• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS A Grubu ve B Grubu Hazırlık kitapları olan?? yargı ve ihtiyaç yayınları

karbeyaz07

instagram/askbuyukbedengiyer
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.253
191
163
36
Arkadaşlar işletme üçüncü sınıftayım yargı ve ihtiyaç yayınlarının kitapları elinde olanlar varsa bana ulaşsın.işletme,iktisat,maliye,muhasebe,hukuk kitapları alıyorum.yardımcı olursanız sevnrm

Yargı'nın Tarih-Türkçe-Vatandaşlık Bilgisi-Coğrafya var ayrı ayrı;2010 basımı;
İktisat-Maliye-İşletme bir kitapta Murat Eğitim Yayınları 2009 basımı ;Hepsi konu anlatımlı çözümlü.İstersen beraberinde soru kitapçıkları ve soru föyleri de yollayabilirim ücretsiz.

Son düzenleme:
özlem mesajla bana ulaşabilr msn?

arkadaşlar başka var mı aranızda elinde kaynak olan

50 msjın altında kaldığım için özel msj yazamıyorum.Başka bir yöntem var mı arkadaşlar,yöneticiler ....

sanıyorum a grubu için istiyosun.

bende b grubu kpss 2012 beyaz kalem seti var.soru banksı konu anlatımı fln toplamda 12 kitap. sadece tarihte 1-2 ünite hariç btün hepsi sıfır.
artı ihtiyacın gene 2012 matematik geometri türkçe ve genel yetenek soru bankaları var.sıfır hepsi.

ilgilenirsen.

sanıyorum a grubu için istiyosun.

bende b grubu kpss 2012 beyaz kalem seti var.soru banksı konu anlatımı fln toplamda 12 kitap. sadece tarihte 1-2 ünite hariç btün hepsi sıfır.
artı ihtiyacın gene 2012 matematik geometri türkçe ve genel yetenek soru bankaları var.sıfır hepsi.

ilgilenirsen.

B grubu Kpss Kitaplarına ihtiyacım var.İlgilenen arkadaşlar olursa çok sevinirim.sevgiler

Back