- 14 Mart 2016
- 639
- 252
- 30
-
- Konu Sahibi Umudayolculuk12345
Neden olmasın? :)Arkadaşlar merhaba ben a101 de calısıyorum ama bu iş artık canıma tak etti. İş yogunluğu gerek müdürlerin baskısı . Kpss 2020 ye çalışacağım. Destek olabilecek arkadaş manevi olarak var mı ? Yapabilir miyim . lütfen yardımcı olur musunuz ?
Olur mu dersin acaba başarabilen var mıdır daha önce ?Neden olmasın? :)
2020 için mi çalışıyorsunuz ?bence de ben de özel bir şirkette çalışarak kpss çalışıyorum ve evliyim bir cocuğum var.
Var tabi ki, birçok kişi çalışarak giriyor.boş günün hangisi o gün konu çalışırsın, diğer günler de çalıştığın konularla ilgili test çözersin en yoğun olduğun günü de tatil edersin. Zaten daha zamanın da varOlur mu dersin acaba başarabilen var mıdır daha önce ?
Teşekkür ederimVar tabi ki, birçok kişi çalışarak giriyor.boş günün hangisi o gün konu çalışırsın, diğer günler de çalıştığın konularla ilgili test çözersin en yoğun olduğun günü de tatil edersin. Zaten daha zamanın da var
Artık var.Böyle bi başlık mı varmış aaşimdi ben de 2020 çalışmak istiyorum atanmak istiyorum bem de evliyim bi tane de minik çocuğum var. Yapabilir miyim bilmiyprum ya.. Denesek mi bi
Ay keşke şöyle motivasyon köşemiz olsa da whatsapp gibi her gün yazardık ne calıştk ne yaptıkEvliyim, 2017 Ekimde doğum yaptım. 2018 Ocak ayında hızlandırma kursuna yazıldım. 78 puan aldım yeterli değil malesef :/ 2020 için çalışmayı bırakmadan tekrar hazırlanıyorum bu defa kendi başıma, aynı zamanda kendi işimde çalışıyorum. Kesinlikle denenmeli neden olmasın yeter ki isteyelim :)
Böyle bi başlık mı varmış aaşimdi ben de 2020 çalışmak istiyorum atanmak istiyorum bem de evliyim bi tane de minik çocuğum var. Yapabilir miyim bilmiyprum ya.. Denesek mi bi
Sizleri motivasyon için konuma beklerim o zaman:) birlikte çalışırız❤Teşekkür ederim
Önce zayıflamam lazım amaSizleri motivasyon için konuma beklerim o zaman:) birlikte çalışırız❤
Ben kendi kendime yazıyorum valla, kendime konu açtım :)Ay keşke şöyle motivasyon köşemiz olsa da whatsapp gibi her gün yazardık ne calıştk ne yaptık
Ertelemekle başarıya ulaşılmaz canımÖnce zayıflamam lazım ama
Çocukla çook zor yaErtelemekle başarıya ulaşılmaz canım
Neresi canım benim link alabilir miyizSizleri motivasyon için konuma beklerim o zaman:) birlikte çalışırız❤
Bende mi öyle yapsamBen kendi kendime yazıyorum valla, kendime konu açtım :)
Maddiyattan kaynaklı çalışmak zorundayım malesefKpss gireceksen işten ayrıl. 1 yılını sınava ayır. Ben öyle yapacağım. A101de nereye kadar çalışabilirsin ki.