• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS ÇALIŞAN ANNELER

cubuk

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
96
82
18
Kızlar aranızda cocuklu Kpssye calısmaya başlayan anneler var mı?
Ben mezun olalı cok oldu herseyi unuttum ve matematiği iyi olan biri değildim cocuktan sonra özel sektöre dönmek istemıyorum ama cocuğu ihmal ederim korkusuyla cocuğu bırakacağım kimsede yok bir türlü kpssye başlayamıyorum cok istiyorum ama nerden nasıl başlayacağım bilmıyorum var mı böyle kpssye uzun zaman sonra girecek hedef olan anneler konusmak isterım neler yapıyorsunuz şimdi başlamak erken mi sıkılır mıyım? Yoksa temeli olmayan biri için tam zamanı mı?

Mezun olalı 12 yıl olmuştu üniversiteden… 2 çocukla hazırlandım. Biri 1,5 yaş diğeri 7 yaşındaydı. 1,5 yıl sonra atandım. Erken sıkılacaksanız, baştan pes edecekseniz başlamayın. Çok sıkı ve düzenli çalışmanız lazım. Allah yardımcınız olsun.

Benim hocam ekibini takip edebilirsiniz. Ben onları çok beğeniyorum youtube videoları var. Ders kitapları da var. Adan zye her şeyi anlatıyorlar zaten. Konu çalışıp bol bolda deneme çözerseniz hazırlanmış olursunuz inşallah

Mezun olalı 12 yıl olmuştu üniversiteden… 2 çocukla hazırlandım. Biri 1,5 yaş diğeri 7 yaşındaydı. 1,5 yıl sonra atandım. Erken sıkılacaksanız, baştan pes edecekseniz başlamayın. Çok sıkı ve düzenli çalışmanız lazım. Allah yardımcınız olsun.
İstikrarlı olamamaktan korkuyorum gerçekten sınavın zorluğuda beni cok korkutuyor emeklerımın karşılığını alamaz cocuğumu ihmal edersem dıyorum ama bir yerden başlamalıyım çok teşekkür ediyorum ❤️

Benim hocam ekibini takip edebilirsiniz. Ben onları çok beğeniyorum youtube videoları var. Ders kitapları da var. Adan zye her şeyi anlatıyorlar zaten. Konu çalışıp bol bolda deneme çözerseniz hazırlanmış olursunuz inşallah
Gecen sene 1 ay bakma fırsatım olmustu muhtemelen onlarla calısacağım coğu dershaneden vs daha verimli olduğunu düşünüyorum bende önemli olan başlaayıp sonunu getirebilmek sanırım sağolun❤️

Bölümünüz neydi acaba

Siz 2026 da gireceğiniz için şimdi baslarsaniz ve istikrarla devam ederseniz iyi bir puan alabilirsiniz, çünkü onunuzde uzun bir süreç var çalışmak için. Ben artik bu defteri kapadım cunku kızımla çalışmak çok zor. Ne hastalığınız bitiyor ne huysuzlugumuz. Gün sonunda kendimi yatağa zor atiyorum.

Açıktan üni düşünüyordum ama akı pakını geçti artık 😄maşallah ücretler.. 11 aylık bebeğim iki oğlum klasik türk erkeği paşazade bir de kocam var.. Hiç bişey engel değil hedefimiz için..kpss düşünüyorum.. Önümüz de zaman var.. Akşamları çoluk çocuk çekildikten sonra iki saat çalışsak yeterli.. Günlük rutinlerimiz de aksamamış olur.. Ben çocuğunu kendi büyütmek isteyen annelerdenim.. Home oficce yapabileceğim yönlerde olacak tercihlerim.. Telaşınız varsa siz de böyle yapabilirsiniz..

Back
X