Kpss annelerinden yardım ve tavsiye istiyorum

Anti-Bakteriyel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
873
846
Sevgili kpss anneleri ve kk üyeleri, 5 aylık bir oğlum var aileden uzakta yalnız büyütüyoruz eşimle . Eşim sabah 8 akşam 6 çalışıyor tüm gün oğlum ilgi bekliyor oynatiyorum çok yoruluyorum kalan vakitlerde inanılmaz uykum geliyor istek var ama zaman yok aslında zamanda var ama planlayamiyorum. Bebeğim 21 30 da uyumuş oluyor gece en az üç kez beslenme veya gaz için yarımşar saat uyaniyor sabah 8 de de tamamen gune uyanmis oluyor o da gün içinde uyku yapıyor ne yapsam da kısa ve verimli uyku gecirsem diye düşündüm yok yetmiyor vücudum sızlıyor resmen ben nasil bir düzen oturtur sam ders çalışabilirim uykum gelmeden.

Ben de bu sene kucuk bebekle ders calistim ayni dedigin sartlarda ailenden uzakta .oglen uykusunda 1 saat ancak calisabiliyordum aksam da 9 gibi yatiyordu ben o saatte baslayip gece 3e 4e kadar calisiyordum ara ara uyaniyordu tabi.sabahta 7de kalkiyordu hafta da 1 gun de erken yatip dinleniyordum o uyku benib1 hafta goturuyordu gece sade kahve iciyordum beni ayik tutuyordu.fena puan almadim ucu ucuna atanamama ihtimalim var o yuzden tekrar baslayacagim ben de

Sizinle sartlarimiz aynıymış. Benim midem rahatsız kahve tuketemiyorum kusturuyor ne yazikki. Çay da uykumu açmıyor ben 70 75 alsam yetiyor aslında ama daha fazla puan alıp kafam rahat olsun istiyorum. Aslında dediğiniz gibi hafta bir erken yatmak gerçekten zinde tutuyor yazdım bunu koseye

Bence yaparsiniz once kendinize guvenin gun icinde kendinizi cok yormayin cok yogun islerden uzak durun cocuk zaten yoruyor ki gece calismaya enerjinizkalsin.2020ye mi hazirlanacaksiniz yoksa 2019 mu?

Bu arada erik, kayisi, seftali, kiraz, elma kahveden daha etkiliymis uyku kacirma konusunda yesil cay da ayni sekilde ama emziriyorsan 1 bardaktan cok icmemek lazim bi de ben cok uykum gelince sakiz cigniyordum :)

Merhaba ben de 2019 kpss'ye hazırlanıyorum.3 yaşında kızım var gün içinde oyun oynuyoruz falan ama sonradan telefona dalinca ben de kendimi ders çalışırken buluyorum.bazen kendimi çok kötü hissediyorum ama bu yil sansımı denemek istiyorum.bazen de dersi bırakıp oynuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…