Kpss avcılar dershane yardım

Mrv867

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
43
4
28
Kızlar alandan giricem 2015 te avcılarda dershane öneriniz nedir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beyaz kalem iyi diyolar

İhtiyaç Akademi en iyisi bence. Türkiye çapında 103 şubesi olan bir dershane.
Benim arkadaşlarım, akrabalarım hep oraya gitti.
Atanan da, atanmayan da çok memnun. Çok övüyorlar.

Son düzenleme:
İhtiyaç Akademi en iyisi bence. Türkiye çapında 103 şubesi olan bir dershane.
Benim arkadaşlarım, akrabalarım hep oraya gitti.
Atanan da, atanmayan da çok memnun. Çok övüyorlar.

Avcılara giden var mı acaba :)

Kızlar alandan giricem 2015 te avcılarda dershane öneriniz nedir

genel olarak ihtiyaca iyi diyorlar çünkü motive etmeleri planlı programlı calışmaları falan çok iyiymiş.ama sakın AVCILAR PEGEM AKADEMİYE hata yapıp gitmebu yıl gittim.sınıfları eğitimini araştırmadan görmeden gittim eve yakındı adı duyulmuş falan dedim,baştanda kredi kartına çektirdik falan.(sbs,ygs karışık,ses gürültü,deneme günleri feci hiç konsantre olamıyorsun gürültüden,bina hiç iyi değil,sadece tarih genel tekrar oldu o da hocanın kendisi vicdanen prensip olarak yaptı.eğitimden de 2 ders o da bizim zorumuzla.eğitim dersimizden birini alamdık bile tekrar zaten yoktu.kısacası olumlu pozitif hiç bişeyi yoktu.şikayette ettik ama sonuç çıkmadı.kendi motivemle çalışmalarımla girdim sınava.

Artık beyazkaleme yazıldım hayırlısı olaun bakalım 😃
Art

Değerli Arkadaşlar sizler için güzel bir öneri de bulunayım: alpakademi.com video ders platformu.
not:site ilk seferde biraz geç açılabilir ama faydalanacağınız konusunda %100 garanti verebilirim.başarılar.

arkadaşlar yorumları görerek avcılar beyazkaleme yazılmayı düşünüyorum. hızlandırılmış kurslar ocakta başlayacağı için bu ay yazılmam gerek. nasıl memnunmusunuz? ya da giden arkadaşların başka önerileri yorumları nedir? yediiklim ve fem için bilgisi olan var mı?

ben murat'a gidiyorum ve memnunum. hep açıköğretim olduğuna inanılıyor ama şu an kpss dershanesine dönmüş durumda çünkü açıköğretim sınavlarını vermek artık çok kolaylaştı. muratta da yeni açılan gruplar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…