- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
- 73
- Konu Sahibi Mavikelebenk
-
Benim branşım gıda mühendisliği. Grup kurarsak birbirimize yapamadığımız soruları da atarızAy süper olur bende yeni mezun oldumonline dersler aldım yarın başlıyor gruplar felan kuruldu insanlar delicesine çalışıyorlar kesinlikle böyle kpss çalışma arkadaşı edinilmesi gerekiyor 2 aydır çalışmayı durdurdum belli sebepler dolayısıyla ama tekrardan çalışma hevesim var. Branşım öğretmenlik en son 78,86 gibi puanla atanmısız bu seme çift yıl biraz zor olur ama bakalım biz calısalimda inşallah olur sizin branş ne ?
telegramda o tara gruplar varmış herhalde. ben de düşünüyorum girmeyiBenim branşım gıda mühendisliği. Grup kurarsak birbirimize yapamadığımız soruları da atarız
Olabilir yardımlaşırızBenim branşım gıda mühendisliği. Grup kurarsak birbirimize yapamadığımız soruları da atarız
Evet ben aradım ama bulamadım güzel bir gruptelegramda o tara gruplar varmış herhalde. ben de düşünüyorum girmeyi
ya çok düşük alanlar var hiçbir şey yapamıyorlar ya da böyle boş muhabbet dönüyorEvet ben aradım ama bulamadım güzel bir grup
Bizim gibi biraz temeli olanlar olsa daha iyi olacak. İsterseniz ben grup kurabilirim telegramdan ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum en azından bi denerimya çok düşük alanlar var hiçbir şey yapamıyorlar ya da böyle boş muhabbet dönüyor
2 kişi etkili olmaz kiBizim gibi biraz temeli olanlar olsa daha iyi olacak. İsterseniz ben grup kurabilirim telegramdan ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum en azından bi denerim
Evet burada daha çok kişi olursak o zaman açabilirim telegram grubu. Dediğiniz gibi en az 20 kişi olmalşı2 kişi etkili olmaz kiolabilir aslında şöyle bir 20-30 kişi olsak. bi grup vardı arkadaşımın olduğu kimya gıda ziraat mühendisleri vardı. orada ilan paylaşımı oluyordu. uzmanlıklarda mülakat soruları vs. o grubu bulsam iyi olacak ama nulamadim
Selam. Teşekkürler sana da başarılar diliyorum. Öncelikle kendine güven. Benim de matematik sıfır ve bir yerden başlamak gerekiyor malum ki :)Selam arkadaşlar hepinize hepize başarilar.bende bu sene gireceğim ama nasıl çalışmam laİm neye calaismam lazım bilmiyorum henüz başlamadim.oisans mezunuyum temelim sıfır değil hiç yok. Hangi hocalari önerirsiniz hangi kaynakları tecryli arkadaşlarim sizden bekliyorum oneri
Hayır ya hiçbir şey yürümüyorÇalışmalar nasıl gidiyor Kızlar düzel oturtabildiniz mi ? Benim kafam çorba oldu. Sanki hiçbir şey anlamıyor gibiyim.
Ben katılırımArkadaşlar herkes grup kurulursa bana da haber verin deyip kaçmış. Grup kurmak isteyenler hala hemfikirse bu mesajı alıntılayarak cevap versin.
Sayı tespiti yapmış oluruz. Düzgün çalışan 10-15 kişi olsak yeter. Bu sayıya ulaşırsak ben grubu açarım. Girmek isteyen katılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?