Analadım inşalalh tez zamanda başlarsınız.
bende kpss için çalışma arkadaşı arıyorum
Selam hanımlar çalışmalarınız nasıl gidiyor.Evet bir arkadaşla birlikte çok motive edici oluyor. Kısa zamanda başlarım insallah
Bu ayın ortasında.baslayacagim.insallah. tatilde iz simdiSelam hanımlar çalışmalarınız nasıl gidiyor.
İyi tatiller size canım. Ben de yeni kaynaklar çalışma programı ve kurs arayışındayım şuan.Bu ayın ortasında.baslayacagim.insallah. tatilde iz simdi
İyi tatiller size canım. Ben de yeni kaynaklar çalışma programı ve kurs arayışındayım şuan.
Sizin adınıza çok sevindim. Benim yaşadığım yer küçük olduğu için buraya da güvenemiyorum.zaten burada yok.ben dun pegem dersanesine yazıldım. inşallah her şey iyi olacak..:)
Sizin adınıza çok sevindim. Benim yaşadığım yer küçük olduğu için buraya da güvenemiyorum.zaten burada yok.
ben dun pegem dersanesine yazıldım. inşallah her şey iyi olacak..:)
Eve geçince inşallah program yapar burada da paylaşırım sizinle.Sizin adınıza çok sevindim. Benim yaşadığım yer küçük olduğu için buraya da güvenemiyorum.zaten burada yok.
Sabırsızlıkla bekliyorum ben sanırım biraz ağır program hazırlıycam kendime çok eksiğim var.Eve geçince inşallah program yapar burada da paylaşırım sizinle.
Eve geçince inşallah program yapar burada da paylaşırım sizinle.
Merhaba , uzun bir aradan sonra yine ben... baya dır İnternet'e girmiyordum. sayfamı da bu sırada baya ihmal ettim. her şey güüüüüzeel gidiyor. çalışmalar tam gaz devam dershanem başladı. ama hedeflediğim zaman da konularımın bitmemesi beni üzüyor. ama yapacak bir şey yok elimden bu kadar geliyor. kendimi yormadan bu işi bitirmeliyim. inşallah kazandığım zaman da buraya yazarım... sevgiyle kalın....