• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Elleri sağlık canım. Eminim çok güzel olmuştur. Video izleme olaylarına ben daha başlamadım. Sen izlerken not çıkarıyor musun? Afiyet olsun bu arada biz de yeni yedik. Yds için İngilizce izlemek çok faydalı.
Bende güne iyi başlamadım. Sonra yarım bıraktığım türkçe testine devam ettim. Birazdan anlatım bozukluğu testini bitiricem. Akşam sevdiğim bir dizi var onu izlicem.
Tesekkur ederim sekerim hayirdir niye gune iyi baslamadin ?.s ingilizceden evet yeni defter tutuyorum zaten hakki hoca tahtada detayli kelime kelime vererek gidiyor yazmadan olmuyor. Cok iyi yaparsin gun icinde nefes alacak vakitler olmali.

Harikasin canim 🧿🧿🧿 Ben mat calistim basima agri girdi yemek sonrasi malum agirlik da coktu iyice. uyumayacagim erken yatayim ki erken uyanabileyim. Spor yapicam simdi bi 30 dk. Sonra paragraf cozecegim. 😊😊
Agrilar kramplar ayy allah yardimcin olsun bazen bana da oluyor hic dayanamam bas agrisina hemen bi arveles atarim :))
Spor bende her gun yapmak istyorum ama her gun yapamiyorum nasil yetisiyorsun masallah sana.

Agrilar kramplar ayy allah yardimcin olsun bazen bana da oluyor hic dayanamam bas agrisina hemen bi arveles atarim :))
Spor bende her gun yapmak istyorum ama her gun yapamiyorum nasil yetisiyorsun masallah sana.
Kiloluyum hep oyleydim gerci ama en son kadin hastaliklariya birlikte hareketsizlik 83 e kadar cikmistim martta diyet ve evde 30 dk kardiyo yaparak 9-10 kilo verdim temmuz basinda 73 e kadar düşmüştüm lakin suan 76 dayim spor yapamiyordum tembellik kaynakli fakat mecbur hale geldi artik zayiflama yarismasi 13. Takim 😁 (reklamda gectim arada ) bugun itibariyle yine basldim ikk gunden yormayim kendimi diye 15 dk hitt kardiyo yapip biraktim. İnan yetişemiyorum ve de sacma sapan seyler yuzunden takinti manyagi oldugum icin aksine hic birsey yapamiyorum. Duzene oturtucam ama erken uyuyp uyanarak, yaptigim calisma programina uyarak. Evli olmamanin rahatligida var tabi yok degil.💃🏼💃🏼💃🏼
Agri esigim benimde düşük dayanilmayacak derece de olmasa bile orada minik agri bile beni rahatsiz ediyor. 🤯🤯
Neyse canim benim ben kalkayim yoksa hoc baslayamayacagim 😘😘

Eyy benim topigimin güçlü, caliskan, akıllı, 10 parmaginda 10 marifet kadınları nerdesiniz??? :21::21:
Nasil gidiyor calisman canim ucukgenclik ucukgenclik
Sen başladın mi canim calismaya Incirella06 Incirella06
Ve Souldfly Souldfly naptin inceledin ve de plan yaptin mi canim??
Haydi haberlerinizi bekliyorum ben 14.00- 17.00 arasi mat. Calistim simdi devam edecegim simdi biraz daha cunku yemek sonrasi paragrafa baslarsam basinda uyurum muhtemelen 🤣🤣
İnceledim plan güzel ama bana pek uymuyor yavrum benim oğlum 9 da uyuyor anca 9 dan sonra çalışabilirim 9,12 arasında ne çalışırsam artık

Tesekkur ederim sekerim hayirdir niye gune iyi baslamadin ?.s ingilizceden evet yeni defter tutuyorum zaten hakki hoca tahtada detayli kelime kelime vererek gidiyor yazmadan olmuyor. Cok iyi yaparsin gun icinde nefes alacak vakitler olmali.
Bu gece kedim hiç uyumadı. Uyumadığı için beni gerdi. Ağrılarla uyandım. Hakkı hocayı not ettim.

Kiloluyum hep oyleydim gerci ama en son kadin hastaliklariya birlikte hareketsizlik 83 e kadar cikmistim martta diyet ve evde 30 dk kardiyo yaparak 9-10 kilo verdim temmuz basinda 73 e kadar düşmüştüm lakin suan 76 dayim spor yapamiyordum tembellik kaynakli fakat mecbur hale geldi artik zayiflama yarismasi 13. Takim 😁 (reklamda gectim arada ) bugun itibariyle yine basldim ikk gunden yormayim kendimi diye 15 dk hitt kardiyo yapip biraktim. İnan yetişemiyorum ve de sacma sapan seyler yuzunden takinti manyagi oldugum icin aksine hic birsey yapamiyorum. Duzene oturtucam ama erken uyuyp uyanarak, yaptigim calisma programina uyarak. Evli olmamanin rahatligida var tabi yok degil.💃🏼💃🏼💃🏼
Agri esigim benimde düşük dayanilmayacak derece de olmasa bile orada minik agri bile beni rahatsiz ediyor. 🤯🤯
Nasıl oldun şimdi canım. Daha iyi misin?

Bu arada kızlar.
Paragraf 82 doğru, 17 yanlış
Anlatım bozukluğu 55 doğru, 15 yanlış
Çok kötü netlerim ya çok sinir ediyor.

Oo cok iyi vermissin tebrik ederim 👏benimde 6 kg kadar fazlam var duzenli spor yapsam gidiyor ama haftada 3 4 yaptigimiz film sarap etkinligi bozuyor onu da birakacagm bi sure :)) iyi calismalar sekerim

Bu arada kızlar.
Paragraf 82 doğru, 17 yanlış
Anlatım bozukluğu 55 doğru, 15 yanlış
Çok kötü netlerim ya çok sinir ediyor.
Canim rustu hocanin taktiklerle paragraf kitabini duydun mu?? Benimde cok yanlisim cikiyordu aldim ve kendim bile sasirdim ilk sayfasina bak yan tarafta taktigini veriyor. Normalde tum paragrafi okuruz degil mi?? tum paragrafi okuyunca haliyle verim düşüyor normal kafa kalmiyor ki🤯🤯

Eklentiler

• 16090091823137997528335867724329.jpg
    16090091823137997528335867724329.jpg
    114,9 KB · Görüntüleme: 30
Bunlarda soru sayilari ve yanlislar eminim faydasi olacaktir. Bende ise yaradiysa sizde hayli hayli yarar. 🤗🤗

Eklentiler

• 16090093258626205052942885236523.jpg
    16090093258626205052942885236523.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 16090094376804626029584458431721.jpg
    16090094376804626029584458431721.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 30
Kizlar belki faydasi olur ek bilgi dursun şurada. Buda takip ettigim benim hocam egitim bilimleri hocasi zeynep hocanin nasil calisilmasi gerektigini anlattiginda yazmistim. 3 kaynak dedi cokta mantikli geldi ama butce ayiramadigim icin tek kaynak bitirip denemelere yuklenmek istiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-26-22-23-39-558_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-12-26-22-23-39-558_com.android.chrome.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar merhaba ben de yarından itibaren sizin aranıza katılmak istiyorum. Bu yıl lisans hemşirelikten mezun oldum. 67.7 aldım . Tekrar hazırlanacağım. Aynı yolda olduğumuz için birbirimizi gaza getirebiliriz. Gün içinde ne çalıştığımızı, kaç soru çözdüğümüzü yazıyoruz değil mi?

Canim rustu hocanin taktiklerle paragraf kitabini duydun mu?? Benimde cok yanlisim cikiyordu aldim ve kendim bile sasirdim ilk sayfasina bak yan tarafta taktigini veriyor. Normalde tum paragrafi okuruz degil mi?? tum paragrafi okuyunca haliyle verim düşüyor normal kafa kalmiyor ki🤯🤯
Onun iyi bir yayın olduğunu düşünmediğim için hiç almadım. Pazartesi bakayım burada var mı? Tavsiye için teşekkür ederim bitanesi yaaaa çok mutlu oldum.

Onun iyi bir yayın olduğunu düşünmediğim için hiç almadım. Pazartesi bakayım burada var mı? Tavsiye için teşekkür ederim bitanesi yaaaa çok mutlu oldum.
Bende nette karsilasiyordum sürekli cok ihtimal vermedim alirken de tereddutlerim vardı. Aldim pişman degilim 😁 birde canim bak sen ama nette daha uygun oluyo ücret. Tabi ben birkac kitap getirttigim icin kargo ücreti vermemistim.
Yada soyle yapalim. Ben taktikler kısmının ilk sayfaslarin fotosunu atarim toplam 14-15 taktik var nolacak. Soru cozerken denersin verim alirsan getirtirsin. Taktigi veriyor. O taktikle ilgili bir suru soru var konu konu. Yarin ilgilenecegim. İyi geceler 😘😘

Bende nette karsilasiyordum sürekli cok ihtimal vermedim alirken de tereddutlerim vardı. Aldim pişman degilim 😁 birde canim bak sen ama nette daha uygun oluyo ücret. Tabi ben birkac kitap getirttigim icin kargo ücreti vermemistim.
Yada soyle yapalim. Ben taktikler kısmının ilk sayfaslarin fotosunu atarim toplam 14-15 taktik var nolacak. Soru cozerken denersin verim alirsan getirtirsin. Taktigi veriyor. O taktikle ilgili bir suru soru var konu konu. Yarin ilgilenecegim. İyi geceler 😘😘
Teşekkür ederim ama sana böyle zahmet olmaz mı? Bizim eve yakın sınav kitabı satan yer yok. O yüzden gitmeye birazcık korkuyorum. Sokakta yakalanırsam diye.

Bende bugün temizlik yapmam lazım ama yinede biraz olsun ders calisicam inşallah elimden geldiğince 2 de çocuk var bende kızlar

Teşekkür ederim ama sana böyle zahmet olmaz mı? Bizim eve yakın sınav kitabı satan yer yok. O yüzden gitmeye birazcık korkuyorum. Sokakta yakalanırsam diye.
Ask olsun olur hic.. Amacimiz birbirimize destek olmak değil mi elimizden geldigi kadar.. 🤗🤗
Bende bugün temizlik yapmam lazım ama yinede biraz olsun ders calisicam inşallah elimden geldiğince 2 de çocuk var bende kızlar
Allah yardimcin olsun canim zor gerçekten. 🙏🙏

Back