Arkadaşlar ben bu sene kpss ye başvurmaya karar verdimm.. Ama tesettürlüyüm.. Sanırım resim artık kayıt esnasında çekiliyor.. İstanbul'da, özellikle Anadolu yakasındal başvuru yapılan okullarda bayan kayıt yapana rastladınız mı.? İki okulu aradım ikisinde de kaydı erkek yapıyormuş.. Yardımcı olursanız sevinirim..
''Kur'an Kursu öğretmenliği için sınava giriyorum ama başımı açmak zorundayım. Saçmalık..''
Peruk takıcam, onunla da nasıl rahat edicem bilmiyorum, şimdiden onu düşünüp stres yapmak istemiyorum. Sınavda başka şansım yok..oturduğum yerde yüzümü kaptırım diye düşünüyorum..
En azından kayıt yapanın bayan olma ihtimali var.. Niye gereksiz yere bir erkek daha beni o halimle görsün.. 3 gün kaldı zaten bulamazsam mecbur yaptırıcam.. Ama yine de yardımcı olursanız sevinirim..
Peruk takıcam, onunla da nasıl rahat edicem bilmiyorum, şimdiden onu düşünüp stres yapmak istemiyorum. Sınavda başka şansım yok..oturduğum yerde yüzümü kaptırım diye düşünüyorum..
En azından kayıt yapanın bayan olma ihtimali var.. Niye gereksiz yere bir erkek daha beni o halimle görsün.. 3 gün kaldı zaten bulamazsam mecbur yaptırıcam.. Ama yine de yardımcı olursanız sevinirim..