Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genel kültür genel yetenek oturumuna bu sene girmenin size bir faydası yok ki
Yani bu sene puanı ile KPSS B ataması olmayacak
Eğitim bilimleri ÖABT varsa o GK GY ile öğretmenlik, GK GY ve diğer alan sınavı ile de KPSS A grubu atamalar imkan dahilinde, onun için de mezuniyet şartları var tabii İİBF hukuk vs gibi
Kendimi deneyeyim diye girerseniz GK GY oturumuna girmelisiniz
Şu kulüpte gördüğüm en açıklayıcı yorumları yazan kadınlardan birisiniz
Öğretmen olarak atanmak için girmek istemiyorm sadece kendimi denemek amaçlı gy gk girmek istiyormGenel yetenek-genel kültür, eğitim bilimleri ve varsa alan sınavı için ücret yatıracaksınız. Diğer türlü nasıl atanmayı düşünüyorsunuz öğretmen olarak???
Faydası olmadığını biliyorum çok çalışamadım bu sene sadece netlerimi görmek kendimi denemek için girme amaçındayım fakat hangi oturuma para yatırıcağımı bilmiyorm kpss1 kpss1A kpss10 oturumları varGenel kültür genel yetenek oturumuna bu sene girmenin size bir faydası yok ki
Yani bu sene puanı ile KPSS B ataması olmayacak
Eğitim bilimleri ÖABT varsa o GK GY ile öğretmenlik, GK GY ve diğer alan sınavı ile de KPSS A grubu atamalar imkan dahilinde, onun için de mezuniyet şartları var tabii İİBF hukuk vs gibi
Kendimi deneyeyim diye girerseniz GK GY oturumuna girmelisiniz
Faydası olmadığını biliyorum çok çalışamadım bu sene sadece netlerimi görmek kendimi denemek için girme amaçındayım fakat hangi oturuma para yatırıcağımı bilmiyorm kpss1 kpss1A kpss10 oturumları var
Ösymnin sitesinde değil şu bankaya para yatırıyoruz ya orada kpss1 kpss1A şeklingirdim baktım KPSS Lisans şeklinde oturumun adı
oradan başvuracaksınız
özel bir araştırma gerekmiyor ki ÖSYM sitesi zaten ilk şart o oturuma girilmesi gerektiğini belirtiyor
Soruyu yalnış sordum galiba ösymnin sitesinden değil para yatıracağımız atmde hangisini seçcez demin sizw yazdığım gibi aeçenekler vargirdim baktım KPSS Lisans şeklinde oturumun adı
oradan başvuracaksınız
özel bir araştırma gerekmiyor ki ÖSYM sitesi zaten ilk şart o oturuma girilmesi gerektiğini belirtiyor
lisanstan gireceksiniz "oturum seç" ten GK GY deyip devam edeceksiniz
ama amaç denemek ise ben yerinizde olsam eğitim bilimleri ve varsa ÖABT ye de girerim
ne yapabiliyorum, kendimi görürüm
başarılar