 yaşındaydı. 1,5 yıl sonra atandım. Erken sıkılacaksanız, baştan pes edecekseniz başlamayın. Çok sıkı ve düzenli çalışmanız lazım. Allah yardımcınız olsun.
siz peki sıfır mısınız benim gibi yoksa temeliniz var mı?Açıktan üni düşünüyordum ama akı pakını geçti artıkmaşallah ücretler.. 11 aylık bebeğim iki oğlum klasik türk erkeği paşazade bir de kocam var.. Hiç bişey engel değil hedefimiz için..kpss düşünüyorum.. Önümüz de zaman var.. Akşamları çoluk çocuk çekildikten sonra iki saat çalışsak yeterli.. Günlük rutinlerimiz de aksamamış olur.. Ben çocuğunu kendi büyütmek isteyen annelerdenim.. Home oficce yapabileceğim yönlerde olacak tercihlerim.. Telaşınız varsa siz de böyle yapabilirsiniz..
sıfırım,kendim çalışıp gelişiyorumsiz peki sıfır mısınız benim gibi yoksa temeliniz var mı?
Allah yardımcımız olsun öyleysesıfırım,kendim çalışıp gelişiyorum
aminnnAllah yardımcımız olsun öyleyse
Siz hangi kpssye gireceksiniz açıköğretimden ne okuyacaktınız peki ben gecen sene ikinci ünv için yazıldım kayıt yenilemedım fiyatlar cok arttı demekaminnnteknolojiden faydalanıcaz neyse ki çağımız da böyle bir imkan var,yanlız harçlar aldı başını gitti bu yüzden çok kızgınım
hayalim de laborantlık ya da veteriner asistanlığı var ama bir yaşında da kızım var kreş falan içim el vermiyor çalışan anneler bırakıyor ama ben hiç kıyamıyorum zamanım var hala düşünüyorum o yüzden hala o olmasa da grafiker tasarımcılığı düşünüyorum evden çalışmak mümkün bununla,kız kardeşim anadolu kazandı açıktan kayıt 2.400'dü en son vazgeçmiş,bana da çok geldi ama eşim öderiz dediği için onu da düşünüyorum,hayırlısı bakalım,sizde masa başı çalışacak memurluk düşünen bir hava seziyorumSiz hangi kpssye gireceksiniz açıköğretimden ne okuyacaktınız peki ben gecen sene ikinci ünv için yazıldım kayıt yenilemedım fiyatlar cok arttı demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?