alan kaynaklarım: makro-pegem+erdal ünsal ders kitabı, mikro-x yayıncılık kpss defteri+ zeynel dinler ders kitabı,para-banka-kredi= pegem, uluslararası iktisat,Türkiye ekonomisi-pegem+ derslerde tuttuğum notlarım (bu iki dersten çok iyi not tuttuğum için çok faydası oluyor), iktisadi doktrinler tarihi-pegem, maliye- pegem, muhasebe- pegem, işletme- x yayıncılık kpss defteri, hukuklardan da 3 tanesinden x yayıncılık kpss defteri aldım daha eksiklerim var. bunlara ek olarak murat yayınlarının iktisat-işletme tek kitap olan konu anlatımlısı var. çoğu kitabımın pegem olmasının sebebi de bir dönem bayağı bir indirim yakalamıştım sitesinde o yüzden hepsini almıştım ama beğendim de. ben sadece bu kitaplarla sınırlı kalmıyorum derslerde kendi tuttuğum notlardan da faydalanıyorum ya da hocaların bıraktığı fotokopiler, internetten de bulabildiğim konulara bakıyorum ama çözümlü testlerin faydasını çok görüyorum çünkü ancak o zaman anlayabiliyorum.
gy-gk kaynaklarım: coğrafya-ihtiyaç, tarih-murat+x yayıncılık kpss defteri, matematik-x yayıncılık kpss defteri, geometri- x yayıncılık kpss defteri ve pegem, Türkçe konu anlatımlıya ihtiyaç duymuyorum ama sözel yetenek için yargının çözümlü soru bankasını aldım, vatandaşlık- x yayıncılık kpss defteri
bunların dışında idare hukuku,borçlar hukuku, iş hukuku, sosyal güvenlik hukuku ders kitaplarım da var. çok kaynak eksiğim var aslında ama bu sene okulum olduğu için kpss ile çok ilgilenemiyorum sadece ön hazırlık olacak sanırım...