- 4 Aralık 2012
- 14.266
- 10.145
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
amin tatlım..
ben de yarın başlamayı düşünüyordum ama olmayacak sanırım... İstanbul'da 3 ay kalıyorum zaten 1 ay stajla geçti, ondan öncesi ramazandı... arkadaşlarıma vakit ayıramadım, Çanakkale'ye dönmeme de 2 hafta var. hepsine nasıl yetişeceğim bilmiyorum
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
artık geceleri falan ayakta durup bi şekilde konu ilerletmem gerekiyor...
iş olayı hayırlısı artık. bi yerden ekmek yiyeceğimiz var ama bakalım nerden =) valla şu banka sonuçlanana kadar yeni kitap almayıp ihtiyaç yayınlarıyla idare etmeyi düşünüyorum. netleşsin yön çizicem ona göre tabi ki (bi de nişan çok yeni oldu resmen maddi yıkım diyebilrim her iki taraf içinde)canım ilgin beni mutlu ettiumarım iş meselesi olumlu sonuçlanır ama sonuçlanmazsa aramızda devam edersin
kitap yeni alman daha kullanışlı olur die düşünüyorum ben de çözülmüş kitabı çözemem o yüzden anlıyorum seni
iktisat sıkıntısına gelince ben iktisatçıyım elimden geldiğince yardımcı olurum fakat bildiğim halde anlatabilecek düzeyde oturtamadım o yüzden biraz benim kendi içimde konuları özümsemem gerekiryine de yardım etmek için elimden geleni yapmaya hazırım
ses kaydı isteyen arkadaşlarım özel mesajla mail adreslerini bana gönderirlerse ulaştırmam daha kolay olur, bu herkes için geçerli
murat yayınlarına gelince... ben de pek sevmiyorum ama konu anlatımı olarak kullanıyorum yine de, soru olarak murat yayınlarına bağlı kalmıyorumiktisat konu anlatımlısı var bende makro-mikro-para-ulus.iktisat-iktisat tarihi-işletme tüm konuları var ve yardımı dokunuyo "konu anlatımında". sorularını ben de pek sevmiyorum saçmalıyor..
akşam olmuyor değil mi ??? Rabbim yardımcımız olsun. bekar olmak ne kolaymış...Akşam çalışmıyorum canım genelde. Eşim işteyken çalışabiliyorum ancak
Evde olduğu zaman ayrılamıyorum yanından
Benim için en ideal zaman sabahları
amin tatlım..
ben de yarın başlamayı düşünüyordum ama olmayacak sanırım... İstanbul'da 3 ay kalıyorum zaten 1 ay stajla geçti, ondan öncesi ramazandı... arkadaşlarıma vakit ayıramadım, Çanakkale'ye dönmeme de 2 hafta var. hepsine nasıl yetişeceğim bilmiyorum
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
artık geceleri falan ayakta durup bi şekilde konu ilerletmem gerekiyor...
Ben kıyamam sana
Bu kadar kendini yorma. Biraz da kendine vakit ayır. Ben bile baksana nerdeyse bir aydır kitap kapağı açmadım
Rabbim yardımcın olsun ben uyanık falan kalabilmek için bi ara vitamin kullanmıştım tekrar başlamayı düşünüyorum o kullandığım dönem için etkisini görmüştüm... isteyen olursa yazarım ismini... bende düşünüyorum yarın açılışı hangi dersten yapsam die.. =)
canım keşke herkes senin kadar anlayışlı olsageldin de vakit ayırmadın diye tavır yapıyorlar, inan koca tatilde hiç dinlenemedim. okul açılsa da dinlensem diyorum
çok teşekkür ederim düşündüğün için
artık bu ay oturtup sıkı bi şekilde çalışmaya başlayalım canım birbirimize destek olalım
Senden kıymetli bişey yok unutma
Arkadaşlarına da vakit ayır tabi ama kendine daha çok ayır
ah ah yerim seni
ayıracağım canım benim
yanımda olduğun için teşekkür ederim
kızlarrr karar verdim yarın coğrafya ve iktisatla başlıyorum =) Allahım utandırmasın...
sabah kahvaltımı edip evi toparlayıp hemen oturuyorum dersin başına. başlamadan da yazıcam zaten =) (ancak burada yazarak motive olurum sanırım) herkese iyi geceler, çalışanlara Allah zihin açıklığı versin kolay gelsin
merhaba sezosh bana iktisadı nasıl çalışıcaz diye sormuşsun ama inanki bilmiyorum :) ben dershaneye yazıldım mecburen çünkü biliyosun işletmeci olarak iktisatı yinede okulda gördük en azından:26ben para banka gibi dersleri aldım) ama maliye ve hukuktan pek bişey bilmiyorum..korkuyorum o yüzden dershaneye yazıldım çünkü düzene sokamadım çalışmalarımı
Türkiye'nin coğrafi konumu bitmiştir =) İlk konumu bitirdim çok heyecanlandım =)
Matematik, Sayı Sistemleri bittiTest çözüyorum şu an.
Türkçeye başlıcam vakit kalırsa, Cümlede Anlam çok uzun
benim de acilen kpss yoluna girmem gerek. fakat öyle bıktım ki ders çalışmaktan :84:
Ah Sos Ahh ben de bıktım sorma
Başla bir an önce, burdan destek oluruz birbirimize
her akşam uyurken yarın başlayacağım diye niyetleniyorum. sabah oturuyorum başına yarım saat zor geçiyor Yas, öyle bunalıyorum. bir de ben 2012 sınavına çok iyi hazırlanmıştım. çözmediğim kitap kalmadı neredeyse. şimdi başladığım yere dönmek çok dokunuyor bana :2:
Haklısın koyar tabi koymaz mı
Unut boşver, konuların bi üstünden geç, test çözmeye yoğunlaş