- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
maşallah kitapkokusu ben senin gibi cesaret edip bitti diyemiyorum çalıştığım konulara.
ben de çağdaş türk tarihi denen konulara bakayım dedim ama bakmaz olaydım yıllardır yapılan bu sınavda kim Rusya ile Japonya savaşını bilmiş ki biz bilmek zorundayız :18:
ben de listeye eklemiyorum zaten canım konu olarak aslında bitti ama hala soru çözerken zorlanıyorum. tarih bol soru çözümüyle oturuyor ne yazık kimecburuz çözmeye canım
haklısın kitapkokusu bol soru kalıcı bilgiyi sağlıyor. sanırım ben de yds ye az kaldığı için strese girdim. dişçim boşuna sakinleşeyim diye melissa çayını önermemiş.
yds ye sadece girmiş olmak için gireceğimden stresim de sıfırsadece "vize haftası bi de ydsyle mi uğraşacağım yaa off" diye bi düşünce var
sana ve ydsye hazırlanan tüm arkadaşlarıma bol bol sabır ve başarı diliyorumumarım emeklerinin karşılığını alırsın canım benim
teşekkür ederim kitapkokusu. umarım bütün vizelerden tam puan alırsın senden daha yüksek kimse alamaz.
ah canım beniiim ne kadar güzel dilekler bunlarteşekkür ederim
rica ederim kitapkokusu her salise daha çok bilgin artsın canım.
deme öyle kız utandımhepimiz için geçerli olsun bence canım bu güzel dileklerin Allah hepimize yardım etsin
Nerdesiniz kendimi yalnız hissettim.
başvurular başladı ve benim korkum daha da arttı:18:
Seneye kpss kalkacak deniyor bilgisi olan var mi ????
Artk torpilliler daha da çoğalır maleseftoplantıda böyle bir konu konuşulmadı diye açıklama yapıldı, henüz böyle bir durum yok ama bakalım neler olacak
Artk torpilliler daha da çoğalır malesef
Bi yandan da kalksa iyi mi olur bilemedim çünkü hem kpss a ya gircez hadi iyi bi puan aldık diyelim bir de kurum sınavına ardından mülakata .. en azından kpss derdi olmadan kurum sınavına direk girebiliriz.tabi kurumlar da benim gibi torpilsiz birini alirsa...
kalkmaması benim tercihimkalkarsa dayısı amcası olan girer kadroya, benim yok maalesef
kalkarsa kesinlikle ben de bu ülkeyi terk edeyim daha iyi öyp kabulü zaten değişti şimdi de bu yok yani direk evdeyim :18: