KPSS A - Kurum Sınavları

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.245
Kızlar koca foruma bakıyorum bir tane KPSS A konusu yok. Fikir alışverişi için konu açmak istedim. Kurum ilanlarını bekleyen var mı? :anne: Çalışıyor musunuz yoksa ilanları mı bekliyorsunuz?:deli:

Slm bende bu kurum sınavlarını anlamadım. KPSS 2017 alandan sınava girmeyi dusunuyorum. İşletme mezunu yum. Gy gk bide pazar sabah oturumu na girecem. . Bu sınavdan aldığım sonuçla mi tekrar sınava girecem yoksa tercih zamninda direk tercih yapabiliyormuyim.

ben bekliyorum mesela önümüzde denetçi yardımcılığı sınavı var hayatım boyunca çalıştığım sınav

Slm bende bu kurum sınavlarını anlamadım. KPSS 2017 alandan sınava girmeyi dusunuyorum. İşletme mezunu yum. Gy gk bide pazar sabah oturumu na girecem. . Bu sınavdan aldığım sonuçla mi tekrar sınava girecem yoksa tercih zamninda direk tercih yapabiliyormuyim.
KPSS'den aldığın puanla kurum sınavlarına gireceksin. Mesela atıyorum kimi p35'ten kimi p45'ten 70 üstü 75 üstü vs alanlar başvurabilir gibi ilanlar açılıyor. KPSS puanına göre bunlara girmeye hak kazanıyorsun. A grubunda KPSS puanıyla direk atanma gibi bir şey yok maalesef. Sadece bi aşama.

Başarılar, inşallah istediğin gibi olur. Ben memurlardan bakıyorum ama çok konu kalabalığı var. İlanları nereden takip ediyorsun?
Sağolasın inşallah hepimizin istediği gibi olur.
kpss a grubu adında kapalı iki face grubu birde aynı isimli açık grup var diğer hepsi de konu kalabalığı
çoğunlukla bende memurlar.n den takip ediyorum birde memurhaber facebooktada 4 5 kpss sayfası

Cok yıpratan sürec ya ben evlenince ikinci sene calısamadım yurt dısındaym su an. Siz kazanabildinz mi

çooook yıpratan bir süreç
Sekiz sene kadar kpss çalışınca bu sene bi puan yapabildim şükür ama henüz bir yere atanamadım a gurubu kurum sınavlarını bekliyorum kısmet bakalım

çooook yıpratan bir süreç
Sekiz sene kadar kpss çalışınca bu sene bi puan yapabildim şükür ama henüz bir yere atanamadım a gurubu kurum sınavlarını bekliyorum kısmet bakalım
Ooo sekiz sene mi masallah baya azimlisinz

sende kaçtın konudan :olamaz:
beklediğin sınav varmı yada bunlardan gireceğin
http://ilan.memurlar.net/kategori/kpss-a-ilanlari/?Expire=false
Yok yok buralardayım. :deli:
Ya ben ilk evvelki sene okurken kendimi denemek için girdim KPSS'ye. Bi geçen sene dershaneye gidip girdim. Puanım pek ümit vermiyordu, hiç denemedim. Bu yıl evde hazırlanıp girdim KPSS'ye. Alanım yükseldi ama gy-gk düştü. :d Yine de idare eder durumda. Kısacası henüz hiç kurum sınavına başvurmadım, girmedim, tecrübesizim. YDS puanım ve İngilizcem yetersiz, çok bi tercih lüksüm yok yani. O yüzden kamuda başvurma hakkım olan bütün sınavlara gireceğim. :d KPSS'den beri hiç çalışmadım, bayağıdır yoğunum, bugün artık biraz rahata erdim. Yarın çalışmaya başlıyorum, Sayıştaya umudum yok ama hem ileriki sınavlara bilgilerim taze kalsın hem de ilk deneyimim olsun diye gireceğim. Kısaca ne açılırsa varım. :halay::bicak:

Yok yok buralardayım. :deli:
Ya ben ilk evvelki sene okurken kendimi denemek için girdim KPSS'ye. Bi geçen sene dershaneye gidip girdim. Puanım pek ümit vermiyordu, hiç denemedim. Bu yıl evde hazırlanıp girdim KPSS'ye. Alanım yükseldi ama gy-gk düştü. :d Yine de idare eder durumda. Kısacası henüz hiç kurum sınavına başvurmadım, girmedim, tecrübesizim. YDS puanım ve İngilizcem yetersiz, çok bi tercih lüksüm yok yani. O yüzden kamuda başvurma hakkım olan bütün sınavlara gireceğim. :d KPSS'den beri hiç çalışmadım, bayağıdır yoğunum, bugün artık biraz rahata erdim. Yarın çalışmaya başlıyorum, Sayıştaya umudum yok ama hem ileriki sınavlara bilgilerim taze kalsın hem de ilk deneyimim olsun diye gireceğim. Kısaca ne açılırsa varım. :halay::bicak:

anladımm bende a grubuna kasıyorum ama ne çıkarsa başımla beraber :KK70:
sınava çalıtığınn kadar sınav tecrübeside önemli çünkü kurum sınavları ilk çok heyecan yapıyor olur omaz hepsine gir
en yakın cte nin cezaevi katıpliği sınavı var sayıştay denetçi yardımcılığı birde kısa zamanda gelir uzman yardımcılığı açılır

anladımm bende a grubuna kasıyorum ama ne çıkarsa başımla beraber :KK70:
sınava çalıtığınn kadar sınav tecrübeside önemli çünkü kurum sınavları ilk çok heyecan yapıyor olur omaz hepsine gir
en yakın cte nin cezaevi katıpliği sınavı var sayıştay denetçi yardımcılığı birde kısa zamanda gelir uzman yardımcılığı açılır
İnşallah birinden biri olur. KPSS'ye bir daha girmek istemiyorum. :KK43:

X