• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss a hakkında bilgi

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
arkadaşlar kpss gk gy den 81 kusur aldım atanamadım,canım çok sıkkın.bı dahakı sınav 2 sene sonra.onun yerıne diyorum a grubuna mı çalışsam?iibf mezunuyum.alan hazırlanan var mı aranızda.
1)birde bir sürü puan türü var.butun derslere hazırlanıyormusunuz,yoksa bı kaç ders belirlediniz onlara mı bakıyorsunuz?
2)dershaneye gitmeden başarmak mümkün müdür?
3)hangi puan türünden en çok atama oluyor?
şimdilik sorularım bu kadar:)cevap veren tüm herkese teşekkürler..

Ben de iibf mezunuyum 2012 dw 80 puanla atanamadım a kadro hakkında memurlar netten takip ediyorum gk gy den de iyi yapmak lazım alanda tüm alan derslerinden yapmasan da en azından 3-4 konu başlığında başarılı olmalısın 120 çeşit puanlama var ama benim bildiğim p35 ve p49 türlerinde gelir uzman ve uzmanyardımcılığı sınavına girme hakkı kazanıyorsun yani kurum sınavına sonra da mülakat süreci var..
hukuk iktisat muhasebe işletme kamu yönetimi gibi konu başlıklarına daha fazla ağırlık verip 40 ar soru oluyor bunlar en azından 15 net ya da 10 ar net çıkarırsan 75 üstü bir alan puanı gelir ama bunun yanı sıra en azından gk gy de iyi olup 85 üzeri netinin olması lazım onlardan da 90 olursa daha iyi..

Bayram geçsin tam manasıyla çalışmaya başlayacam ben de evde çalışacam eksik kitaplarımı da tamamlayayım.

Kamu yönetimi senin? Bilmiyorum ya çok umudum yok deminden beri evin içinde uğraşıp duruyorum benim için yarın nasıl olacak bilemiyorum..

Kamu yönetimi senin? Bilmiyorum ya çok umudum yok deminden beri evin içinde uğraşıp duruyorum benim için yarın nasıl olacak bilemiyorum..
benim de çalışma eko.(ÇEKO) cnm..
bi arkadasımla konustum alandan sadece 4 derse falan çalışmış,dershaneye de gitmemiş ve gk gy e hiç bakmadım diyor alandan 80 almış,şimdi gelir uzmanı..
çalışalım ya,her işte vardır bir hayır belki düz memurluktan daha güzeli olur..gk gy den 80ı geçiosak yaparız bence

Bilmiyorum sabah kesinlikle çalışmak lazım bence de ama hep olumsuz olunca insanda heves de kaçıyor bakalım belki de nasip a grubundadır göreceğiz.

Back