- 17 Şubat 2013
- 5.269
- 2.006
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
kaynaklarım:
-eşit ağırlık ve sayısal adaylar için matematik-geometri çözümlü soru bankası (pegem akademi)
-Türkçe çözümlü soru bankası (pegem akademi)
-coğrafya çözümlü soru bankası (pegem akademi)
-anayasa ve vatandaşlık soru bankası (pegem akademi)
-İktisat çözümlü soru bankası (murat)
-tarih konu anlatımlı (murat)
-iktisat/işletme konu anlatımlı (murat)
-makro konu anlatımlı (pegem akademi)
-para,banka ve kredi konu anlatımlı (pegem akademi)
-24 saatte vatandaşlık (ihtiyaç)
-24 saatte tarih (ihtiyaç)
-24 saatte coğrafya (ihtiyaç)
genel olarak pegem akademinin kitaplarını sevdim, murat sinir bozucu olabiliyor
teşekkür ederim canım, gel beraber çalışalım birbirimize destek oluruzbenim de ağustosta stajım falan var o zamana kadar biraz ucundan başlayayım dedim yoksa bişey olacağı yok,tembellik diz boyu
merhaba, başarılar diliyorum öncelikle
kitap listenizi inceledim de, 24 saatte tekrar kitaplarına fazla bel bağlamayın. özetin özeti yapılmış denebilir. yani gözden kaçırılmış çok bilgi var.
uzman kariyeri de öneririm size. bunları nasılsa bitirirsiniz hemencecik
merhaba,
bende niyetliyim bu yıl kpss ye çalışmaya ama eylülde başlamayı düşünyorum. diyarbakırdayım,çok sıcak ve bebeğim küçük şimdi. bahanelerim şu anda bunlar. bakalım. sana başarılar.
Ben de öyleyim, bi hevesle aldım kitapları öylece duruyor
Nerden başlasam , önce sayısal mı sözel mi başlasam bilemedim
aynı senin gibiyim yasemincimbi heves aldım okuldayken bi de İstanbul'a kadar taşıdım bunlar o taşıma eziyetini çekince de mecbur başladım hiç ayırma bence sayısal sözel diye, sırf sayısal ya da sırf sözel çalışsan bunalırsın, bir sayısal bir sözel diye git hangi oturumlara katılacaksın?
Ben gk&gy den gircem, düz memurluk için
Ben de öyle düşündüm karışık çalışırsam sıkılmam. Şu ehliyet sınavı geçsin başlıcam inşallah:13:
ehliyet sınavın ne zaman canım? başarılar şimdidensınavını bitir de gel ben de çok ilerlememiş olurum zaten, alanla beraber götürmeye çalıştığım için.
Teşekkür ederim canım
Sınav cumartesi az kaldı yaniO bittiği an fırtına gibi geliyorum
Sen alan sınavına mı katılcaksın, zor olur ama çalışırsan yaparsın:13:
Bu sene atanamazsam bende a grubundan sınava girmeyi düşünüyorum. Şimdi tercihler var bakalım onlara göre belli olacak durumum
Ama büyük ihtimal çalışmaya ağustos ayında başlarım hiç ders çalışma hevesim yok şu sıra
Genel yetenek ve genel kültür son zamanlar bakarım diye hesapladım.
Öncelik olarak a grubu derslerine sıkı çalışmaya ihtiyacım var.
bana komşu geldi........bızım grupta iskorpit var alandan sınava girecek........buyuk ıhtımal burayı görür........başarılar..........
umarım atanabilirsinolur da atanamazsan beklerim biz buradayız
gördümmm bileeeeeee
ama ben seni bırakmam kuzummm
iki topişi de idare etçeem işteee
merhaba, hayırlı olsun topiğin canımbende geldim ama ..du bakim bi takvimee 3-4 temmuz gibi ancak başlayabilirim bahanelerim var benimde bahaneleri bi atlatem başlıcam bende
ingilizceyi ne yapacaksın peki? nisana yakın mı çalışacaksın ona?
valla ben senin kadar cesaretli değilim sanahepsini aynı anda başlayamam :26: kafam karışma ihtimali yuksek :44: oyuzden önce gk-gy halletmeliyim diye düşündüm ha bide ingilizce var tabe..
sonra alana geçicem :18::18:
Allah yardımcımız olsun...
şey bide bişi sorayım ; alandan giricez ya nasıl düz memurluktan tercih yapabiliyoruz ki o kısmı anlayamadım.. yani sınav öncesi başvuruda a ve b diye ayrıca bankaya para yatırıyoruz yaa yanii.. a olmadı hadi b den gireyim nasıl diyoruz o kısmı kafam almadı bi turlu kısaca:44::44::26:
canım öncelikle çok çok teşekkür ederimhoşgeldin, benim de aksamalar olacak araya bikaç bişey girecek
ingilizceyi hiç hatırlatma canım, benim ingilizce nanay, okulla beraber de asla halledemem, ingilizce biraz sallantıda şu an
ben de hep aynı dersi çalışınca sıkılıyorum ondan hepsine el atıyorum, maymun iştahlıyım azcık
o düz memurluktan tercih yapma meselesini daha tam olarak ben de anlamış değilim araştırıp anlayınca yazarım canım
sevindim gelmene
hoşbuldummmkonuyu açmakla çok iyi ettin ben de açıcaktım ama takipleyemem falan diye vazgeçtim
eee hani bizim çizelgemiz
çizelge istiyom bengk-gy + ingilizce + alan olsun
şimdilik isteklerim bu kadar
bu arada kitapların güzelmişkendiminkileri yazayım bende;ben alandan hiç bi şey almadım bunların hepsi gk-gy
ihtiyaç modül set gk-gy
pegem çözümlü soru bankası (mat-geo)
beyaz kalem soru bankası
kariyer mat
7 iklim tarih-coğragya çözümlü soru bankası
ingilizceden de akın dil 3lü seti vardı konu anlatım+sözlük+soru bankası onu aldım..kardeşimden seviyelere göre hikaye kitaplarım var....bide kurgusal sözluk alayım diyom ya bakalım daha çalışmaya baslamadım...
ben ekime kadar gy-gl bitircem sonra alana geçicem:18:.. yani alan kitabını ancak ozaman alıcam
alan çizelgesı yapın burada........gy/gk çizelgelerı çok uzun oluyor benden takıp edın onları da
alan çizelgesı yapın burada........gy/gk çizelgelerı çok uzun oluyor benden takıp edın onları da