KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

Ben kıyamam sana
Bu kadar kendini yorma. Biraz da kendine vakit ayır. Ben bile baksana nerdeyse bir aydır kitap kapağı açmadım

iş olayı hayırlısı artık. bi yerden ekmek yiyeceğimiz var ama bakalım nerden =) valla şu banka sonuçlanana kadar yeni kitap almayıp ihtiyaç yayınlarıyla idare etmeyi düşünüyorum. netleşsin yön çizicem ona göre tabi ki (bi de nişan çok yeni oldu resmen maddi yıkım diyebilrim her iki taraf içinde)
iktisat yardımların için şimdiden teşekkür ederim. artık bende sınırları zorlucam bakalım. konuyu çalışmakta sıkıntı yok çalışıyorum anlıyorum fakat soru üstünde kalem oynatamıyorum :S tekrar teşekkür ederim her şey için şimdiden.
mail adresimi de attım sana. müsait olduğun bi zaman yollarsan sevinirim. Rabbim boş duranı sevmezmiş =) Murat adamı öldürür o hatalı sorularıyla. neyse ki sıkıntıyı farkındaymışsın =)

Akşam çalışmıyorum canım genelde. Eşim işteyken çalışabiliyorum ancak
Evde olduğu zaman ayrılamıyorum yanından
Benim için en ideal zaman sabahları
akşam olmuyor değil mi ??? Rabbim yardımcımız olsun. bekar olmak ne kolaymış...

Rabbim yardımcın olsun ben uyanık falan kalabilmek için bi ara vitamin kullanmıştım tekrar başlamayı düşünüyorum o kullandığım dönem için etkisini görmüştüm... isteyen olursa yazarım ismini... bende düşünüyorum yarın açılışı hangi dersten yapsam die.. =)

Ben kıyamam sana
Bu kadar kendini yorma. Biraz da kendine vakit ayır. Ben bile baksana nerdeyse bir aydır kitap kapağı açmadım

canım keşke herkes senin kadar anlayışlı olsa geldin de vakit ayırmadın diye tavır yapıyorlar, inan koca tatilde hiç dinlenemedim. okul açılsa da dinlensem diyorum

çok teşekkür ederim düşündüğün için

artık bu ay oturtup sıkı bi şekilde çalışmaya başlayalım canım birbirimize destek olalım

uyanık kalmakta bir sıkıntım yok benim çok şükür ama vazgeçemediğim bir çok şey var hepsini düzene oturtmam gerek.
izlediğim yabancı diziler,okuduğum kitaplar,ders,kpss,arkadaşlarım

bi düzene oturtsam bir sıkıntım kalmaz onu da yavaş yavaş yapacağım artık

hepimize kolay gelsin

Senden kıymetli bişey yok unutma
Arkadaşlarına da vakit ayır tabi ama kendine daha çok ayır

kızlarrr karar verdim yarın coğrafya ve iktisatla başlıyorum =) Allahım utandırmasın...
sabah kahvaltımı edip evi toparlayıp hemen oturuyorum dersin başına. başlamadan da yazıcam zaten =) (ancak burada yazarak motive olurum sanırım) herkese iyi geceler, çalışanlara Allah zihin açıklığı versin kolay gelsin

merhaba sezosh bana iktisadı nasıl çalışıcaz diye sormuşsun ama inanki bilmiyorum :) ben dershaneye yazıldım mecburen çünkü biliyosun işletmeci olarak iktisatı yinede okulda gördük en azından:26 ben para banka gibi dersleri aldım) ama maliye ve hukuktan pek bişey bilmiyorum..korkuyorum o yüzden dershaneye yazıldım çünkü düzene sokamadım çalışmalarımı

aaa ben bi iktisada giriş dersi aldım 8 sene önce. onu da yatarak geçtim nasıl olduysa. derse merse gittim desem yalan olur. sen gene şanslıymışsın. hukuk yine ezber ama iktisat sıkıntı.. hayırlı olsun canım hangi dersaneye yazıldığını sorabilir miyim? ben de çok istiyorum ama hem banka olur belki hem de düğün arifesinde kimseye masraf çıkarmamak için ses edemedim. eğer olmazsa 2016 ya artık ühü ühü =(

Kızlar günaydınnnn
Zar zor da olsa uyandım. Saat 9a kadar kahvaltı ve ev işlerini halledip (Bitmemiş bile olursa yarım bırakıcam) COĞRAFYA ve MİKRO İKTİSAT ile başlıyorum. Umarım hedeflediğim yere kadar çalışabilirim. 4-4:30 a kadar falan çalışıcam. (Bi saat çalışıp 10 dakika ara vererek ilerlemeyi düşünüyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hepinizi öpüyorum can'lar

Matematik, Sayı Sistemleri bitti Test çözüyorum şu an.
Türkçeye başlıcam vakit kalırsa, Cümlede Anlam çok uzun

Son düzenleme:
Matematik, Sayı Sistemleri bitti Test çözüyorum şu an.
Türkçeye başlıcam vakit kalırsa, Cümlede Anlam çok uzun

benim de acilen kpss yoluna girmem gerek. fakat öyle bıktım ki ders çalışmaktan :84:

Son düzenleme:
Ah Sos Ahh ben de bıktım sorma
Başla bir an önce, burdan destek oluruz birbirimize

her akşam uyurken yarın başlayacağım diye niyetleniyorum. sabah oturuyorum başına yarım saat zor geçiyor Yas, öyle bunalıyorum. bir de ben 2012 sınavına çok iyi hazırlanmıştım. çözmediğim kitap kalmadı neredeyse. şimdi başladığım yere dönmek çok dokunuyor bana
:2:

Haklısın koyar tabi koymaz mı
Unut boşver, konuların bi üstünden geç, test çözmeye yoğunlaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…