- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
tarih bende de yük gibiydi ama çalıştıkça insan kokusunu yeniyor canım.
tüm konular bitincede hergün bi deneme yap kendine çok faydasını görürsün.
anayasad bende bakınacağım.eğer bulursam haber veririm
canım zaten okul vastasıyla illaki bişeyler öğreniyorsun o yüzden sıkma canını,seneye bomba gibi hazırlanırsın
fırsat buldukça uğrarım
bende biraz tarih çalışıp,maliye bakacağım bugün
kolay gelsin canım. ben de kahvemi yapıp derse başlayayım artık
Merhaba kızlar herkese kolay gelsin. KPSSzede olarak gene sınava hazırlanıyorum, içim şişti valla.
B grubu için hazırlanıyordum ama bir şey soracağım. A grubunda sadece Lisans bölümü grubunuzdan mi sorumlu oluyorsunuz yoksa bütün oturumdaki ana başlıklardan mı sorumlu olunuyor ( Hukuk, Muhasebe ÇEKO nun tamamından yani)
Tesekkurler kitapkokusu. Benim merak ettigim oturumun tamamini cozmek zorunda olup olmadigimizdi. Hepsi gerekiyorsa bunlara ayrica bir yil lazim :S
Yok tek alan yetiyorsa sadece kendi alanimdan girebilirim bir tekrar yeterli gibi.
sonunda tarih soru bankam geldio zaman bugün tarih günü olsun tarihle aramızdaki bu husumeti bitirmekte kararlıyım kork benden tarih
hayırlı uğurlu olsun yeni soru bankan kitapkokusu
Selamlar
Uzun zamandır girememiştim gruba, dersane çok yordu beni
Çalışmalar ne alemde sizlerde?
Ben bugün coğrafya çözdüm bol bol, bir soru bankam bitmek üzere. 2 kaynağım daha var
Tarihte inkılaba geçtik ama ben Osmanlı'yı hiç anlamadım var mı Osmanlı tarihi için bir çalışma yönteminizAklımda tutamıyorum off:96:
Matematik Türkçe'de sorun yok Allaha şükür
hoş geldin yasemin
tarihe odaklanmaya çalışıyorum ben de canım ama çok soru çıktığı için öncelikli olarak Atatürk ilke ve inkılaplarını bitirdim. Osmanlıda çok sıkılıyorum ne yazık kiama çalışırken elimin altına kağıt alıyorum bazı bilgileri yazıyorum sonra her alt başlıktan sonra kendi kendime anlatıyorum, sebeplerini anlayarak aklımda tutmaya çalışıyorum. daha çok ders çalışmamak için bahane üretiyorum tabi
Canım inan ki çalışıyorum ertesi gün unutuyorum, ne zormuş Osmanlı tarihi
Atatürk'ten sonrasını anlıyorum, aklımda da kalıyor, ama nedir bu Osmanlıya karşı önyargım. Zaten derse başlarken kesin aklımda tutamam diye başlamıştım. Sınava bir ay kala falan hocanın tutturduğu notları okumayı düşünüyorum. Başka türlü olmayacak. Bi de bol soru çözmek lazım işte
Yazarak çalışmak vakit kaybettircek bana, zaten derste yazıyorum. Bi de eve gelip yazmak baya yorar
ön yargı bende de varbu sene zaten okulla beraber çok zorlanıyorum hepimiz için hayırlısı olsun canım ben de bol soru çözeyim de belki yapamadıklarımı çözümünden okuyunca öğrenirim diyorum ama bakalım
kolay gelsin kızlar bu hafta tarih haftamız sanırım ben de dün tüm tarih kitaplarımı önüme serdim