- 22 Ekim 2010
- 1.519
- 1.069
-
- Konu Sahibi Umudayolculuk12345
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kpss-calisma-sureci.1114880/ işte burası canım ben de kendi kendime yazıyorum, arkadaş olursa benim için de iyi olur valla :))Neresi canım benim link alabilir miyiz
Bak bende mıgrosta kasiyerim. Elimde bırakcam en gec isi. Cok zor. İsle yurumuyorArkadaşlar merhaba ben a101 de calısıyorum ama bu iş artık canıma tak etti. İş yogunluğu gerek müdürlerin baskısı . Kpss 2020 ye çalışacağım. Destek olabilecek arkadaş manevi olarak var mı ? Yapabilir miyim . lütfen yardımcı olur musunuz ?
Bir insan neyi kafadısına koyarsa yapar diyenlerdenim ama iş a101 olunca düşünmek lazım. Bende bim de çalışmıştım bi ara o yorgunluğun üstüne ders çalışabilirsen helal olsun. Fazla zorlamazsın kendini başlardaArkadaşlar merhaba ben a101 de calısıyorum ama bu iş artık canıma tak etti. İş yogunluğu gerek müdürlerin baskısı . Kpss 2020 ye çalışacağım. Destek olabilecek arkadaş manevi olarak var mı ? Yapabilir miyim . lütfen yardımcı olur musunuz ?
CanımBir insan neyi kafadısına koyarsa yapar diyenlerdenim ama iş a101 olunca düşünmek lazım. Bende bim de çalışmıştım bi ara o yorgunluğun üstüne ders çalışabilirsen helal olsun. Fazla zorlamazsın kendini başlarda
Arkadaş bizim kazanmıştı a101 den ama 12-13 ay calıştı şuanda da cidden o kadar var sınava umutluyum acıkcası biraz
Herşey elinde :) başladın mı çalışmalaraArkadaş bizim kazanmıştı a101 den ama 12-13 ay calıştı şuanda da cidden o kadar var sınava umutluyum acıkcası biraz
Canım Haziran'da başlayacağım. ❤Herşey elinde :) başladın mı çalışmalara
kesinlikle aynı fikirdeyim kazananlar üstün zekalı değil bende yeni başladım çalışıyorum hatta bir whatsap grubu kurabiliriz birbirimizi motive ederiz.merhaba konuyu hayata döndürüyorum bende bugün başladım çalışmaya. Eminim başaracağız insan isterse herşeyi başarır. Kazananların 3 gözü yok ya