- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
-
- Konu Sahibi gadjo dilo
ilk konuğum hoşgeldin.İşte beklediğim topik hemen benı de eklermısın lısteye gercekten destege yardıma ve bnmle aynı dilden anlayan bırılerıne cok ıhtıyacım var :)
Benim bölüm ing şuan kolejde calısıyorum mezun olalı yedı sene oldu ama hıc dogru duzgun hazırlanmadım bu sene artık canıma tak ettı ve gercekten duzgun bı sekılde hazırlanmak ıstıyorum dersanelerle gorusuyorum ama bu iş yogunlugunda nasıl yapıcam bılmıyorum artık bıraz fedakarlıkla ustesınden gelırım umarımbu sene atanmak ıstıyorum ben 1 eylulde baslıcaktım ama ınanırmısın gunlerdır kıtap acıp kapatıyorum sadece hatta suan baslıcam dedım yıne yapamadım sence erkenmı gecmı kaldım napıcam bılmıyorum kendımı zorlamakta ıstemıyorum malum tum sene calısıcaz zaten bıkmayım dıye ama calısmıyorum dıye de canım sıkılıyor
allah allah ben sbf, iibf ve hukuk dışında girilemiyor diye biliyorum ama...Yok kpss a dan giricem ingilİzce öğrtmeniyim :)
ben alan kastederek açmıştım da topiği. başlığı düzelteyim en iyisi.Kpss A öğrtmenlik canım... Sen ne mezunusun ?
sana şu topiği önerebilirim.Kpss A öğrtmenlik canım... Sen ne mezunusun ?
Ben varım ben...ben... Öhm... Bölümüm iktisat. Şu an bir kurumda memurum b kadroda ama a kadro ister bu gönül. Ah o gönül. Ben evde çalışacağım. Videolar indirmeye çalışıyorum. Kaynak araştırıyorum bakalım. Bunlar tamamlanınca başlayacağım inşallah.
benim bu ayın 15 inde dershanem başlıyor. ben de o gün itibariyle çalışmaya ve paylaşım yapmaya başlayacağım.Benide ekle arkadasim listene benimde gaza cok ihtiyacim var
kitaplar öyle yaa... benim yazıldığım dershanenin bolca yayını olması işime geldi. umarım yeterli gelir de bir de en baştan tüm kitapları almakla uğraşmam.Ben dersaneye gitmeyeceğim evde yavaş yavaş hazırlanırım dedim ama sadece iktisat içim kaynak çıkardım maşallah yarı dersane parasıymış
Tabi canım verirlerse paylaşırım da nasıl bi programdan bahsediyorsun. Ders sıralaması olarak falan mıHerkesin tavsiye ettiği farklı kitaplar var ortak kanıda olanları tercih ettim birde netten videolar indirdim. Bişey diyeceğim dersane size program verirse buraya koyabilie misin. Ona göre bende bir program yapmak isterim.
Ben de sbf iktisat. : )Merhaba arkadaşlar, ben de kpss a ya hazırlanacağım bu sene. SBF Kamu Yönetimi mezunuyum. Benim de dershanem 25 Eylül'de başlıyor. Çalışmaya başladığımda ben de paylaşım yaparım, hepimiz istediğimiz yerlere yerleşiriz inş